Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Κριός 

Ετοιμαστείτε για ολική επαναφορά, αγαπητοί Κριοί! Ο Ήλιος περνά και θα διαμένει στα ιδιαίτερα διαμερίσματά σας μέχρι και τις 20 Απριλίου. Το σύμπαν σας δίνει την ευκαιρία να γιορτάσετε τα φετινά σας γενέθλια με την πιο ανανεωτική σας διάθεση. Είναι γεγονός ότι το τελευταίο διάστημα σας ζόρισε κάπως… Όμως τώρα μπορείτε να επαναφορτίσετε τις μπαταρίες σας και να γίνετε εξαιρετικά αποδοτικοί. Αν κάτι δεν σας εξυπηρετεί πλέον, αποβάλετέ το και βάλτε σε πρώτο πλάνο όσα κεντρίζουν το πάθος σας. Ακόμα και οι σχέσεις λαμβάνουν μια «μετάγγιση» ενέργειας – που θα επαναληφθεί στις 19 Απριλίου!

Ταύρος

Μήπως έχετε ανάγκη από λίγη επιπλέον ξεκούραση, αγαπητοί Ταύροι; Το πέρασμα του Ήλιου στον Κριό και τον 12ο Οίκο σας της ανανέωσης μέχρι τις 20 Απριλίου, σας καλεί να επαναφορτιστείτε! Δώστε περισσότερη σημασία στις πηγές ενέργειας του οργανισμού αλλά και του μυαλού σας. Θέστε την προσωπική σας φροντίδα ως προτεραιότητα, απολαύστε χαλαρωτικά αφρόλουτρα και αναζωογονητικά μασάζ, διαλογιστείτε. Αυτή είναι ιδανική περίοδος για να βάλετε τέλος και σε όσα θέματα έχουν βαλτώσει στη ζωή σας. Απαλλαγείτε από αυτά και θα νιώσετε να σας κατακλύζει μια καινούργια δημιουργικότητα. Παράλληλα, η Πανσέληνος στον Ζυγό σας καλεί να επιστρέψετε στην άσκηση. Μια σπάνια δεύτερη Πανσέληνος στον Ζυγό στις 19 Απριλίου, θα σας δείξει πόσα καταφέρατε!Σ

Δίδυμοι

Μετατρέψτε τα ατομικά σας εγχειρήματα σε ομαδικές αποστολές, αγαπητοί Δίδυμοι! Με τον Ήλιο να περνά στον Κριό και τον 11ο Οίκο σας του κοινοτικού πνεύματος, οι συνεργασίες θα είναι το όνομα του παιχνιδιού μέχρι τις 20 Απριλίου. Αυτές θα εμφυσήσουν νέα πνοή στα σχέδιά σας, μέσα από ένα αίσιο κύμα ευφυούς συνύπαρξης. Μην χαθείτε μέσα στο πλήθος, κάθε διεύρυνση των δικτύων σας θα καταλήξει σε ενδυνάμωση της θέλησης και της αποτελεσματικότητάς σας. Παράλληλα, η παθιασμένη Πανσέληνος στον Ζυγό κεντρίζει τον ερωτικό σας τομέα. Μια σπάνια δεύτερη Πανσέληνος στον Ζυγό στις 19 Απριλίου, θα καταρρίψει κάθε εμπόδιο στην πορεία σας!

Καρκίνος

Οι ευκαιρίες θα σας προσεγγίζουν από παντού, αγαπητοί Καρκίνοι! Με τον Ήλιο να περνά στον Κριό και τον 10ο Οίκο σας της επιτυχίας μέχρι τις 20 Απριλίου, η καριέρα σας έχει τη δυναμική να εκτοξευτεί σε νέα ύψη. Να είστε σε ετοιμότητα και ανοικτοί να χειριστείτε ακόμα και τις πιο απρόβλεπτες καταστάσεις, γιατί μπορούν να σας οδηγήσουν στην ηγετική θέση ή την πόρτα που λαχταράτε να αδράξετε.

