Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Κριός 

Αυτή είναι η ιδανική στιγμή να αναζητήσετε επουλωτικές λύσεις σε μια επώδυνη κατάσταση, αγαπητοί Κριοί! Θα σας βοηθήσει να φτάσετε στη γαλήνη, μια όψη μεταμόρφωσης ανάμεσα στον Ήλιος και τον Ερμή στον 12ο Οίκο σας των λήξεων. Αν υπάρχει μια διαρκής διαμάχη με έναν αγαπημένο σας άνθρωπο, είναι καίρια περίοδος για να κάνετε εσείς το βήμα προσέγγισης. Μια ειλικρινής συζήτηση θα βοηθήσει για να απελευθερωθείτε και οι δύο από πικρίες. Αποφύγετε τα παιχνίδια κατηγοριών, προτιμήστε τον διπλωματικό διάλογο. Αν προσπαθείτε να βάλετε κάποια θέματα ή άτομα υπό έλεγχο, δώστε επιπλέον χώρο και χρόνο στον εαυτό σας. Μετά από λίγη ξεκούραση και τις συμβουλές ανθρώπων που εμπιστεύεστε, θα είστε σε θέση να χειριστείτε κάθε δυσκολία.

Ταύρος

Μην δραματοποιείτε τις καταστάσεις, αγαπητοί Ταύροι! Κάποιος με επιβλητικές τάσεις ίσως προσπαθήσει να σας παραπλανήσει. Αλλά δεν πρέπει να του επιτρέψετε να εκτρέψει ένα σημαντικό συνεργατικό εγχείρημα. Αυτό συμβουλεύει η σύμπραξη του Ήλιου με τον ανάδρομο Ερμή στη ζώνη σας της ομαδικότητας. Ξεσκεπάστε κάθε προβληματική συμπεριφορά, γιατί αρκεί ένα «σάπιο μήλο» για να χαλάσει η δυναμική του συνόλου. Μια ειλικρινής συζήτηση σε επαγγελματικό ύφος, θα ξεκαθαρίσει ότι δεν θα ανεχθείτε επιθετικούς εγωκεντρικούς στο εγχείρημά σας!

Δίδυμοι

Ίσως τώρα να γίνει ξανά προσιτός ένας στόχος που παραμερίσατε, αγαπητοί Δίδυμοι! Σε αυτό θα βοηθήσει μια ισχυρή όψη προώθησης, ανάμεσα στον ανάδρομο Ερμή και τον Ήλιο στον 10ο Οίκο σας των φιλοδοξιών. Μπορούν να ανοίξουν καινούργια μονοπάτια για την επιτυχία, με το ανανεωμένο πάθος που θα ορμήσετε στα εργασιακά σας. Κάθε πρόκληση μπορεί να αποβεί υποβοηθητική για να βάλετε σε εφαρμογή τα εγχειρήματά σας. Μιλήστε με άτομα που εμπιστεύεστε, δείτε ποιοι σας χρωστούν χάρες, βρεθείτε εκεί που είναι οι άνθρωποι-κλειδιά. Ωστόσο, για τα άλματα που θα γίνουν τώρα, να περιμένετε να γυρίσει σε ορθή πορεία ο Ερμής στις 9 Μαρτίου για να βάλετε υπογραφές!

Καρκίνος

Επιστρατεύστε τη διπλωματία σας, αγαπητοί Καρκίνοι! Φανήκατε επικριτικοί προς άτομα του προσωπικού ή επαγγελματικού σας περιβάλλοντος; Τώρα μπορείτε να κάνετε διορθωτικές κινήσεις, χάρη στη σύμπραξη του ανάδρομου Ερμή με τον Ήλιο στον διανοητικό 9ο Οίκο σας. Απολογηθείτε σε όσους φερθήκατε σκληρά και δηλώστε την εκτίμησή σας προς αυτούς, ακούστε τη δική τους πτυχή. Με την ουσιαστική επικοινωνία μπορείτε να στήσετε πιο αυθεντικές και μακροχρόνιες σχέσεις!

Λέων

Προσέξτε μην πληγώσετε ανθρώπους με τα αυθόρμητα σχόλιά σας, αγαπητοί Λέοντες! Ο ανάδρομος Ερμής σχηματίζει μια μαχητική όψη με τον Ήλιο στον συναισθηματικό 8ο Οίκο σας. Επειδή θα υπάρχει ένταση, καλύτερα να αποφύγετε τους ευαίσθητους ή δύσκολους διαλόγους. Αν δεν μπορείτε, μην επιτρέψετε να εμπλακεί τρίτο μέλος γιατί μόνο θα περιπλέξει την κατάσταση. Το βράδυ θα ανέβει η θερμοκρασία με το ταίρι ή ένα ενδιαφέρον άτομο με προοπτικές. Αλλά προσέξτε την ένταση της ατμόσφαιρας, για να μην υπάρξουν τάσεις ζήλιας!

Παρθένος

Μήπως μια σημαντική σχέση σας έφτασε σε ένα σταυροδρόμι, αγαπητοί Παρθένοι; Είναι καιρός να κάνετε μια σοβαρή συζήτηση για τους κοινούς σας στόχους. Θα έχετε τη στήριξη μιας σύμπραξης του Ήλιου με τον ανάδρομο Ερμή στον τομέα σας των συμπράξεων. Πρέπει να εκφράσετε τους όποιους ενδοιασμούς σας για το μέλλον, είτε την αίσθησή σας ότι χάνεται η ισορροπία. Μπορεί να χρειάζεται απλά μια αναδιανομή των υποχρεώσεων της κάθε πλευράς. Να θυμάστε ότι στόχος είναι η χρυσή τομή, όχι η εκτόξευση κατηγοριών!

