Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Κριός

Η απλότητα είναι η επιταγή της εποχής, αγαπητοί Κριοί! Αυτό ορίζουν η καλαίσθητη Αφροδίτη και ο Δίας, που συμπράττουν δυναμικά στις ζώνες σας της ισορροπίας και της οργάνωσης. Καιρός να αποφασίσετε πόσα από τα υπάρχοντά σας είναι απαραίτητα και ποια πιάνουν μόνο χώρο. Όταν αδειάσετε και τακτοποιήσετε το περιβάλλον σας, θα νιώσετε ανάλαφροι και ανακουφισμένοι. Το ίδιο μπορείτε να κάνετε και με τις σχέσεις σας. Αν διαφέρουν οι ανάγκες και τα ζητούμενά σας με κάποια άτομα, συζητήστε με ειλικρίνεια. Επίσης τολμήστε να πάρετε ένα συναισθηματικό ρίσκο, θα σας εκπλήξουν ευχάριστα οι αντιδράσεις!

Ταύρος

Τολμήστε ένα άλμα στον έρωτα, αγαπητοί Ταύροι! Ο τζογαδόρος Δίας στον 5ο Οίκο σας της αγάπης, συναντά τη μαγνητική Αφροδίτη από το ζώδιό σας. Αν είστε δεσμευμένοι, η συγκυρία ευνοεί μια ειλικρινή συζήτηση για τα επόμενα βήματα στη σχέση σας. Δεν αποκλείεται να παρθεί τώρα η σημαίνουσα απόφαση. Αν είστε αδέσμευτοι, ανοίξτε το μυαλό σας σε περιπτώσεις έξω από τα συνήθη «κριτήριά» σας. Μια νέα οπτική στις αναζητήσεις σας, είναι βέβαιο ότι θα διευρύνει τους ρομαντικούς σας ορίζοντες!

Δίδυμοι

Νιώθετε πιο ευαίσθητοι απ’ όσο συνήθως, αγαπητοί Δίδυμοι; Η τρυφερή Αφροδίτη σχηματίζει μια συναισθηματική όψη με τον μεγαλόκαρδο Δία, στους τομείς σας των αισθημάτων και του σπιτιού. Προμηθευτείτε χαρτομάντιλα και ανοίξτε ουσιαστικό διάλογο με τους δικούς σας ανθρώπους, για συμφιλίωση και ανταλλαγή εμπειριών. Αν αντιμετωπίζετε μια δυσκολία, οι συμβουλές των συμμάχων σας στη ζωή θα βοηθήσουν να βρείτε τις πιο αποδοτικές λύσεις!

Καρκίνος

Το συναίσθημα ξεχειλίζει από κάθε πόρο σας, αγαπητοί Καρκίνοι! Ο γενναιόδωρος Δίας και η τρυφερή Αφροδίτη συναντώνται στη ζώνη σας της φιλίας. Οργανώστε μια διαδικτυακή συνάντηση, για να μοιραστείτε αναμνήσεις με τους δικούς σας ανθρώπους. Μην εκπλαγείτε αν προκύψουν και κάποιες δημιουργικές συνέργειες με την ευκαιρία. Για τους αδέσμευτους, υπάρχει μια ακόμη πτυχή: Δεν αποκλείεται να αποκτήσει πιο ερωτική χροιά μια φιλική σχέση!

Λέων

Ισορροπήστε τη δουλειά με την ψυχαγωγία υπό τις συνθήκες, αγαπητοί Λέοντες! Η αποδοτική Αφροδίτη συναντά τον απεριόριστο Δία, στους τομείς σας της εργασίας και της ενέργειας. Μιας και λατρεύετε τις τολμηρές κινήσεις, αναζητήστε τώρα τις πιο προσοδοφόρες ευκαιρίες. Η ατμόσφαιρα σας κάνει τόσο γοητευτικούς, που θα κάμψετε κάθε αντίσταση στις προτάσεις σας. Προωθήσετε ακόμα και τα πιο μεγαλεπήβολα σχέδιά σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης!

Παρθένος

Εξερευνήστε καινούργιους ορίζοντες, αγαπητοί Παρθένοι! Αυτό ορίζει μια περιπετειώδης σύμπραξη του επεκτατικού Δία με την Αφροδίτη, στις γωνιές σας του πάθους και της περιπλάνησης. Αφού τα ταξίδια απαγορεύονται, μπορείτε να μεταφερθείτε νοερά σε άλλα μέρη μέσω του διαδικτύου. Ας μελετήστε σημεία του πλανήτη που θέλετε να επισκεφθείτε στο μέλλον, αφεθείτε στην ομορφιά και την έλξη τους. Αν είστε υγιείς και χρειάζεστε λίγη επαναφόρτιση, εξασφαλίστε τη σχετική άδεια και κάντε μια μικρή απόδραση!

