Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Κριός

Τα οικονομικά θέματα παίζουν πρωτεύοντα ρόλο στη ζωή σας από τον Μάιο, που ο προκλητικός Ουρανός πέρασε στον Ταύρο. Από σήμερα ο πλαγιοδρόμος πλανήτης γυρίζει ανάδρομος, δίνοντάς σας έξι μήνες περιθώριο να καταφέρετε να ισορροπήσετε! Αναδιαρθρώστε τον προϋπολογισμό σας, αναβάλετε τις περιττές αγορές, πληρώνετε πρώτα τις υποχρεώσεις σας και μετά τις πιο τολμηρές παρορμήσεις σας.

Αν και αυτός ο ανάδρομος κύκλος του Ουρανού θα διαρκέσει μέχρι τις 6 Ιανουαρίου 2019, στις 6 Νοεμβρίου θα περάσει και πάλι στο ζώδιό σας. Αυτό θα είναι το τελευταίο στάδιο του ταξιδιού του, που άρχισε το 2011 και θα τελειώσει στις 6 Μαρτίου 2019. Οι κρίσεις θα περάσουν στο παρελθόν, γι’ αυτό να έχετε τις κεραίες σας τεντωμένες για ευκαιρίες που ενδέχεται να σας προσεγγίσουν!

Ταύρος

Βιάση και χαλάρωση μαζί, αγαπητοί Ταύροι! Τα πράγματα θα μειώσουν την ταχύτητά τους, θα κάνουν παύση ή στροφή 180 μοιρών από σήμερα, που ο εκκεντρικός Ουρανός γυρίζει ανάδρομος στο ζώδιό σας μέχρι τις 6 Ιανουαρίου 2019. Μέχρι και τις 6 Νοεμβρίου θα βρίσκεται στον 1ο Οίκο σας των ατομικών εγχειρημάτων, ωθώντας σας να στήσετε την καινούργια στρατηγική σας για τα πάντα.

Συνειδητοποιήστε πόση πορεία έχετε διανύσει και πού θέλετε να πορευτείτε στη συνέχεια, εντοπίστε τα λάθη (δικά σας ή άλλων), βελτιώστε την απόδοσή σας. Στο μεταξύ, θα έχετε και χρόνο να δείτε την όμορφη πλευρά της ζωής!

Δίδυμοι

Από σήμερα ο εκκεντρικός Ουρανός γυρίζει ανάδρομος στον Ταύρο μέχρι τις 6 Ιανουαρίου 2019, όλοι θα κάνουν το διάλειμμα που έχουν κερδίσει! Μέχρι τις 6 Νοεμβρίου ο Ουρανός θα διασχίζει με την όπισθεν τον 12ο Οίκο σας της ενδοσκόπησης, για να περάσει μετά στον 11ο Οίκο της κοινότητας. Είναι καιρός να αρχίσετε να φροντίζετε τον εαυτό σας λίγο περισσότερο, ακόμα κι αν πρέπει να ακυρώσετε κάποια από τα πολλά πράγματα που έχετε στο πρόγραμμά σας. Το ζητούμενό σας θα είναι να ισορροπήσετε το πνεύμα και την ψυχολογία σας. Όταν είστε σε άριστη επαφή με τον εσωτερικό σας κόσμο, είστε πιο εναρμονισμένοι και με τον εξωτερικό!

Καρκίνος

Συγχωρείτε πολύ εύκολα τα λάθη και τα ελαττώματα των άλλων, ειδικά όσων ανήκουν στον πολύ στενό σας κύκλο. Από σήμερα, που ο άστατος Ουρανός γυρίζει ανάδρομος στον Ταύρο μέχρι τις 6 Ιανουαρίου 2019, ίσως νιώσετε την υπομονή σας να εξαντλείται! Μέχρι και τις 6 Νοεμβρίου ο Ουρανός θα βρίσκεται στον Οίκο σας της ομαδικότητας και της τεχνολογίας, ενώ μετά θα περάσει στον τομέα των επιτυχιών σας. Θέλετε να επικρατεί ισορροπία στους στενούς σας δεσμούς, όμως όσο παραβλέπετε τις «κακοτεχνίες» των άλλων μεταφέρετε το φορτίο τους και καθυστερείτε τα δικά σας μακροπρόθεσμα σχέδια. Αυτό που σας χρειάζεται για τους επόμενους πέντε μήνες, είναι να καθαρίσετε την οπτική σας. Μειώστε τα δικαιώματα των άλλων, όσο δεν υλοποιούν τις υποχρεώσεις τους!