Ζυγός

Μήπως κουβαλάτε εσείς τα βάρη άλλων, αγαπητοί Ζυγοί; Σταματήστε να «πριμοδοτείτε» στους τεμπέληδες, μην δέχεστε λιγότερα απ’ όσα δικαιούστε! Αυτή είναι η εντολή μιας σύμπραξης ανάμεσα στον Ήλιο και τον ανάδρομο Ερμή, στον 6ο Οίκο σας των αποδοτικών συστημάτων. Αλλά πριν βγάλετε ετυμηγορία, ακούστε και την άλλη πλευρά. Μπορεί κάποιος να δυσκολεύεται με την τεχνολογία ή να χρειάζεται πιο σαφείς οδηγίες. Ένας ειλικρινής διάλογος θα βελτιώσει τη συνολικότερη ροή των εργασιών. Να θυμάστε ότι ένα θετικό σχόλιο μπορεί να εξουδετερώσει τις εντάσεις, γι’ αυτό να αναφέρετε και όσα γίνονται σωστά!

Σκορπιός

Οι δεσμοί σύμπραξης ή οι ρομαντικές σπίθες θα πάρουν τα ηνία, αγαπητοί Σκορπιοί! Ο εύγλωττος – αν και ανάδρομος – Ερμής, συναντά τον Ήλιο στον 5ο Οίκο σας της χαράς και του πάθους. Αν είστε αδέσμευτοι, βγείτε στον κόσμο αντί να ασχολείστε με ιστοσελίδες γνωριμιών. Η διαπροσωπική επαφή θα σας φέρει αποτελέσματα. Σε επαγγελματικό επίπεδο, ίσως προοδεύσετε τώρα με μια δημιουργική συνεργασία με έναν παλιό γνώριμο. Μόνο να είστε ρεαλιστές για αυτή την προσέγγιση, ώστε να μην χαθεί σαν πυροτέχνημα… Προτιμήστε να κάνετε αργά και σταθερά βήματα!

Τοξότης

Μην ενδώσετε στις προκλήσεις κανενός προβοκάτορα, αγαπητοί Τοξότες! Αντισταθείτε στην παρόρμηση να ξεσπάσετε, γιατί θα διογκωθούν τα προβλήματα. Επί αυτών σας προειδοποιεί η συνάντηση του ανάδρομου Ερμή με τον εγωκεντρικό Ήλιο, στον ευαίσθητο 4ο Οίκο σας. Αν στραφείτε μέσα σας, ίσως βρείτε μια βαθύτερη αιτία για τα ορμητικά σας συναισθήματα. Επίσης, μην πέσετε στην παγίδα της ζήλειας… Δεν έχετε λόγο να συγκρίνεστε με κανέναν, εστιάστε στο δικό σας θαυμάσιο ταξίδι!

Αιγόκερως

Μην εμπλακείτε σε παιχνίδια ισχύος άλλων στο περιβάλλον σας, αγαπητοί Αιγόκεροι! Αυτό τονίζει μια συνάντηση έντασης ανάμεσα στον Ήλιο και τον ανάδρομο Ερμή στην κοινωνική σας πτυχή. Αντί να μετάσχετε ή να διαλέξετε πλευρά, δείτε αν υπάρχουν συμβιβαστικές προσεγγίσεις. Δεν αποκλείεται όλοι να έχουν τον ίδιο στόχο αλλά διαφορετική αφετηρία. Ακούστε με δεκτική διάθεση και απαιτήστε να κάνουν και οι άλλοι το ίδιο. Η αρμονική επικοινωνία θα βοηθήσει να υπάρξει πρόοδος!

Υδροχόος

Πάρτε θέση στην αφετηρία, αγαπητοί Υδροχόοι! Σας διέπει μια παραγωγική ορμή, χάρη στη σύμπραξη του Ήλιου με τον ανάδρομο Ερμή στον 2ο Οίκο σας της δουλειάς. Μόνο μην παρασυρθείτε τόσο, που να παραβλέψετε τις λεπτομέρειες. Η ακρίβεια είναι απαραίτητη, καθώς ένα λάθος μπορεί να σας στοιχίσει όλο το εγχείρημα. Συνεργαστείτε με ανθρώπους που εμπιστεύεστε και κάντε με επιμέλεια την κάθε σας επαφή. Αφού διασφαλίσετε τις προϋποθέσεις, μπορείτε να κάνετε πιο γρήγορα βήματα. Οι κόποι σας πρόκειται να λάβουν πλουσιοπάροχη οικονομική ανταμοιβή!

Ιχθύες

Όλοι οι προσωπικοί σας στόχοι μπαίνουν στο μικροσκόπιο, αγαπητοί Ιχθύες! Έχετε κάνει την έρευνα που χρειάζεται, για να περάσουν από τη θεωρία στην πράξη; Ίσως κάποιοι να αμφισβητήσουν τα οράματά σας… Αυτό υπονοεί η συνάντηση του Ήλιου με τον ανάδρομο Ερμή στα δικά σας εδάφη. Μην θεωρήσετε ότι οι συνεργάτες σας δεν πιστεύουν τα σχέδιά σας, απλά δεν έχουν πειστεί απόλυτα ακόμη. Μην γίνεστε αμυντικοί στην κριτική, σκεφτείτε σοβαρά την οπτική τους. Μπορεί να σας βοηθήσει να ισχυροποιήσετε τις προτάσεις σας, σε σημείο να ενθουσιάσουν τους πάντες!

Check Also

Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Share Twitter Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια  Καλό μήνα σε όλες και όλους! …

Αστρολογία – Ζώδια: Προβλέψεις με τη τράπουλα της Κατίνας

Share Twitter Αστρολογία – Ζώδια: Προβλέψεις με τη τράπουλα της Κατίνας για το 1ο 10ήμερο …