Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

 Κριός 

Μην δώσετε σημασία στις κάθε είδους φήμες, αγαπητοί Κριοί! Η μετάδοσή τους μπορεί να σας φέρει σε δύσκολη θέση, γι’ αυτό να αποφύγετε τα κουτσομπολιά με κάθε τρόπο. Με τη Σελήνη στον Τοξότη και τον 9ο Οίκο σας του οραματισμού, θα υπάρξει μια βιασύνη σε θέματα εστίασης και διαύγειας. Εσείς καλείστε διευρύνετε το οπτικό σας πεδίο για την κατεύθυνση που θέλετε να δώσετε στη ζωή σας. Αξιοποιήστε το πλανητικό κλίμα, για να ξεκολλήσετε από παλιές πρακτικές και να περάσετε στη δράση. Αποφύγετε τις αντιπαραθέσεις και ασχοληθείτε με τα δικά σας σχέδια, μέχρι να είστε βέβαιοι ότι έχετε μπροστά σας την αλήθεια και μόνο!

Ταύρος

Νιώθετε το πάθος σας να φουντώνει, αγαπητοί Ταύροι; Αυτό οφείλεται στη Σελήνη από τον Τοξότη, που φωτίζει τον 8ο Οίκο σας του ερωτισμού και του πνεύματος! Δεν πρέπει να βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις, τόσο για την υπάρχουσα σχέση σας όσο και για ένα καινούργιο αίσθημα. Αν γίνετε πολύ πιεστικοί, ίσως χάσετε την καίρια στιγμή να δημιουργήσετε λίγο μυστήριο… Αυτές οι ακτίνες ισορροπίας θα σας βοηθήσουν να βρείτε τη χρυσή τομή, μειώνοντας λίγο την ταχύτητά σας. Έτσι θα ενταθεί ο ενθουσιασμός και θα διασφαλίσετε την επιθυμητή διάρκεια!

Δίδυμοι

Αυτή είναι η ιδανική στιγμή να επιστρέψει η ισονομία στις πιο στενές σας σχέσεις, αγαπητοί Δίδυμοι! Έχετε τη βοήθεια της Σελήνης από τον Τοξότη και τον τομέα των συνυπάρξεών σας. Είναι γεγονός ότι χρειάζεστε την ακεραιότητα των άλλων για να μην αμφισβητείτε τη δική σας πορεία. Αλλά αυτές οι ακτίνες θα σας εμπνεύσουν να την κοιτάξετε από διαφορετική οπτική. Παρακάμψτε τα μισόλογα, ανοίξτε τα χαρτιά σας στο τραπέζι και ζητήστε το ίδιο από τους άλλους. Να θυμάστε ότι η αυτοπεποίθησή σας ανορθώνεται όταν υπερασπίζεστε τις αρχές σας – ακόμα κι αν κάποιοι διαφωνούν με εσάς!

Καρκίνος

Ίσως χρειαστείτε λίγη επιπλέον καφεΐνη τώρα, αγαπητοί Καρκίνοι: Η Σελήνη από τον Τοξότη κεντρίζει τον 6ο Οίκο σας της εργασίας και της προσφοράς! Είναι βέβαιο ότι θα καταφέρετε πολύ περισσότερα αν απομακρυνθείτε από κάθε περισπασμό και κλείσετε τις εφαρμογές στα μέσα κοινωνικής δικτύωσής σας. Έχετε πολλά να χειριστείτε και υπάρχει ο χρόνος να τα διεκπεραιώσετε, αρκεί να μην παρασύρεστε από άλλα θέματα. Αν κάτι μπορεί να αποσπάσει την προσοχή σας, επιλέξτε να το αναθέσετε σε άλλους. Με στρατηγική οργάνωση θα φτάσετε στην επιτυχία γρήγορα και θα απολαύσετε τη διαδρομή!

Λέων

Προσέξτε μια τάση να γίνετε φλύαροι, αγαπητοί Λέοντες! Με τη Σελήνη στον Τοξότη και τον 5ο Οίκο σας της έκφρασης, θα κεντριστεί η θεατρική αλλά και δραματική πτυχή σας. Γι’ αυτό πρέπει να βρείτε τη χρυσή τομή, ανάμεσα στην παρόρμησή σας και την εγκράτεια. Θα κερδίσετε περισσότερα με μια ρεαλιστική έκθεση όποιου θέματος θέλετε να περιγράψετε. Όσο πιο σύντομοι και περιεκτικοί είστε, τόσο πιο πολύ θα κερδίσετε το ακροατήριό σας. Εστιάστε στον διάλογο, όχι τον μονόλογο!

Παρθένος

Φροντίστε τη «φωλιά» σας ή επιστρέψτε σε αυτήν το συντομότερο, αγαπητοί Παρθένοι! Με τη Σελήνη στον Τοξότη και τον 4ο Οίκο σας του σπιτιού, παίρνετε το πράσινο φως για να χαλαρώσετε όσο έχει ανάγκη. Ακολουθήστε την καρδιά σας και αρνηθείτε τις προσκλήσεις για έξοδο μετά τη δουλειά. Ενδώστε στην ανάγκη για ισορροπία και θαλπωρή με λίγη γιόγκα ή μουσική διαλογισμού, είτε με ένα χαλαρωτικό αφρόλουτρο με αιθέρια έλαια. Αργότερα μπορεί να αποζητήσετε τη συντροφιά ενός ακόμη δικού σας ατόμου για το δείπνο. Έτσι θα διώξετε κάθε αρνητική ενέργεια και θα εισπνεύσετε γαλήνη και ηρεμία!