Λέων

Μειώστε την ταχύτητά σας και παραμερίστε για λίγο την εργασιακή σας δράση, αγαπητοί Λέοντες. Ο απρόβλεπτος Ουρανός γυρίζει ανάδρομος στον Ταύρο μέχρι τις 6 Ιανουαρίου 2019, και σας καλεί να κάνετε ένα διάλειμμα – όσο κι αν δεν σας αρέσει. Πρέπει να επεξεργαστείτε τις ιδέες σας εκ νέου, να έρθετε σε επαφή με τα σωστά άτομα, να κάνετε τις δοκιμές σας. Φροντίστε να συντονίσετε τους στόχους σας με τα δεδομένα του παρόντος, δουλέψτε την παρουσίασή σας για να κατακτήσετε στο μέλλον τα πλήθη!

Παρθένος

Είναι οξύμωρο να συμβουλεύσεις έναν Παρθένο να περιορίσει το εύρους των ονείρων του! Όμως έχετε ανοίξει πολλά ταυτόχρονα μέτωπα, κάτι που σας ενθουσιάζει αλλά και σας κουράζει πολύ. Η αλλαγή πορείας του ορμητικού Ουρανού σε ανάδρομη μέχρι τις 6 Ιανουαρίου 2019, θα κεντρίσει την πτυχή σας των οραμάτων μέχρι τις 6 Νοεμβρίου. Αν δεν είστε έτοιμοι να αφήσετε κάποια από τα εγχειρήματα που έχετε σε εξέλιξη, σκεφτείτε να λάβετε βοήθεια… Το τωρινό κόστος θα είναι αμελητέο μπροστά στο κέρδος που σας αναμένει στο μέλλον!

 Ζυγός

Ένας καινούργιος εαυτός σας – ή ένας υπάρχων αλλά βαθιά θαμμένος – ενδέχεται να βγει στην επιφάνεια τους επόμενους μήνες, αγαπητοί Ζυγοί! Ο απρόβλεπτος Ουρανός γυρίζει ανάδρομος στον Ταύρο μέχρι τις 6 Ιανουαρίου 2019, φωτίζοντας αρχικά τις πτυχές σας της οικειότητας και των έντονων αισθημάτων. Η συγκροτημένη προσωπικότητά σας μπορεί να δώσει απρόσμενα τη θέση σας σε μια πιο σαγηνευτική. Όσο κι αν αυτό εκπλήξει εσάς αλλά και τους ανθρώπους του στενού σας κύκλου, η επαφή με αυτή την πλευρά σας θα αποδειχθεί εξαιρετικά αίσια. Απολαύστε τον συντονισμό με την ερωτική και σεξουαλική ιδιοσυγκρασία σας!

Σκορπιός

Προσέξτε τι εύχεστε, αγαπητοί Σκορπιοί! Αν ελπίζατε να προκύψει κάτι ή κάποιος που θα ταράξει τις στενές σας σχέσεις προκειμένου να τις βάλει ξανά σε ορθή πορεία, είναι πιθανό να το βιώσετε μέσα στους επόμενους μήνες. Ο εκκεντρικός Ουρανός γυρίζει ανάδρομος στον Ταύρο μέχρι τις 6 Ιανουαρίου 2019, περνώντας τους πρώτους τρεις μήνες στον 7ο Οίκο σας των συμπράξεων. Αποφύγετε αυτή την περίοδο να μοιράζεστε κάθε σκέψη σας, προτιμήστε να επεξεργαστείτε τις ανάγκες της προσωπικής σας ζωής. Οι σχέσεις δεν προκύπτουν μαγικά, χωρίς να κοπιάσετε. Καθαρίστε τα κανάλια επικοινωνίας σας, συμβιβαστείτε αντί να απαιτείτε, τολμήστε να θίξετε ακόμα και τα ευαίσθητα θέματα.

