Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Κριός

Γενικά : Η επιδεξιότητά σας στους ελιγμούς είναι θρυλική. Ωστόσο, θα είναι καλό να έχετε επίγνωση της ιεραρχικής κλίμακας, πριν μπείτε σε έναν χώρο και περιφέρεστε σαν να σας ανήκει. Η υπερβολική αυτοπεποίθησή σας οφείλεται στη θέση του Ερμή στον Κριό. Η αίσθηση του μέτρου που πρέπει να εστιάσετε σήμερα, οφείλεται στον έλεγχο που ασκεί στον επιδεικτικό πλανήτη ο αυστηρός Κρόνος. Καλή η αυτοπεποίθηση, όχι τόσο καλός ο εγωκεντρισμός!

Ταύρος

Γενικά: Ανοίξατε πολλά μέτωπα ταυτόχρονα και υπερφορτώνετε το σύστημά σας! Ο Ερμής του πνεύματος βρίσκεται στον Κριό, απ’ όπου συγκρούεται με τον ελεγκτικό Κρόνο στον 9ο Οίκο σας της διεύρυνσης. Αν συνεχίσετε να αναλαμβάνετε τόσες υποχρεώσεις, κινδυνεύετε να καταρρεύσετε. Πρέπει να αποποιηθείτε κάποιες ευθύνες και να αρχίσετε να απλοποιείτε τις πρακτικές σας. Καλή είναι η αισιοδοξία αλλά ας έχετε σε ετοιμότητα και ένα εναλλακτικό σχέδιο!

Δίδυμοι

Γενικά : Όσο περισσότερα, τόσο καλύτερα σήμερα για σήμερα! Δημιουργήστε με προσοχή την ομάδα σας, βάλτε της ένα αποδοτικό πρόγραμμα και ορμήστε στη δράση. Αυτό επιτάσσει ο γοητευτικός Ερμής από την συνεργατική ζώνη σας, που συναντάται με τον προστατευτικό Κρόνο. Το στοιχείο που πρέπει να προσέξετε, είναι να μην αποκαλύψετε παραπάνω απ’ όσα πρέπει σε άτομα που δεν ξέρετε ακόμη αν μπορείτε να τα εμπιστευτείτε.

Καρκίνος

Γενικά : Υπάρχει μια δυσάρεστη αλήθεια που ισχύει για όλους: κάποιες φορές η αγάπη μόνο, δεν αρκεί. Ο ρωμαλέος Κρόνος από τη ζώνη των σχέσεών σας, θα συγκρουστεί σήμερα με τον διανοητικό Ερμή στον τομέα των μακροχρόνιων στόχων σας. Ξεχάστε τις εφήμερες απολαύσεις, στραφείτε στην οπτική της ευρύτερης εικόνας και προσπαθήστε να απαντήσετε στα δύσκολα ερωτήματα. Προχωρά η ζωή σας προς την κατεύθυνση που θέλετε; Διατηρείτε τις αρχές σας; Οι διαφορές δεν οδηγούν πάντα σε σύγκρουση, μπορεί να οδηγήσουν και στην εύρεση της χρυσής τομής!

Λέων

Γενικά : Πότε κάτι είναι υπερβολικά πολύ; Αν και ο ανέμελος Ερμής σας προκαλεί να αποζητάτε όλο περισσότερα, σήμερα συγκρούεται με τον Κρόνο του καθήκοντος και σας επαναφέρει στην πραγματικότητα. Πριν κάνετε την επόμενη παραγγελία σας από το διαδίκτυο, αφιερώστε λίγο χρόνο στην ρεαλιστική σκέψη. Μετά την παραλαβή, θα είστε ευτυχισμένοι ή θα αναζητήσετε κάτι καινούργιο που θα λάμπει; Το μέτρο, είναι ο μόνος χρυσός που αξίζει να αποκτήσετε!

Παρθένος

Γενικά : Ο κόσμος συρρέει γύρω σας σαν τις πεταλουδίτσες στη φλόγα, αλλά δεν πρέπει να μειώσει την όρασή σας! Η περίπλοκη όψη του κορτάκια Ερμή με τον μοιραίο Κρόνο, μπορεί να φέρει κοντά σας και κάποιους ανεπιθύμητους θαυμαστές. Δεν έχετε χώρο στη ζωή σας για άλλους απαιτητικούς ή γκρινιάρηδες, που σας προσεγγίζουν για δικό τους όφελος. Καλύτερα να γυρίσετε τους προβολείς σας προς τον στόχο που εσείς θέλετε να θέσετε.

