Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Κριός

Στοχεύστε ψηλά με όλες τις δυνάμεις σας, αγαπητοί Κριοί! Η Σελήνη συναντά τον ισχυρό Πλούτωνα στον 10ο Οίκο σας της επιτυχίας. Θα σας κατακλύσει η ορμή και δεν αποκλείεται να λάβετε την προαγωγή ή την αύξηση που λαχταράτε. Γι’ αυτό αν σας έχουν θέσει προθεσμίες ή απαιτητικά καθήκοντα, σκεφτείτε ποιες είναι οι πιο αποδοτικές στρατηγικές. Να θυμάστε ότι τώρα έχει μεγάλη σημασία το ποιον ξέρετε, γι’ αυτό διασφαλίστε την σύμπραξη επιπλέον συμμάχων!

Ταύρος

Η αλήθεια δεν συνοδεύεται από απολογίες, αγαπητοί Ταύροι! Αυτό σας διευκρινίζει η σύμπραξη της ευαίσθητης Σελήνης με τον μεταμορφωτικό Πλούτωνα, στον 9ο Οίκο σας των αποκαλύψεων. Αν έχετε φανεί σκληροί με τους ανθρώπους που αγαπάτε, αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή να επανορθώσετε. Τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο, τολμήστε να κάνετε συζητήσεις που ίσως να αποφεύγατε εδώ και καιρό. Θα σας ωφελήσει πολύ η εξομάλυνση του κλίματος όπου υπήρχαν εντάσεις, με διακριτικότητα και χωρίς να παραδίδετε διατριβές!

Δίδυμοι

Εφοδιαστείτε με φίλτρα, αγαπητοί Δίδυμοι! Υπό μια αιχμηρή συνάντηση της Σελήνης με τον Πλούτωνα, ενδέχεται να ξεφύγουν κάποια σχόλια «κάτω από τη μέση». Ίσως να επικρατεί κάποια ένταση στο περιβάλλον σας, γι’ αυτό να θεωρείτε ότι εκφράζετε τη σκέψη όλων. Αλλά κάθε επίθεση θα αφήσει εσάς εξαντλημένους, όταν κατακαθίσει πλέον η αδρεναλίνη. Σίγουρα δεν πρέπει να κρύψετε τίποτα κάτω από το χαλί, ωστόσο μπορείτε να κάνετε τους σχολιασμούς σας ιδιαιτέρως και ήρεμα. Ο σεβασμός της αξιοπρέπειας του άλλου, θα ενδυναμώσει τη μεταξύ σας σχέση!

Καρκίνος

Το νιώθετε ότι έφτασε η στιγμή να κάνετε τη «συζήτηση», αγαπητοί Καρκίνοι; Την απαιτεί η συνάντηση της Σελήνης με τον εύγλωττο Πλούτωνα! Τολμήστε να μιλήσετε για τις προβληματικές πτυχές μιας σχέσης σας, ασχέτως αν είναι προσωπική ή επαγγελματική. Παραμερίστε τα μελανά σημεία που έχουν προκύψει, πριν κλιμακωθεί η μεταξύ σας ένταση. Έτσι θα χαράξετε νέες προοπτικές που θα εξυπηρετούν και τις δύο πλευρές!

Λέων

Έχετε ανάγκη από κάποια ξεκαθαρίσματα, αγαπητοί Λέοντες! Μια σύμπραξη της Σελήνης με τον Πλούτωνα, βγάζει την επιφάνεια την ερευνητική σας πτυχή. Αλλά αν εξαπολύσετε τώρα επιθέσεις, θα δημιουργήσετε μόνο χάος γύρω σας. Αν σας φανεί πιο εύκολο να τα διορθώνετε όλα μόνοι σας, ρισκάρετε να δώσετε την εντύπωση ότι μπορούν οι άλλοι να κάνουν λάθη. Γι’ αυτό μην πάρετε αποφάσεις που απορρέουν από τον εγωισμό ή τους φόβους σας. Αντιθέτως, ελέγξτε μήπως κάπου χρειάζονται καλύτερες βάσεις και πιο πρόθυμη συνέργεια!

Παρθένος

Έτσι ξαφνικά! Αγαπητοί Παρθένοι, μπορεί να σας εκπλήξει η αιφνίδια σύμπραξη με ένα άτομο που σας αναστάτωσε. Επί αυτού ευθύνεται η παθιασμένη συνάντηση της Σελήνης με τον Πλούτωνα. Θα νιώσετε αμέσως πεταλούδες στο στομάχι και το μυαλό σας θα στήνει ήδη εικόνες για το ρόδινο κοινό σας μέλλον. Εξίσου απρόσμενα μπορεί να προκύψουν και εξελίξεις στον επαγγελματικό τομέα. Αλλά η πορεία που θα πάρει το καθετί, πρέπει να έρθει φυσικά και με το πέρασμα του χρόνου… Να θυμάστε ότι σε όσο πιο ψηλό βάθρο τοποθετείτε κάτι ή κάποιον, τόσο πιο μεγάλη θα είναι η πτώση του!