 Τοξότης

Ακόμα και τα πιο συγκροτημένα προγράμματα, χρειάζονται επεξεργασία από καιρό σε καιρό! Ο διασπαστής Ουρανός γυρίζει ανάδρομος στον Ταύρο μέχρι τις 6 Ιανουαρίου 2019, ενώ μέχρι τις 6 Νοεμβρίου θα κατοικεί στον τομέα της εργασίας και της ευημερίας σας. Τώρα ενδείκνυται να επιστρέψετε στο σχεδιαστήριο του πλάνου της ζωής σας, αποφεύγοντας κινήσεις που σας πιέζουν. Εστιάστε στη βελτίωση της υγείας σας, γίνετε πιο αντικειμενικοί ως προς τα θέματα και τα άτομα που θέλετε να επενδύσετε τον πολύτιμο χρόνο σας. Φροντίστε να δώσετε αρκετό χρόνο στη φροντίδα του εαυτού σας και στα αγαπημένα σας κατοικίδια.

 Αιγόκερως

Τα βέλη του Έρωτα μπορεί να παρεκκλίνουν προς κάθε κατεύθυνση από σήμερα! Ο άστατος Ουρανός γυρίζει ανάδρομος στον Ταύρο μέχρι τις 6 Ιανουαρίου 2019, ενώ μέχρι τις 6 Νοεμβρίου θα διασχίζει τις πτυχές σας του ρομάντζου, της φήμης και του δράματος. Ευνοείται κάθε καλλιτεχνική και ερωτική δραστηριότητα, αν φανείτε πρόθυμοι να μειώσετε την ταχύτητά σας και να πειραματιστείτε. Μην φτάσετε στο σημείο να καταρρίψετε την μονογαμική σας ιδιοσυγκρασία, ούτε να ξεπεράσετε τα όρια των άλλων στις ρομαντικές σας προσεγγίσεις. Χωρίς να σβήσετε τη λάμπα της αγάπης, μην την μετατρέψετε σε προβολέα!

 Υδροχόος

Το σπίτι σας είναι άδυτο ή πεδίο μάχης, αγαπητοί Υδροχόοι; Αν δεν αποτελεί την προσωπική σας όαση, θα καταφέρετε να κάνετε σαρωτικές αλλαγές επί αυτού μέσα στους επόμενους τρεις μήνες. Από σήμερα και μέχρι τις 6 Ιανουαρίου ο απρόβλεπτος συγκυβερνήτης σας Ουρανός, θα κινείται ανάδρομος στον Ταύρο. Μέχρι τις 6 Νοεμβρίου θα βρίσκεται στον τομέα σας του σπιτιού, μετά θα περάσει στον οίκο σας της επικοινωνίας. Πολλά θα αλλάξουν μέχρι τις αρχές του 2019, από την έδρα κατοικίας σας ή τη σύνθεση των ατόμων που συμβιώνετε. Αν υπάρχουν διαφωνίες υπό την στέγη σας, φέρτε τα ενδιαφερόμενα μέρη στην τράπεζα της διαπραγμάτευσης. Με υπομονή και ρεαλισμό, θα καταφέρετε να βρείτε λύσεις!

 Ιχθύες

Δεν αναμένατε κάποιες ρωγμές στο περιβάλλον σας, όμως ενδέχεται να προκύψουν. Ο εκκεντρικός Ουρανός κινηθεί ανάδρομος στον τομέα σας της έκφρασης μέχρι τις 6 Νοεμβρίου, για να μεταβεί μετά στον οίκο των οικονομικών σας μέχρι τις 6 Ιανουαρίου 2019. Το πιο πιθανό είναι να ανακαλύψετε προβλήματα σε συνεργασίες και οικονομικούς χειρισμούς. Πάρτε τα ηνία της κατάστασης, γιατί μέσα στα ερείπια κρύβονται θησαυροί γνώσης και κατανόησης. Να είστε σαφείς στα ζητούμενά σας, για να πετύχετε τις πιο αγαστές συνεργασίες

Check Also

Αστρολογία: Πανσέληνος του Λύκου – Ωροσκόπιο για όλα τα ζώδια

Αστρολογία: Πανσέληνος του Λύκου – Ωροσκόπιο για όλα τα ζώδια Η Πανσέληνος του Λύκου θα …

Αστρολογία – Ζώδια: Προβλέψεις για το Σαββατοκύριακο

Αστρολογία – Ζώδια: Προβλέψεις για το Σαββατοκύριακο Κριός  Αφιερώστε το πρώτο μισό του Σαββάτου σας …