Αστρολογία – Ζώδια: Προβλέψεις για το Σαββατοκυρίακο

Αστρολογία – Ζώδια: Προβλέψεις για το Σαββατοκυρίακο

Κριός 

Εάν η παρέα σας ήταν πολύ χαλαρή για τις προτιμήσεις σας τον τελευταίο καιρό, επανακαθορίστε τα όρια αυτό το Σάββατο καθώς ο Ήλιος ακτινοβολεί δίπλα στον ακέραιο Κρόνο. Ίσως αυτό να αφορά κάποιες συνομιλίες με αρνητική κατεύθυνση που συνέβησαν.

Είναι αρκετά άβολο να πειτε σε κάποιον, για παράδειγμα, ότι δεν νιώθετε άνετα με το να κουτσομπολεύει έναν κοινό σας φίλο ή να σχολιάζει αρνητικά έναν συνάδελφο.

Αλλά αν δεν το κάνετε, το πιθανότερο είναι ότι δεν θα σταματήσει ποτέ από μόνος του. Την Κυριακή ενδέχεται να κρατήσετε κάποια πράγματα κρυφά από έναν περίεργο συνομιλητή, καθώς η Σελήνη των Δίδυμων στον τρίτο ομιλητικό σας οίκο σχηματίζει ένα δύσκολο τετράγωνο με τον Ποσειδώνα.

Κάτω από αυτήν την επικριτική διαμετακόμιση, θα μπορούσατε να μαντέψετε τις δόλιες προθέσεις του! Παρ’ όλα αυτά, είναι καλύτερο να κρατήσετε αυτή τη σκέψη για τον εαυτό σας εάν έχετε μια διαισθητική ένδειξη ως πρός αυτό.

Ταύρος

Δεν νιώθετε ιδιαίτερη αναμελιά αυτό το Σάββατο, καθώς ο ενεργητικός Ήλιος συναντά τον προγραμματιστή Κρόνο στον τομέα επιτυχίας σας. Καθώς αρχίζετε να χαρτογραφείτε όλους τους επικούς στόχους που θέλετε να επιτύχετε το 2021, ονειρευτείτε χωρίς όρια, προσθέστε όμως και μια δόση ρεαλισμού. Ενώ θα μπορούσατε να κερδίσετε περισσότερο κύρος και μια αύξηση στην αμοιβή σας, είστε διατεθειμένοι να αναλάβετε τις ευθύνες που συνοδεύουν αυτή την ανάπτυξη;

Λάβετε υπόψη όλα αυτά καθώς εστιάζετε στα πρώτα βήματα της δράσης σας. Μην αφήνετε το άγχος των οικονομικών σας να σας καταβάλλει κάτω από το τετράγωνο της Κυριακής ανάμεσα στη Σελήνη και τον νεφελώδη Ποσειδώνα. Μια ληξιπρόθεσμη οφειλή θα μπορούσε να αποτελέσει βάρος στον προϋπολογισμό σας, αλλά αυτό δεν χρειάζεται να εκτροχιάσει μια άλλη σημαντική αγορά. Δεν θα ήταν κακό να προσπαθήσετε να το διαπραγματευτείτε, είτε ορίζοντας ένα ποσό διακανονισμού είτε ένα πλάνο δόσεων.

Δίδυμοι

Η σημερινή μέρα σας προειδοποιεί για μια υπαρξιακή κρίση! Κανονικά το προσαρμοστικό σας ζώδιο αποδέχεται ότι η ζωή “είναι αυτό που είναι”. Αλλά το Σάββατο, καθώς ο ενεργητικός Ήλιος συγχρονίζεται με τον Κρόνο στον επαναστατικό Υδροχόο και τον ένατο οίκο της επεκτατικότητάς σας, θα πιάσετε τον εαυτό σας να αμφισβητεί τα πάντα!

Το να κάνετε λίγο απ’ όλα δεν σας ικανοποιεί πλέον, καθώς τώρα λαχταράτε να κατακτήσετε πλήρως το πεδίο που σας ενδιαφέρει! Αυτή είναι μια εξαιρετική στιγμή για να εγγραφείτε σε ένα εργαστήριο ή να βρείτε έναν μέντορα. Είστε έτοιμοι να μοιραστείτε κάποια από τη δική σας σοφία; Ξεκινήστε την έρευνα κατάλληλων σημείων για τη διδασκαλία και τη μετάδοση των γνώσεών σας. Προσέξτε για το μικρόβιο της αμφιβολίας κάτω από το τετράγωνο Σελήνης-Ποσειδώνα της Κυριακής.

Οι άνθρωποι μπορεί να έχουν μια λάθος εντύπωση ή μπορεί να είναι εξαιρετικά ανταγωνιστικοί μαζί σας χωρίς προφανή λόγο. Αλλά το πως σας βλέπουν αυτοί οι άνθρωποι είναι άσχετο συγκριτικά με το πώς βλέπετε εσείς οι ίδιοι τον εαυτό σας.

Η Σελήνη των Διδύμων σας προτρέπει να μείνετε πιστοί σε αυτά που είστε και να δείξετε αυθεντικότητα και ευγένεια. Στο τέλος τα αληθινά σας χρώματα θα λάμψουν ξανά.

Καρκίνος

Θα μπορούσαν να προκληθούν ζητήματα σχετικά με κάποια όρια αυτό το Σάββατο καθώς ο Ήλιος συγχρονίζεται με τον Κρόνο στον Υδροχόο και τον όγδοο οίκο σχέσεών σας.

