Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Κριός

Δικαιούστε να δείξετε κι εσείς την ευαίσθητη πλευρά σας, αγαπητοί Κριοί! Συνήθως παροτρύνετε τους άλλους να είναι πιο δυνατοί, αντί να τους προσφέρετε έναν ώμο να κλάψουν. Αλλά οι συνθήκες θα κάνουν εσάς λίγο πιο συγκαταβατικούς. Ο γενναιόδωρος Ήλιος συμπράττει με τον θεραπευτή Χείρωνα στα δικά σας εδάφη. Τώρα δεν θα έχετε πρόθεση να μοιράζετε συμβουλές ή επικρίσεις με εποικοδομητική διάθεση. Να ακούτε, να καταλαβαίνετε, να στηρίζετε τους άλλους: Το να σταθείτε δίπλα στους δικούς σας ανθρώπους, είναι η πιο πολύτιμη συνεισφορά αυτή την εποχή!

Ταύρος

Η άρνηση δεν είναι ένα ποτάμι σε κάποια χώρα, αγαπητοί Ταύροι… Δεν θα πάψει να υπάρχει κάτι, επειδή κλείνετε τα μάτια και κάνετε ότι δεν το βλέπετε! Αξιοποιήστε μια σύμπραξη του τολμηρού Ήλιου με τον συμπονετικό Χείρωνα, στον 12ο Οίκο σας της ενδοσκόπησης. Τώρα είναι η στιγμή να αποδεχθείτε ότι υπάρχουν προβλήματα σε κάποιες πτυχές της ζωής σας – και πρέπει να τα διαχειριστείτε.  Κάντε το πρώτο βήμα, ανοίγοντας ίσως την απαραίτητη συζήτηση με τους λοιπούς εμπλεκόμενους. Από κάπου πρέπει να αρχίσετε!

Δίδυμοι

Παραμερίστε τα τείχη και δείξτε την ευάλωτη πλευρά σας, αγαπητοί Δίδυμοι! Όσο κι αν έχετε απαντήσεις ή γνώσεις για πολλά, δεν είναι αυτό το στοιχείο που αγαπούν οι άλλοι σε εσάς. Είναι η εξωστρέφεια και η κοινοτική σας καλή προαίρεση. Ο Ήλιος της αυθεντικότητας συμπράττει με τον διδάσκαλο Χείρωνα, στον 11ο Οίκο σας των συνεργασιών. Αφήστε τους άλλους να δουν ότι έχετε κι εσείς ην ανάγκη της προσέγγισης, τις στιγμές που νιώθετε αδύναμοι. Οι συνθήκες που επικρατούν, ευνοούν την ανάδειξη της ανθρώπινης πλευράς όλων!

Καρκίνος

Όταν παίζετε σε πολλά επίπεδα ταυτόχρονα, είναι φυσικό κάτι να σας διαφύγει! Αγαπητοί Καρκίνοι, δεν πρέπει να ταραχτείτε αν και όταν συμβεί αυτό. Μπορείτε απλά να το χειριστείτε μόλις το αντιληφθείτε, ίσως και να αστειευτείτε λίγο με το γεγονός. Αυτό που δεν πρέπει να συμβεί, είναι να προσποιείστε ότι τα έχετε όλα υπό έλεγχο μόνοι σας. Κανείς δεν περιμένει να είστε οι τέλειοι, αντιθέτως θα σας σεβαστούν πιο πολύ από τον τρόπο διαχείρισης κάθε αναποδιάς!

Λέων

Δεν είναι εχθροί σας όσοι έχουν διαφορετική άποψη από τη δική σας, αγαπητοί Λέοντες… Αυτές οι απόλυτες πεποιθήσεις χτίζουν τείχη, όχι γέφυρες! Με τον κυβερνήτη σας τον Ήλιο να συναντά τον διδάσκαλο Χείρωνα, κεντρίζεται ο 9ος Οίκο σας της πολυπολιτισμικότητας. Είναι η ευκαιρία σας να μάθετε διαφορετικές ιδεολογίες, άλλα υπόβαθρα με διαφορετικές αντιλήψεις. Δώστε χρόνο στο να ακούσετε και να κατανοήσετε… Χωρίς καμία πρόθεση να αλλάξετε την άποψη κανενός!

Παρθένος

Η θερμοκρασία ανεβαίνει – και δεν ευθύνεται η θέρμανση, αγαπητοί Παρθένοι! Με τον θερμόαιμο Ήλιο να συναντά τον αλχημιστή Χείρωνα στον 8ο Οίκο σας του πάθους, εσείς εκπέμπετε θέρμη. Αυτή είναι η ιδανική στιγμή να περάσετε περισσότερο «ιδιωτικό» χρόνο με το ταίρι σας, μιας και το ευνοούν και οι συγκυρίες. Αλλά και αδέσμευτοι να είστε, είναι πιθανό να ανατραπεί αυτό το δεδομένο… Οι διαδικτυακές σας επαφές μπορεί να πάρουν μια διαφορετική χροιά, με πολλά υποσχόμενες προοπτικές όταν αρθούν οι περιορισμοί!

