Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Κριός

Αν σήμερα νιώσετε έντονη την ανάγκη της «φωλιάς», μην εκπλαγείτε. Ο Ήλιος κάνει την ετήσια βουτιά του στον Καρκίνο μέχρι τις 22 Ιουλίου, σας γεμίζει ενέργεια και σας δίνει την άδεια να χαλαρώσετε αρκετά! Ακόμα κι αν δεν είχατε καταλάβει πόσο χρειαζόσασταν αυτή την ανάπαυλα, θα χαρείτε από την αποσυμφόρηση. Παραμερίστε τις κοινωνικές και επαγγελματικές πιέσεις και δώστε προτεραιότητα στον εαυτό σας και τους ανθρώπους του στενού σας κύκλου.

 Ταύρος

Σήμερα θα έχετε την ανάγκη να αποσχιστείτε από τις εντάσεις της δουλειάς, για να στρέψετε την προσοχή σας στον εσωτερικό σας κύκλο. Με την ετήσια διαμονή του Ήλιου στον Καρκίνο μέχρι τις 22 Ιουλίου, θέλετε να αναθερμάνετε τις σχέσεις σας με την κοινωνική σας ζωή. Αν και είστε λάτρεις της ρουτίνας, θα απολαύσετε κάθε εναλλαγή περιβάλλοντος γι’ αυτό κρατήστε ελαστικό το πρόγραμμά σας. Αν διχάζεστε ανάμεσα στις πολλές προσκλήσεις, επιλέξτε εκείνους που αφορούν κάτι καινούργιο και διαφορετικό από τις συνήθειές σας!

Δίδυμοι

Η δική σας γενέθλια περίοδος φτάνει πλέον στο τέλος της, αγαπητοί Δίδυμοι. Ο καινοτόμος Ήλιος θα περάσει στον Καρκίνο, όπου θα παραμείνει μέχρι τις 22 Ιουλίου. Μην βιαστείτε να μελαγχολήστε, γιατί αυτή θα είναι μια εξαιρετικά δραστήρια και ενεργητική φάση για εσάς. Θα σας δοθούν οι ευκαιρίες να προωθήσετε κάθε καινούργιο σχέδιο, να ανανεωθείτε και να ξεφύγετε από τα τετριμμένα προγράμματά σας. Η θερινή σας αποστολή, θα είναι να φτάσετε τη δημιουργικότητά σας στο ζενίθ!

Καρκίνος

Να τα εκατοστίσετε, αγαπημένα καβούρια! Ο Ήλιος δίνει σήμερα το έναυσμα έναρξης της νέας γενέθλιας χρονιάς σας, διαμένοντας στο ζώδιό σας μέχρι τις 22 Ιουλίου. Ταυτόχρονα, το θερινό ηλιοστάσιο θα κάνει αυτή την περίοδο ιδιαίτερα δυναμική: αρχίστε να θέτετε τους νέους στόχους σας και να απελευθερώνεστε από όσα και όσους καθυστερούν την πορεία σας. Ξεχάστε κάθε ενοχή και θλίψη, κάντε χώρο για να μπουν τα καινούργια!

 Λέων

Καλωσορίστε από σήμερα την ετήσια περίοδο διαπροσωπικών σας επαφών, καθώς ο κυβερνήτης σας ο Ήλιος μπαίνει στον Καρκίνο όπου θα παραμείνει μέχρι τις 22 Ιουλίου. Μπαίνετε στη φάση που πρέπει να επεξεργαστείτε τις έντονες εμπειρίες και τα περίπλοκα συναισθήματά σας, δίνοντας χρόνο στον εαυτό σας να τα βιώσει και να τα συνειδητοποιήσει… Αναζητήστε υγιείς τρόπους να εκτονώνετε την έντασή σας, εξομαλύνετε κάθε δύστροπη ατμόσφαιρα, κάντε συχνές διαδρομές μέχρι τη θάλασσα, επισκεφτείτε τα θερινά σινεμά!

 Παρθένος

Ετοιμαστείτε να βγάλετε στην επιφάνεια τη μούσα που κρύβετε μέσα σας! Ο Ήλιος θα παραμείνει στον Καρκίνο μέχρι τις 22 Ιουλίου, καλώντας σας να τολμήστε να ξεπεράσετε τα όριά σας. Απομακρυνθείτε από όποιον κύκλο νιώθετε να σας κρίνει ή να σας μελαγχολεί, αναζητήστε ανθρώπους με δημιουργικά και καλλιτεχνικά οράματα. Με την έμφαση της περιόδου στην τεχνολογία, φροντίστε να καλύψετε τα γνωστικά σας κενά σε αυτό τον τομέα για να τον αξιοποιήσετε στην προώθηση των ονείρων σας.