Ζυγός

Βγήκε δελτίο θυέλλης για τη διάθεσή σας, αγαπητοί Ζυγοί! Ένταση ή κυκλοθυμία μπορεί να σας προκύψει, από τη συνάντηση της ευαίσθητης Σελήνης και του ομιχλώδη Πλούτωνα. Θέματα που έχετε καταπνίξει θα τείνουν να βγουν στην επιφάνεια, προκαλώντας υπερβολικές αντιδράσεις… Πάρτε βαθιές ανάσες πριν αρχίσετε να ξεσπάτε σε ανυποψίαστους ανθρώπους. Ενίοτε, ένα καλό κλάμα αποσυμπιέζει και ξεκαθαρίζει τη σκέψη σας. Ένας τρυφερός φίλος μπορεί να γίνει ο ώμος που θα ακουμπήσετε, αν ακούσετε με προσοχή τις παρατηρήσεις του!

Σκορπιός

Χτυπάει συναγερμός για μάχες ισχύος, αγαπητοί Σκορπιοί! Μια συνάντηση της εύθικτης Σελήνης με τον δυναμικό Πλούτωνα, μπορεί να σας φέρει αντιμέτωπους με εξίσου επίμονους ανθρώπους. Πρέπει να συνειδητοποιήσετε ότι δεν μπορείτε να επιβάλετε τη γνώμη σας στους άλλους. Κάπου έχετε χάσει την κατεύθυνσή σας και πρέπει να βρείτε ξανά την ουσία των πραγμάτων. Προσδιορίστε εκ νέου τα ζητούμενα κάθε πλευράς, με γνώμονα την εμπιστοσύνη και την ισορροπία. Πάντα μπορείτε απλά να συμφωνήσετε ότι διαφωνείτε!

Τοξότης

Μην κάνετε όνειρα να ελιχθείτε μακριά από τις υποχρεώσεις σας, αγαπητοί Τοξότες! Το ευχάριστο νέο της μέρας, είναι η δυναμική σύμπραξη της Σελήνης με τον Πλούτωνα στον τομέα σας της δουλειάς και των χρημάτων. Η συγκυρία ευνοεί την ουσιαστική και εστιασμένη δράση, παραμένοντας παρόντες στο πόστο σας. Φροντίστε να είστε συνεπείς στις συναντήσεις σας, ζητήστε και μια δεύτερη γνώμη για αναφορές ή έγγραφα που θα υπογράψετε. Μην προσποιηθείτε για τίποτα, μην συγκαλύψετε τίποτα. Και αν δεν ξέρετε κάτι, φανείτε ειλικρινείς και ρωτήστε!

Αιγόκερως

Αφήστε τα λόγια και περάστε στην πράξη, αγαπητοί Αιγόκεροι! Η Σελήνη συγκρούεται με τον προκλητικό Πλούτωνα, απαιτώντας να αποδείξετε με έργα τις θέσεις σας. Αναθεωρήστε τους προσωπικούς σας στόχους για να πάψουν να αποτελούν μια καθημερινή μάχη. Είναι απαραίτητο να διευρύνετε το οπτικό σας πεδίο, όσο αφορά τη ζωή σας και την κατεύθυνση που θέλετε να της δώσετε. Χρειάζεστε ένα δομημένο σχέδιο, πειθαρχία και υπομονή για να αρχίσετε να κάνετε τα βήματα που λαχταράτε!

Υδροχόος

Ο χρόνος γιατρεύει όλες τις πληγές, αγαπητοί Υδροχόοι… Είναι κι αυτή μια βοήθεια για να προχωρήσετε παρακάτω! Η συνάντηση του έντονου Πλούτωνα με την ευαίσθητη Σελήνη στον 12ο Οίκο σας των λήξεων, ίσως σας ρίξει συναισθηματικά. Όσο επώδυνη κι αν είναι μια κατάσταση, πρέπει να την κοιτάξετε κατάματα. Δεν θα αλλάξει κάτι να την επεξεργάζεστε μόνο στο μυαλό σας. Δεν θα βοηθήσουν οι βεβιασμένες αντιδράσεις, πρέπει να διοχετεύσετε την έντασή σας σε μια καθαρτική διέξοδο. Η γυμναστική, μια δακρύβρεχτη ταινία ή ένας έμπιστος φίλος, είναι κάποιες προτάσεις. Να θυμάστε ότι η συγχώρεση είναι μακρόχρονη διαδικασία!

Ιχθύες

Αποφύγετε την πολυκοσμία και τον συνωστισμό, αγαπητοί Ιχθύες! Η συνάντηση του Πλούτωνα με τη Σελήνη στον 11ο Οίκο σας των ομάδων, συστήνει να περιορίσετε πολύ τον κύκλο σας. Το καίριο σημείο είναι να επιλέγετε πλέον την ποιότητα έναντι της ποσότητας. Μόνο έτσι θα αποφύγετε υπερβολικά αιτήματα και απαιτήσεις. Ακόμα κι αν υπάρξουν κάποιες «απώλειες», θα έχετε κερδίσει χρόνο και ενέργεια για όσα αξίζουν. Η χημεία και η εμπιστοσύνη δεν είναι διαπραγματεύσιμα πλέον!

 

Check Also

Αστρολογία – Ζώδια: Προβλέψεις για το Σαββατοκυρίακο

Share Twitter Αστρολογία – Ζώδια: Προβλέψεις για το Σαββατοκυρίακο Κριός Θέλετε να ξεκαθαρίσετε τα πράγματα …

Νέα Σελήνη στους Διδύμους: Πως θα επηρεάσει το κάθε ζώδιο

Share Twitter Νέα Σελήνη στους Διδύμους: Πως θα επηρεάσει το κάθε ζώδιο – Nέα ξεκινήματα …