Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Κριός

Γενικά : Αυτή την περίοδο θα εστιάσετε την προσοχή σας στα θέματα καρδιάς, κάτι που μπορεί να μεταλλάξει την ερωτική σας ζωή με πολλές εξελίξεις. Για να μεγιστοποιήσετε τις πιθανότητες να μην χάσετε καμία ρομαντική ευκαιρία, ενδείκνυται να περάσετε και σε αχαρτογράφητα ύδατα για εσάς. Δοκιμάστε την τύχη σας σε διαφορετικά στέκια, που θα βρείτε καινούργια πρόσωπα. Κάτι μαγικό σας αναμένει αν ξεφύγετε από την πεπατημένη σας!

Ταύρος

Γενικά : Λένε ότι τίποτα δεν μπορεί να πιέσει την έμπνευση. Ακόμα και αν δεν ασχολείστε με κάτι καλλιτεχνικό, ενδέχεται να εμπλακείτε σε ένα εγχείρημα που θα σας ενθουσιάσει και θα ενθαρρύνετε και άλλα μέλη του κύκλου σας να ενταχθούν σε αυτό. Προσέξτε μόνο να μην ασκήσετε υπερβολική πίεση, γιατί θα έχετε αρνητικά αποτελέσματα που θα πρέπει να τα διορθώσετε στη συνέχεια. Κάτι τόσο καλό όσο αυτό που προβλέπεται, χρειάζεται τον χρόνο του για να ξεδιπλωθεί σταδιακά!

Δίδυμοι

Γενικά: Να είστε πρόθυμοι να μετάσχετε σε οποιαδήποτε δραστηριότητα απαιτεί να συνδυάσετε τη σκέψη σας με άλλων. Ανταλλάσσοντας γνώσεις και απόψεις ενδέχεται να προκύψει κάτι ιδιαίτερο, ειδικά αν ανήκετε στους αδέσμευτους… Το πιθανότερο σενάριο είναι να βρεθείτε να εξερευνάτε καινούργια πεδία, με ένα άτομο που θέλετε να γνωρίσετε καλύτερα. Αν τολμήσετε να πειραματιστείτε στην εξοικείωση με το εν λόγω άτομο, θα δείτε ότι θα έρθετε πολύ πιο κοντά!

Καρκίνος

Γενικά : Έχετε τον διακαή πόθο να έχετε τον έλεγχο σε ένα συγκεκριμένο εγχείρημα; Τότε είναι σημαντικό να αντιληφθείτε και να αποδεχθείτε τους υπαρκτούς περιορισμούς, σχετικά με το τι και ποιους μπορείτε να επηρεάσετε. Όσο περισσότεροι πιστέψουν ότι η συμβολή τους θα εκτιμηθεί, τόση περισσότερη συμμετοχή θα έχετε. Όσο κι αν σας χαρακτηρίζει το να κάνετε εντυπωσιακά πράματα ακόμη και μόνοι σας, το εν λόγω εγχείρημα απαιτεί να κερδίσετε τη βοήθεια και στήριξη των άλλων.

Λέων

Γενικά: Οι ευκαιρίες έρχονται και παρέρχονται, αν δεν τις αδράξει κάποιος έγκαιρα. Εσείς έχετε τη σοφία να αντιδράτε άμεσα σε κάθε πρόταση που προκύπτει στην πορεία σας. Για να αυξήσετε τις πιθανότητες να προχωρήσετε περαιτέρω, διατηρήστε την ενεργητικότητά σας με το σκεπτικό ότι δεν γίνεται να περιμένετε με σταυρωμένα χέρια να σας χτυπήσει την πόρτα η ευκαιρία. Αξιοποιήστε το χάρισμά σας στη δικτύωση και θα εντοπίσετε εκείνο το ζητούμενο που είναι φτιαγμένο για εσάς!

Παρθένος

Γενικά : Να είστε σε επαγρύπνηση σήμερα, για να αδράξετε κάθε χρήσιμη πληροφορία που θα σας προσεγγίσει. Ακόμα και μια συζήτηση που μπορεί να επαναληφθεί για χιλιοστή φορά, έχει τη δυναμική να σας δώσει εκείνα τα στοιχεία που αδημονούσατε να βρείτε. Για όσα δεν λάβετε ευθέως, προσπαθήστε λίγο περισσότερο να τα εντοπίσετε μόνοι σας. Ίσως να φτάσετε σε κάποια εντυπωσιακά αποτελέσματα!