Ζυγός

Η φιλόδοξη πλευρά σας αναλαμβάνει τα ηνία της δράσης σας από σήμερα και μέχρι τις 22 Ιουλίου. Ο Ήλιος περνά στον Καρκίνο και κεντρίζει τον τομέα σας των επαγγελματικών επιτυχιών. Χωρίς να γίνετε στυγνοί, δικαιούστε να εστιάσετε την προσοχή σας μόνο στις δικές σας επιθυμίες και τα οράματά σας. Ως οι εκπρόσωποι της ισορροπίας, ξέρετε καλύτερα από τον καθένα πώς να συνδυάσετε τη δουλειά με τη διασκέδαση. Μην χάσετε ευκαιρία να διευρύνετε τον κοινωνικό σας κύκλο και να αξιοποιήσετε κάθε συναρπαστική πρόταση!

Σκορπιός

Βγείτε από το λαγούμι που κρύβεστε και να έχετε το διαβατήριό σας πρόχειρο! Με τον Ήλιο να περνά στον Καρκίνο για παραμονή μέχρι τις 22 Ιουλίου, καλείστε να βγάλετε το επαγγελματικό προσωπείο, να ντυθείτε ανάλαφρα και να αρχίσετε να εξερευνάτε τον κόσμο. Η οικιακή ενέργεια που διέπει τον Καρκίνο, θα στρέψει την προσοχή σας σε μέρη που σας κάνουν να νιώθετε οικεία και θαλπωρή. Επίσης, τώρα θα αποζητήσετε γνωριμίες με άτομα από διαφορετικές κουλτούρες. Η εποχή είναι ιδανική για να διευρύνετε και το γνωστικό σας πεδίο, γι’ αυτό μην χάσετε την ευκαιρία!

Τοξότης

Μια συναρπαστική περίοδος αρχίζει για εσάς, με την είσοδο του Ήλιου στον Καρκίνο και τον 8ο Οίκο σας της οικειότητας. Μέχρι τις 22 Ιουλίου, ενδώστε στις παρορμήσεις σας για επαφές με μακροχρόνια προοπτική, όπως και το στήσιμο των καινούργιων στρατηγικών σας κινήσεων για τους επόμενους έξι μήνες. Ακολουθήστε το ένστικτό σας για νέες ιδέες και σχεδιασμούς με το ταίρι σας, ώστε να φτάσετε στην ευτυχία που λαχταράτε. Αν είστε αδέσμευτοι, είναι βέβαιο ότι αυτή η περίοδος θα φέρει κοντά σας πολλά αξιόλογα άτομα που θα τραβήξουν το ρομαντικό σας ενδιαφέρον!

Αιγόκερως

Ετοιμαστείτε για δυναμικές συμπράξεις, καθώς ο Ήλιος μπαίνει στον Καρκίνο και θα παραμείνει εκεί μέχρι τις 22 Ιουλίου. Η εποχή είναι ιδανική για να στήσετε τα επόμενα σχέδιά σας, να ξεκαθαρίσετε τις προθέσεις σας προς πρόσωπα και καταστάσεις, να βγάλετε στην επιφάνεια ακόμα και τα πιο μύχια όνειρά σας. Η έλξη θα χτυπήσει κόκκινο, η επιθυμία θα φτάσει στο ζενίθ, είναι η κατάλληλη στιγμή για να κάνετε το επόμενο βήμα στη ζωή σας – αδέσμευτοι και μη!

Υδροχόος

Ετοιμαστείτε να λάβετε μεγάλη ώθηση από τον Ήλιο σήμερα, που θα λειτουργήσει ως ο προσωπικός σας προπονητής! Η διαμονή του στον Καρκίνο μέχρι και τις 22 Ιουλίου σε συνδυασμό με το θερινό ηλιοστάσιο, θα στρέψει την προσοχή σας στην υγεία και την καλή φυσική σας κατάσταση. Είναι η ιδανική στιγμή για να αναλογιστείτε τους στόχους που είχατε θέσει σε αυτό τον τομέα, ώστε να διαπιστώσετε κατά πόσο τους εκπληρώσατε. Η επίτευξη της ισορροπίας αρχίζει με μικρά βήματα, γι’ αυτό διορθώστε τις παρασπονδίες σας και εμπνευστείτε από τα εξαιρετικά αποτελέσματα που θα βλέπετε!

Ιχθύες

Πάρτε τη θέση σας μπροστά στον προβολέα, περπατήστε καμαρωτά και αγέρωχα, δείξτε από τι είστε φτιαγμένοι! Ο Ήλιος περνά στον Καρκίνο για να παραμείνει μέχρι τις 22 Ιουλίου, δίνοντάς σας το έναυσμα να έρθετε στο προσκήνιο και να πορευτείτε προς τα ζητούμενά σας. Η λάμψη, η φήμη αλλά και το ρομάντζο θα είναι εφικτοί στόχοι για εσάς, αρκεί να καταβάλετε τον κόπο που απαιτούν. Φροντίστε τον εαυτό σας, ανανεώστε την εμφάνισή σας, αναδείξτε τα ταλέντα σας και ετοιμαστείτε να σαρώσετε!

Check Also

Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Share Twitter Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια Κριός  Κατακλύζεστε από επαναστατική διάθεση, αγαπητοί …

Αστρολογία – Ζώδια: Προβλέψεις για το Σαββατοκυρίακο

Share Twitter Αστρολογία – Ζώδια: Προβλέψεις για το Σαββατοκυρίακο Κριός Το Σάββατο, η Σελήνη είναι …