Ζυγός

Μοιραστείτε τα συναισθήματά σας, αγαπητοί Ζυγοί! Η οικειότητα απαιτεί να δείξετε πόσο ευάλωτοι είστε, χωρίς επιφυλάξεις. Ο ειλικρινής Δίας συναντά την τρυφερή Αφροδίτη που σας κυβερνά. Αυτή είναι η ιδανική στιγμή για συζητήσεις, με την ειλικρίνεια και τη διπλωματία σας οξυμένες. Διαλέξτε τους πιο έμπιστους ανθρώπους σας και εκφραστείτε, ακόμα κι αν αρχικά νιώθετε άβολα και οι δύο πλευρές. Να θυμάστε ότι υπό τις συγκυρίες, η συμπόνια και η κατανόηση μπορούν να κάνουν θαύματα!

Σκορπιός

Καιρός να γνωστοποιήσετε τις σημαντικές σας ιδέες, αγαπητοί Σκορπιοί! Η μαγευτική Αφροδίτη συναντά τρυφερά τον επεκτατικό Δία, στη ζώνη σας της επικοινωνίας. Είναι βέβαιο ότι θα τραβήξετε την προσοχή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αρκεί να είστε ο χαρισματικός εαυτός σας. Αν αναζητάτε το επόμενο ταίρι σας, μπορεί μια φιλική ή συνεργατική επαφή να πάρει άλλη χροιά. Αν είστε ήδη δεσμευμένοι, αξιοποιήστε την ατμόσφαιρα για να ενδυναμώσετε τη σχέση σας!

Τοξότης

Προσθέστε τη χαρά στην καθημερινότητά σας, αγαπητοί Τοξότες! Η περιπετειώδης Δίας που σας κυβερνά, συναντά την ελκυστική Αφροδίτη στη ζώνη σας της ευημερίας. Η έμπνευσή σας πυροδοτείται για να αλλάξετε το πρόγραμμά σας. Αφού έχετε παραμερίσει αναγκαστικά τις πολλές υποχρεώσεις, στραφείτε σε όσα αγαπάει η καρδιά σας. Βάλτε μουσική και χορέψτε ή γυμναστείτε με τους δικούς σας στο σπίτι. Αν εργάζεστε απομακρυσμένα, κάντε συχνά διαλείμματα για να τονώνετε τις ενδορφίνες σας. Να ξέρετε ότι αυτοί οι δύο ευεργέτες σας καταστούν ακόμα πιο γοητευτικούς… Γι’ αυτό μην εκπλαγείτε από τα σχόλια που θα λαμβάνουν οι φωτογραφίες που αναρτάτε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης!

Αιγόκερως

Τα ρομαντικά ρίσκα ανταμείβονται, αγαπητοί Αιγόκεροι! Ο τολμηρός Δίας συναντά την Αφροδίτη της αγάπης στον 5ο Οίκο σας του πάθους. Αν είστε αδέσμευτοι, δεν αποκλείεται να σας μαγνητίσει ένα άτομο που δεν είχατε σκεφτεί ερωτικά. Τολμήστε να διερευνήσετε κατά το δυνατόν αυτές τις «διαδικτυακές» σπίθες… Το χειρότερο που μπορεί να συμβεί, είναι να αποκτήσετε έναν επιπλέον φίλο. Αν είστε ήδη δεσμευμένοι, εκπλήξτε το ταίρι σας με μια εξομολόγηση ή με κάτι που δεν έχετε ξανακάνει μαζί!

Υδροχόος

Βυθιστείτε στη νοσταλγική τάση της ατμόσφαιρας, αγαπητοί Υδροχόοι! Η ευαίσθητη Αφροδίτη συμπράττει με τον ειλικρινή Δία, στον συναισθηματικό 12ο Οίκο σας. Αν σας λείπουν κάποιοι άνθρωποι, συνδεθείτε διαδικτυακά και μιλήστε για τα πάντα. Μπορεί οι εντατικοί ρυθμοί να σας είχαν απομακρύνει από τους φίλους ως τώρα, άρα αξιοποιήστε την ευκαιρία για να ενδυναμώσετε τη σχέση σας. Οι διαδικασίες θα τονώσουν την αισιοδοξία σας και το αίσθημα στήριξης, αυτά ακριβώς που χρειάζονται όλοι αυτή την περίοδο!

Ιχθύες

Θέλετε να βγάλετε κάτι από μέσα σας, αγαπητοί Ιχθύες; Μην ασχοληθείτε με την τέλεια σύνταξη του μηνύματος ή τα όρια! Μια σύμπραξη αρμονίας της ευαίσθητης Αφροδίτης με τον εύγλωττο Δία,σας δίνει όση ειλικρίνεια αλλά και διπλωματία χρειάζεστε. Κλείστε το διαδικτυακό ραντεβού για τη συζήτηση που θέλετε να κάνετε. Αν είστε αδέσμευτοι, δεν αποκλείεται να νιώσετε τα βέλη του έρωτα. Μην αποκλείσετε καμία περίπτωση, ειδικά αν απέχει από τα συνήθη δεδομένα σας!

Check Also

Αστρολογία: Ημερήσιο ωροσκόπιο για όλα τα ζώδια

Share Twitter Αστρολογία: Ημερήσιο ωροσκόπιο για όλα τα ζώδια Κριός  Μειώστε την ταχύτητά σας, αγαπητοί …

Ποια ζώδια είναι φτιαγμένα για οικογένεια…

Share Twitter Μία από τις μεγαλύτερες αποφάσεις που οι περισσότεροι άνθρωποι πρέπει να πάρουν είναι …