Ζυγός

Γενικά : Είναι πιθανό να θεωρείτε ότι τα άτομα του κύκλου σας ακούν όσα λέτε μέχρι ενός σημείου. Μήπως ξεπεράσατε κάποιο όριο, εκφράζοντας τις απόψεις ή τις προτάσεις σας για ένα θέμα; Τώρα θα συνειδητοποιήσετε ότι όχι μόνο εισακούονται όσα λέτε, έχετε θεωρηθεί οι πλέον άρτιοι για να ηγηθείτε της ομάδας. Τελικά, μπορεί ενίοτε να καθυστερεί η αναγνώριση αλλά πάντα έρχεται!

 Σκορπιός

Γενικά : Τελευταία εμφανίζεστε ανελαστικοί ή κάθετοι για ένα συγκεκριμένο θέμα. Έχετε σκεφτεί ότι αυτή η στάση σας μπορεί να καθυστερεί ή να υποσκάπτει την πρόοδο που θα είχατε, αν κάνατε κάποιες ελάχιστες υποχωρήσεις; Αν το ζητούμενό σας είναι η αναγνώριση, να είστε βέβαιοι ότι θα την έχετε. Γι’ αυτό προχωρήστε με λίγη μετριοπάθεια, ώστε να αποδείξετε ότι είστε το αναπόσπαστο κομμάτι της προόδου που αποζητάτε.

Τοξότης

Γενικά : Θα χρειαστεί να κάνετε μια συνειδητή προσπάθεια για να κρατήσετε την ψυχραιμία σας σήμερα, ειδικά αν πρέπει να διαχειριστείτε κάποιον υψηλά ιστάμενο. Ίσως να θεωρείτε ότι η «δύναμή» του τον έχει κάνει αλαζόνα, γι’ αυτό θα θέλατε να του το επισημάνετε ευθέως! Ακόμα και αν νιώσετε καλύτερα με μια τέτοια αντίδραση, δεν θα βοηθήσει σε τίποτα την επαναφορά της αρμονίας που είναι απαραίτητη αυτή τη στιγμή στον συγκεκριμένο χώρο.

 Αιγόκερως

Γενικά : Κάποιο θέμα θα γίνει πιο ξεκάθαρο και σαφές στα μάτια σας σήμερα. Ίσως είχατε πειστεί ότι πρόκειται για κάτι περίπλοκο, γι’ αυτό είχατε εστιάσει την προσοχή σας στις πιο βατές πτυχές του. Ωστόσο, δεν είναι εφικτό να αγνοήσετε άλλο την ευρύτερη εικόνα. Πλέον θα δείτε τα στοιχεία που δεν είχατε προσέξει, άρα θα καταφέρετε να το διαχειριστείτε.

 Υδροχόος

Γενικά : Σήμερα ενδέχεται να παρασυρθείτε από τον ενθουσιασμό ενός άλλου ατόμου, αλλά στη συνέχεια να νιώσετε τύψεις ότι εγκαταλείψατε κάτι άλλο. Να ξέρετε ότι υπάρχει κάποιο όφελος για εσάς σε αυτή τη νέα διαδικασία, αν φανείτε πρόθυμοι να είστε πιο ανοικτόμυαλοι. Ακούστε όσα λένε οι υπόλοιποι και δώστε σημασία στα κίνητρά τους, για να δείτε μπροστά σας όλες τις συναρπαστικές πιθανότητές σας!

Ιχθύες

Γενικά : Δεν αποκλείεται να εκπλαγείτε και οι ίδιοι σήμερα από την ενέργεια που θα καταθέσετε σε κάποιο συγκεκριμένο εγχείρημα. Από τη μία αυτό είναι υπέροχο, από την άλλη ενδέχεται να σας εξαντλήσει τόσο που να μην μπορέσετε να δώσετε σε ένα επόμενο θέμα τη σημασία που θα έπρεπε. Πρέπει να αποβάλετε την άποψη ότι η ταχύτητα είναι πιο σημαντική από την ποιότητα. Μια υποχρέωση που θεωρήσατε ότι θα ολοκληρωθεί άμεσα, ίσως να αποδειχθεί πιο απαιτητική και περίπλοκη απ’ όσο φαινόταν αρχικά.

Check Also

Αστρολογία – Ζώδια: Ημερήσιες προβλέψεις

Αστρολογία – Ζώδια: Ημερήσιες προβλέψεις Κριός  Είσαι πολύ αισιόδοξη σήμερα κι αυτό δίνει μια νέα …

Αστρολογία – Ζώδια: Προβλέψεις για το Σαββατοκυρίακο

Αστρολογία – Ζώδια: Προβλέψεις για το Σαββατοκυρίακο  Κριός  Η αναμέτρηση των σχέσεων είναι η κορυφαία …