Φροντίστε μόνο να μην παρασυρθείτε από τον φόρτο εργασίας που θα χρειαστεί να χειριστείτε, και παραμελήσετε τους ανθρώπους που αγαπάτε. Η Πανσέληνος στον Ζυγό φωτίζει τον τομέα της προσωπικής σας ζωής. Υπό αυτές τις διπλωματικές ακτίνες, δεν υπάρχει τίποτα που δεν μπορείτε να διαπραγματευτείτε. Μια σπάνια δεύτερη Πανσέληνος στον Ζυγό στις 19 Απριλίου, μπορεί να σας αποκαλύψει και το σπίτι των ονείρων σας!

Λέων

Ετοιμάστε βαλίτσες, αγαπητοί Λέοντες! Με τον Ήλιο να περνά στον Κριό και τον 9ο Οίκο σας της εξερεύνησης μέχρι τις 20 Απριλίου, η προσοχή σας θα στραφεί σε νέα ταξιδιάρικα μονοπάτια. Ο κόσμος δεν έχει σύνορα για εσάς, γι’ αυτό αξιοποιήστε κάθε μέσο για να τον γνωρίσετε. Από ταξιδιωτικές ευκαιρίες, ανταλλαγή της κατοικίας σας με μια σε έναν μακρινό προορισμό, μέχρι τις διαφυλετικές επαφές μέσα στο περιβάλλον σας, η αισιοδοξία μπορεί να σας ταξιδέψει όπου φτάνει η φαντασία σας.

Παράλληλα, η Πανσέληνος στον Ζυγό κεντρίζει τον τομέα σας των δυναμικών συμπράξεων. Δεν αποκλείεται να δώσετε μια δεύτερη ευκαιρία σε ένα παλαιότερο «ίσως»… Ίσως να αποδειχθεί το τέλειο ταίριασμα, μέχρι την σπάνια δεύτερη Πανσέληνος στον Ζυγό στις 19 Απριλίου!

Παρθένος

Η θερμοκρασία ανεβαίνει στον ερωτισμό σας, αγαπητοί Παρθένοι! Με τον Ήλιο να περνά στον Κριό και τον 8ο Οίκο σας της σαγήνης μέχρι τις 20 Απριλίου, φαίνεται να έλκετε όλος ο κόσμος προς εσάς. Μόνο φροντίστε εσείς να κατευθύνετε εκεί που σας ενδιαφέρει, γιατί δεν έχετε ανάγκη από αυλή κολάκων. Αν μια γνωριμία βρίσκεται στα πρόθυρα μιας δέσμευσης, θα την ευνοήσουν αυτές οι ηλιακές ακτίνες.

Για τους δεσμευμένους, η μαγεία συντελείται πίσω από κλειστές πόρτες: Δεν έχει σημασία αν είναι στο σπίτι σας ή στο ταξίδι – έκπληξη που θα οργανώσετε για το ταίρι σας. Παράλληλα, η Πανσέληνος στον Ζυγό φωτίζει τον τομέα σας των χρημάτων. Δεν αποκλείεται να λάβετε μια απρόσμενη εργασιακή πρόταση ή να διαπραγματευτείτε ευνοϊκότερους όρους εργασίας. Κάντε την πιο άρτια διαχείριση των οικονομικών σας και θα έχετε άριστα αποτελέσματα, μέχρι την σπάνια δεύτερη Πανσέληνος στον Ζυγό στις 19 Απριλίου!