Ζυγός

Αναζητήστε τη χρυσή τομή στις σημαντικές σχέσεις σας, αγαπητοί Ζυγοί! Κάθε προθυμία για συμβιβασμό έχει τη δυναμική να σας αποφέρει περισσότερα οφέλη απ’ όσα φαντάζεστε. Επί αυτού φροντίζει η δυναμική συνάντηση του τρυφερού Ήλιου με τον θεραπευτή Χείρωνα, στον 7ο Οίκο σας των ισχυρών διδύμων. Δεν έχει σημασία ποιος έχει δίκιο και ποιος άδικο ή ποιος ξεκίνησε κάτι. Κάθε σχέση είναι διπλής κατεύθυνσης… Γι’ αυτό δώστε χρόνο στο να εκφράσετε τις θέσεις σας αλλά και να ακούσετε την άλλη πλευρά!

Σκορπιός

Ο διάβολος κρύβεται στις λεπτομέρειες, όπως και οι τρόποι να αποβάλετε τους φόβους σας! Αγαπητοί Σκορπιοί, αντί να σκέφτεστε τι θα κερδίσετε από οτιδήποτε, αναζητήστε πού μπορείτε να προσφέρετε. Αυτό ορίζει η σύμπραξη του δημιουργικού Ήλιου με τον επουλωτικό Χείρωνα, στον 6ο Οίκο της παροχής στους άλλους και της οργάνωσης. Ο χρόνος που θα συμβάλετε με κάποιο τρόπο στην κατάσταση που επικρατεί, θα είναι θετική προσθήκη στο κάρμα σας!

Τοξότης

Είναι βέβαιο ότι κρύβετε μέσα σας μια Αφροδίτη ή έναν Απόλλωνα, αγαπητοί Τοξότες! Και τώρα καλείστε να τον/την αναδείξετε, χάρη στη συνάντηση του λαμπερού Ήλιου με τον Χείρωνα της ίασης στον 5ο Οίκο σας της αγάπης και της λάμψης. Η ομορφιά δεν είναι μια εξωτερική συνθήκη, είναι η άδεια που δίνετε στον εαυτό σας να είναι αυθεντικός. Μην μπείτε καν στη διαδικασία να ακολουθήσετε συμβουλές για την εμφάνισή σας… Μοιραστείτε τη φωνή και τη δύναμή σας με τον κόσμο, με τρόπο που να εμπνέει και να ενθαρρύνει!

Αιγόκερως

Μην προσπαθήσετε καν να είστε παρόντες σε όλα και για όλους, αγαπητοί Αιγόκεροι! Κριοί! Ο εγωκεντρικός Ήλιος και ο θεραπευτής Χείρωνας σχηματίζουν μια όψη προσωπικής σας ενδυνάμωσης, στον 4ο Οίκο σας των θεμελίων. Είναι σημαντικό να δώσετε προτεραιότητα στις δικές σας ανάγκες, μετά των δικών σας ανθρώπων και μετά σε οτιδήποτε άλλο. Αν έχετε αναλάβει κάτι που σας αγχώνει εκ των προτέρων, πρέπει να το ακυρώσετε ή να το μεταθέσετε. Μην πιεστείτε για τίποτα τώρα!

Υδροχόος

Κάποιοι δεν ικανοποιούνται, μέχρι όλοι οι άλλοι να είναι δυστυχείς… Κι αυτό δεν μπορεί να το δικαιολογήσει η ανθρωπιστική σας φύση, αγαπητοί Υδροχόοι! Μια σχετική φάση διαφώτισης θα βιώσετε αυτή την περίοδο, καθώς ο λαμπρός Ήλιος συναντά τον διδάσκαλο Χείρωνα στον κοινωνικό 3ο Οίκο σας. Μην αναρωτιέστε τι μπορείτε να κάνετε γι’ αυτούς τους ανθρώπους, αναζητήστε πρακτικούς τρόπους να τους απομακρύνετε από κοντά σας… Όσο το καθυστερείτε, επιβαρύνετε την ψυχολογία σας!

Ιχθύες

Πώς κυλούν τα οικονομικά σας, αγαπητοί Ιχθύες; Τα χρήματα μπορούν να επιφέρουν καταστροφές ή μεγάλες ευεργεσίες! Μια όψη ενδυνάμωσης ανάμεσα στον γενναιόδωρο Ήλιο και τον αλχημιστή Χείρωνα, φωτίζει τον 2ο Οίκο σας των χρημάτων και των αξιών. Τώρα μπορείτε να μετατρέψετε κάθε φαινομενική κρίση, σε ευκαιρία για ουσιαστικές ανθρώπινες επαφές. Αν είχατε οικονομικές διαφωνίες με το ταίρι σας, συζητήστε τις ξανά. Πείτε τις απόψεις σας, ακούστε την άλλη πλευρά. Με ρεαλιστικούς χειρισμούς, μπορείτε να κάνετε κοινά βήματα προόδου

Check Also

Ποια ζώδια είναι φτιαγμένα για οικογένεια…

Share Twitter Μία από τις μεγαλύτερες αποφάσεις που οι περισσότεροι άνθρωποι πρέπει να πάρουν είναι …

Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Share Twitter Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια Κριός  Αγαπητοί Κριοί, έχετε ακουστά την …