Ζυγός

Γενικά: Πόσο καιρό νομίζετε ότι μπορείτε να κρύβετε τα συναισθηματικά σας θέματα κάτω από το χαλί; Αυτό το βουνό ερειπίων θα απαιτήσει την προσοχή σας σήμερα, που ο ορθολογικός Κρόνος συναντά τον ανακριτικό Ερμή. Είναι καιρός να κάνετε εκείνη την άβολη αλλά ειλικρινή συζήτηση, αφού θα έχετε κατασταλάξει σε αυτά που σας ενοχλούν. Έτσι ο διάλογος θα είναι πιο εστιασμένος και παραγωγικός.

Σκορπιός

Γενικά: Η ζωή μπορεί να γίνει μια ατέλειωτη παρτίδα σκακιού, αν πορεύεστε με την καχυποψία σας σε έξαρση. Κάποιες φορές η στρατηγική δεν χρειάζεται, αρκεί η ειλικρίνεια και οι αξίες. Ο ακλόνητος Κρόνος συγκρούεται σήμερα με τον απατεωνίσκο Ερμή, για να σας αποδείξει ότι δεν έχει νόημα να ρίχνετε κι άλλα θύματα στην παγίδα σας. Υπάρχει η εύκολη επιλογή, να προχωρήσετε χωρίς παρακάμψεις και να εκφράσετε την αλήθεια σας.

Τοξότης

Γενικά: Μην ενδώσετε στην παρόρμησή σας να κάνετε κάποιες επιπλέον σπατάλες σήμερα! Αυτό επιτάσσει ο συνετός Κρόνος, που συναντά και βάζει υπό τον έλεγχό του τον αυθόρμητο Ερμή. Τον τελευταίο καιρό σας διαφεύγει η διαφορά ανάμεσα στα θέλω και τις ανάγκες σας, κάτι που έχει αρχίσει να γίνεται κοστοβόρο. Αφιερώστε λίγο χρόνο στο να αναλογιστείτε ποια συναισθηματικά σας κενά προσπαθείτε να καλύψετε με αυτή την πρακτική σας.

Αιγόκερως

Γενικά : Σήμερα θολώνει λίγο η κρίση σας, για το τι είναι αλήθεια και τι όχι. Ο στοχαστικός Ερμής από τη ζώνη ευαισθησίας, σας ωθεί να παίρνετε τα πάντα προσωπικά. Ο ρεαλιστής Κρόνος έρχεται να σας σώσει, επιστρέφοντάς σας στον ρεαλισμό. Έχουν και οι άλλοι άνθρωποι προβλήματα, δεν αφορά εσάς η κάθε κίνησή τους. Αντί να θίγεστε με το παραμικρό, ρωτήστε αν μπορείτε να βοηθήσετε σε κάτι.

Υδροχόος

Γενικά: Αν οι σκέψεις στροβιλίζονται και εναλλάσσονται στο μυαλό σας, πρέπει να τις βάλετε σε σειρά πριν ανοίξετε έναν διάλογο. Ο διασκεδαστικός Ερμής συναντάται με τον ρεαλιστή Κρόνο, όψη που θα σας ωθήσει να αναζητήσετε βοήθεια για να επιστρέψετε στην πραγματικότητα. Αποφύγετε για λίγο τα άτομα του κύκλου σας που μόνο δράματα προκαλούν, στραφείτε σε πιο ισορροπημένους φίλους που θα σας τονώσουν με την φρέσκια οπτική τους.

Ιχθύες

Γενικά : Ο καθένας μπορεί να σας θαμπώσει με την πρώτη εντύπωση. Μπορεί στη συνέχεια να ανταπεξέλθει στα λεγόμενά του; Ο αυστηρός Κρόνος σας προειδοποιεί σήμερα, να μην βιαστείτε να εμπλακείτε σε κάποια κοινωνική γνωριμία. Όσο γοητευτικοί κι αν είναι κάποιοι άνθρωποι, ενδέχεται να έχουν κάποια κρυφά κίνητρα. Κρατήστε τις αποστάσεις σας και αρκεστείτε στην παρατήρηση για λίγο.

Check Also

Αστρολογία – 12 Ιανουαρίου: Άρης, τετράγωνο Ποσειδώνας

Αστρολογία – 12 Ιανουαρίου: Άρης, τετράγωνο Ποσειδώνας Τώρα είναι η ώρα να κάνετε κάτι για …

Αστρολογία – Ζώδια: Ημερήσιες προβλέψεις – Κρίσιμη στιγμή

Αστρολογία – Ζώδια: Ημερήσιες προβλέψεις – Κρίσιμη στιγμή Κριός  Είναι μια κρίσιμη στιγμή για πολλούς …