Ζυγός

Στρέψτε και πάλι την προσοχή σας στις σχέσεις, αγαπητοί Ζυγοί! Ο Ήλιος περνά στον Κριό και τον 7ο Οίκο σας της συνύπαρξης. Μέχρι τις 20 Απριλίου ρίχνει τις φλογερές του ακτίνες σε κάθε συγχρονισμένη δράση με άτομα που «ταιριάζουν τα χνώτα σας». Τον τελευταίο καιρό σας απασχόλησε πολύ η δουλειά και παραμελήσατε τον εαυτό σας. Τώρα μπορείτε να σηκώσετε το κεφάλι και να πάρετε μια βαθιά ανάσα, καθώς θα αρχίσετε να λαμβάνετε τους καρπούς των κόπων και της επιτυχίας σας. Τα πρακτικά θέματα θα κυλούν πλέον από μόνα τους σαν καλολαδωμένη μηχανή. Έτσι θα έχετε τον χρόνο να επαναφέρετε την υγιή ισορροπία και αρμονία στις σχέσεις σας. Παράλληλα, σήμερα αναδύεται η Πανσέληνος στο ζώδιό σας – και έρχεται μία ακόμη στις 19 Απριλίου. Μην εκπλαγείτε αν βρεθείτε στο επίκεντρο της προσοχής όλων και μην ασχοληθείτε με στρατηγικές. Το πάθος για τα όνειρά σας και η ειλικρίνειά σας, θα είναι αρκετά για να θριαμβεύσετε!

Σκορπιός

Κινηθείτε με σύνεση και οργάνωση, αγαπητοί Σκορπιοί! Ο Ήλιος περνά στον Κριό και τον 6ο Οίκο σας της καθημερινότητας μέχρι τις 20 Απριλίου, καλώντας σας να μειώσετε την ταχύτητά σας. Τελευταία βιώσατε χαρές, λάμψη και δράση, άρα πρέπει πλέον να παραχωρήσετε τους προβολείς σε άλλους. Εστιάστε στο παρασκήνιο και τις υποχρεώσεις που έχετε παραμελήσει, φροντίστε τη διατροφή και την υγεία σας, στραφείτε στη γαλήνη. Θα σας ευνοήσει πολύ να αρχίσετε να γυμνάζεστε στην ύπαιθρο. Παράλληλα, η Πανσέληνος στον Ζυγό σας ωθεί να απελευθερωθείτε από παλιά βάρη. Αν αλλάξετε σκεπτικό και οπτική για τη ζωή, μπορούν να γίνουν θαύματα… Θα τα συνειδητοποιήσετε μέχρι την σπάνια δεύτερη Πανσέληνο στον Ζυγό στις 19 Απριλίου!

Τοξότης

Το ραβδάκι της φήμης εστιάζει σε εσάς, αγαπητοί Τοξότες! Η διαμονή του Ήλιου στον Κριό μέχρι τις 20 Απριλίου, θα κεντρίσει τον 5ο Οίκο σας της δόξας και του ρομάντζου. Τα περισσότερα μάτια θα είναι στραμμένα πάνω σας, κάνοντας ιδανική την περίοδο για να εξωτερικεύσετε όσα θέλετε να μοιραστείτε ή να διδάξετε. Αν έχετε διάθεση για μια ανοιξιάτικη ανανέωση, αρχίστε να μελετάτε τις ανάλογες σελίδες των περιοδικών και του διαδικτύου. Αφήστε την καρδιά σας ελεύθερη να εκφραστεί, τολμήστε να μιλήσετε για τα συναισθήματά σας. Παράλληλα, η Πανσέληνος στον Ζυγό μπορεί να σας φέρει σε επαφή με άτομα με ανάλογη πορεία. Αν δεν είστε ευχαριστημένοι με την τωρινή ομάδα σας αλλάξτε τη. Θα αρχίσετε να έχετε αίσια αποτελέσματα, μέχρι την σπάνια δεύτερη Πανσέληνο στον Ζυγό στις 19 Απριλίου!