 Ζυγός

Μήπως τρέχετε κόντρα στο χρόνο, αγαπητοί Ζυγοί; Κάντε μια στάση και πάρτε μια βαθιά ανάσα, μην πιέζεστε άλλο με τα χρονοδιαγράμματα! Η πιο αργή και σταθερή προσέγγιση θα σας φέρει πιο κοντά στη γραμμή τερματισμού. Αυτή την περίοδο δώστε έμφαση στην επιθεώρηση των υποχρεώσεών σας. Η Σελήνη από τον 3ο Οίκο σας της πνευματικής διαύγειας, μπορεί να βοηθήσει να στρέψετε τις συγκυρίες προς όφελός σας. Στήστε ένα αποδοτικό πλάνο, βάζοντας προτεραιότητες και αναβάλλοντας ό,τι δεν επείγει. Μην διστάσετε να ζητήσετε βοήθεια αν τη χρειάζεστε, θα γίνετε πιο παραγωγικοί με ένα εξίσου δυναμικό συνεργατικό χέρι!

Σκορπιός

Λένε ότι οι συνέργειες επιφέρουν θαύματα, αγαπητοί Σκορπιοί… Εσάς γιατί σας φαντάζει κατάρα ένα συγκεκριμένο εγχείρημα; Χρειάζεστε νέα οπτική για τους στόχους σας, γι’ αυτό στραφείτε στον επανασυντονισμό των συνεργασιών σας! Με τη Σελήνη στον Τοξότη και τον 2ο Οίκο σας της απόδοσης, θα εντοπίσετε τα αίτια για τα αποτελέσματα που δεν σας ικανοποιούν. Μια ρεαλιστική ματιά θα δείξει ποια σημεία χρειάζονται βελτίωση. Θέστε νέα κίνητρα στον εαυτό σας και τους άλλους και σύντομα θα μπείτε ξανά στη σωστή πορεία!

Τοξότης

Νιώθετε ελεύθεροι ή περιορισμένοι, αγαπητοί Τοξότες; Το σύμπαν σας δίνει το πράσινο φως να εστιάσετε ξανά στην ανεξαρτησία σας και τον εαυτό σας! Η Σελήνη από το ζώδιό σας θα σας γεμίσει παραγωγική ενέργεια και αυτοπεποίθηση. Ακόμα κι αν έχετε καθυστερήσει κάποιες υποχρεώσεις, μην γίνετε πιεστικοί με εσάς αλλά και τους υπόλοιπους στο εργασιακό περιβάλλον. Έχετε τα προσόντα και το κίνητρο να αντεπεξέλθετε. Το μόνο που χρειάζεται, είναι να αφιερώσετε λίγο χρόνο στο να ξεκαθαρίσετε τις προτεραιότητές σας!

Αιγόκερως

Πότε ήταν η τελευταία φορά που εστιάσατε στην προσωπική σας ηρεμία, αγαπητοί Αιγόκεροι; Η Σελήνη απαιτεί να μειώσετε ταχύτητα και να στραφείτε στην αποσυμφόρησή σας! Είναι καιρός να γίνετε πιο ενδοσκοπικοί και να βγάλετε από το πρόγραμμά σας ό,τι αναβάλλεται. Αν θέλατε να κάνετε κινήσεις που δεν καταφέρνετε καν να ξεκινήσετε, ελέγξτε τις επικοινωνιακές σας μεθόδους. Ενίοτε, το πρόβλημα βρίσκεται στο ότι παίρνετε τα πάντα προσωπικά και όχι πρακτικά!

Υδροχόος

Ετοιμαστείτε για επανασυνδέσεις, αγαπητοί Υδροχόοι! Με τη Σελήνη στον Τοξότη και τον κοινοτικό 11ο Οίκο σας, λαμβάνετε μια ευεργετική ώθηση στην ενέργειά σας. Μετά την εορταστική ανάπαυλα, πρέπει να επιστρέψετε στα καθήκοντα και τις ομάδες σας. Μόνο φροντίστε να κινηθείτε με μέτρο, για να μην εξαντλήσετε τα σωματικά αλλά και ψυχικά αποθέματά σας. Απαντήστε στις κλήσεις και τις προσκλήσεις των δικών σας ανθρώπων, χωρίς να φορτώσετε ξανά το κοινωνικό σας πρόγραμμα!

Ιχθύες

Πώς πάει η ισορροπία ανάμεσα στη δουλειά και τη ζωή σας, αγαπητοί Ιχθύες; Μήπως έχετε βαρύνει περισσότερο μία πλευρά χωρίς να το καταλάβετε; Η Σελήνη από τον Τοξότη θα σας δώσει το περιθώριο να κάνετε διορθωτικές κινήσεις. Αρχίστε με μια δίκαιη διανομή του χρόνου σας, δίνοντας προτεραιότητα στον εαυτό σας. Δεν θα αποφύγετε κανένα συναίσθημα αν βουτήξετε στη δουλειά: Τα άστρα σας καλούν να χειριστείτε άμεσα όσα σας στενοχωρούν, πριν σας πνίξουν!

Check Also

Αστρολογία -Ζώδια: Ημερήσιες προβλέψεις

Share Twitter Αστρολογία -Ζώδια: Ημερήσιες προβλέψεις Κριός  Παίρνετε το πράσινο φως για να εκτοξεύσετε τα …

Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Share Twitter Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια Κριός  Αξιοποιήστε ευέλικτα τους φίλους σας …