Αιγόκερως

Η ατμόσφαιρα μυρίζει Άνοιξη, αγαπητοί Αιγόκεροι! Το πέρασμα του Ήλιου στον Κριό και τον 4ο Οίκο σας της οικίας, σηματοδοτεί την Εαρινή Ισημερία και σας μετατραπείτε σε σπιτόγατο μέχρι τις 20 Απριλίου. Αξιοποιήστε την ευκαιρία για να φωλιάσετε στο σπιτικό σας και να απολαύσετε τη θαλπωρή της άνεσής σας. Οι αγαπημένοι σας θα είναι δίπλα σας για να μοιραστείτε όμορφες στιγμές, καθώς είναι η ιδανική περίοδος να θέσετε σε προτεραιότητα την οικογένεια. Παράλληλα, η Πανσέληνος στον Ζυγό θα ανορθώσει την επαγγελματική σας πορεία. Αξίζετε κάτι καλύτερο σε θέση και ανταμοιβή – και μπορείτε να το αποκτήσετε μέχρι την σπάνια δεύτερη Πανσέληνο στον Ζυγό στις 19 Απριλίου!Σ

Υδροχόος

Είστε γεννημένοι για να περιφέρεστε, αγαπητοί Υδροχόοι! Με τον Ήλιο να διαμένει στον Κριό και στον 3ο Οίκο σας της κοινωνικής προσφοράς μέχρι τις 20 Απριλίου, χρίζεστε και πάλι βασιλείς του κοινοτικού σας περιβάλλοντος. Θα βιώσετε τις πιο όμορφες περιπέτειες μέσα στον στενό τοπικό κύκλο, παρά τη νομαδικότητα που σας χαρακτηρίζει. Μην εκπλαγείτε από τη συνέργεια που θα νιώσετε με τα παιδιά στο καφέ της γειτονιάς ή τους ταμίες της τράπεζας που σας εξυπηρετεί… Ακόμα κι αν δεν περιλαμβάνονται στη μακρά λίστα επαφών σας στις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Δώστε στον εαυτό σας την ευκαιρία να συνειδητοποιήσει πόσο μπορεί να ανθίσει ανάμεσα σε λίγους αλλά εκλεκτούς. Παράλληλα, η Πανσέληνος στον Ζυγό στρέφει την προσοχή σας στα πνευματικά ταξίδια. Δεν αποκλείεται να θελήσετε να διευρύνετε το γνωστικό σας πεδίο, κάτι που θα σας αποδώσει τα μέγιστα μέχρι την σπάνια δεύτερη Πανσέληνο στον Ζυγό στις 19 Απριλίου!

Ιχθύες

Αρχίστε να μαζεύετε τον διάκοσμο του πάρτυ, αγαπητοί Ιχθύες! Η εποχή των γενεθλίων σας και των διασκεδάσεων φτάνει στο τέλος της, με το πέρασμα του Ήλιου στον Κριό και τον τομέα σας των χρημάτων μέχρι τις 20 Απριλίου. Σηκώστε τα μανίκια και περάστε στην παραγωγή: Είστε πανέτοιμοι να μπείτε σε λειτουργία απόδοσης, να αρχίσετε να δοκιμάζετε τις σπουδαίες ιδέες που έχετε ήδη στήσει στο μυαλό σας. Στήστε τα πιο στιβαρά θεμέλια για τα φιλόδοξα σχέδιά σας, οργανωθείτε και πορευτείτε προς την επιτυχία. Παράλληλα, η Πανσέληνος στον Ζυγό θα φέρει στο προσκήνιο την πιο ερωτική πλευρά σας. Τολμήστε να εξερευνήσετε τις πιθανότητές σας έξω από τη ζώνη άνεσής σας, δεσμευμένοι και αδέσμευτοι… Μην βιαστείτε για τίποτα, το μέλλον της κάθε σχέσης θα σας το αποκαλύψει η σπάνια δεύτερη Πανσέληνο στον Ζυγό στις 19 Απριλίου!

Check Also

Αστρολογία – Ζώδια: Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 9 μέχρι 15 Μαΐου

Αστρολογία – Ζώδια: Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 9 μέχρι 15 Μαΐου Κριός  Μπορεί να είστε αρκετά …

Αστρολογία – Ζώδια: Προβλέψεις για το Σαββατοκυρίακο

Αστρολογία – Ζώδια: Προβλέψεις για το Σαββατοκυρίακο Κριός  Η παθιασμένη σας πλευρά ενεργοποιείται από αυτό …