Στα ερωτικά σας, μπορεί να συνειδητοποιήσετε ότι έχετε κουραστεί να είστε πάντα αυτός που συμβιβάζεται ή ίσως να αισθάνεστε ότι κάποιος κοντινός σας, σας κρύβει ένα μυστικό. Όποιο και αν είναι το ζήτημα, αξίζει να το συζητήσετε με ήρεμο, και χαλαρό τρόπο. Αυτό είναι το πρώτο βήμα για την επίλυση του προβλήματος.

Την Κυριακή, η Σελήνη βρίσκεται στους Δίδυμους και τον ομιχλώδη δωδέκατο οίκο σας, σχηματίζοντας ένα δύσκολο τετράγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες.

Μπορεί να έχετε προσηλωθεί ολοκληρωτικά σε μια προσπάθεια απλά και μόνο για να ανακαλύψετε ότι δεν ήταν αυτό που φαινόταν. Κάντε ένα μεγάλο βήμα πίσω. Είναι εντάξει να απογοητευτείτε, Καρκίνε, αλλά αναρωτηθείτε: Πώς μπορώ να μάθω από αυτό το λάθος;

Ανακτήστε τον έλεγχο μετατοπίζοντας την εστίασή σας σε μια διαφορετική κατεύθυνση αντί να το αφήσετε να σας πάρει από κάτω. Μια ευκαιρία σας περιμένει κάπου αλλού και θα μπορούσαν να προκύψουν θαύματα εάν δώσετε λιγό παραπάνω χώρο σε αυτή την κατάσταση.

Λέων

Οι συνεργασίες μπορούν να μετατραπούν από “ανάλαφρες και ευχάριστες” σε “σκοτεινές και θυελλώδεις” σε ελάχιστο χρόνο αυτό το Σάββατο καθώς ο Ήλιος συγχωνεύεται με τον καρμικό Κρόνο στον οίκο των σχέσεών σας. Στα επαγγελματικά και στα ερωτικά, μπορεί να νιώσετε ξαφνικά την ανάγκη να καθορίσετε σαφέστερα όρια ή να θίξετε ζητήματα υπευθυνότητας. Εάν όλα είναι σε καλή κατάσταση, χρησιμοποιήστε το ως μια ευκαιρία για τον συντονισμό των σχέσεών σας.

Είστε μόνοι; Ίσως ήρθε η ώρα να ανεβάσετε τις πιθανότητές σας απευθυνόμενοι σε άτομα του κύκλου σας με πολλές γνωριμίες. Την Κυριακή, ένας στενός σας σύμμαχος θα μπορούσε να αποδειχθεί εχθρός σας καθώς η Σελήνη σχηματίζει ένα τεταμένο τετράγωνο με τον παραπλανητικό Ποσειδώνα. Οι υποψίες σας θα μπορούσαν να σας βάλουν σε αναμμένα κάρβουνα, αλλά προσπαθήστε να μάθετε όλα τα γεγονότα πριν κατηγορήσετε κάποιον. Κάντε μια παρασκηνιακή έρευναν πριν να αντιμετωπίσετε οποιονδήποτε. Η αλήθεια μπορεί να μην είναι τόσο ξεκάθαρη όσο νομίζετε.

Παρθένος

Θα μπορούσατε επιτέλους να ξεκινήσετε να δουλεύετε τους στόχους ευεξίας σας για το 2021 αυτό το Σάββατο. Καθώς ο ζωηρός Ήλιος συνδέεται με τον πειθαρχημένο Κρόνο στον έκτο οίκο της υγιούς ζωής σας. Το να ακολουθήσετε μια ρουτίνα άσκησης ή ένα σχέδιο διατροφής απαιτεί δέσμευση, αλλά αυτό είναι σπάνια ένα πρόβλημα για εσάς μόλις επικεντρωθείτε σε αυτό.

Μην προσπαθήσετε να αλλάξετε τα πάντα ταυτόχρονα. Η εύρεση μιας ομάδας γυμναστικής θα σας κάνει να αποκτήσετε μεγαλύτερο κίνητρο, ακόμα και διαδικτυακά.

Όσον αφορά τη διατροφή, πειραματιστείτε αφαιρώντας μια μόνο «κακή» τροφή, όπως τη ζάχαρη ή τα επεξεργασμένα τρόφιμα.

Κάτω από το τετράγωνο Σελήνης-Ποσειδώνα, μπορεί να υποψιάζεστε ότι κάποιος σας κρατάει κρυφές σημαντικές πληροφορίες που επιβραδύνουν τις φιλοδοξίες σας. Εάν ανησυχείτε ότι διακυβεύεται η επαγγελματική σας φήμη, λάβετε μέτρα για να τους σταματήσετε άμεσα.

Όμως μια προειδοποίηση: ένα πέπλο μυστηρίου καλύπτει σχεδόν τα πάντα αναφορικά με αυτή την κατάσταση και θα θελήσετε να είστε σίγουροι για τα κίνητρα αυτού του ατόμου προτού το κατηγορήσετε. Προχωρήστε προσεκτικά, Παρθένε.

Ζυγός 

Λάβετε μια απόσταση από τον έξω κόσμο αυτό το Σάββατο, ώστε να μπορέσετε να ακούσετε τα μηνύματα της έμπνευσής σας.

Καθώς ο δημιουργικός Ήλιος συναντά τον δομημένο Κρόνο στον Αιγόκερω και τον πέμπτο οίκο της αυτοέκφρασής σας, λάβετε σοβαρά υπόψη ένα ταλέντο που θεωρούσατε δεδομένο. Αφήστε την επικριτικότητα στην άκρη και αφιερώστε λίγες ώρες για να επικεντρωθείτε στην τέχνη σας – ό, τι κι αν είναι αυτή.

Ο ρομαντισμός θα μπορούσε να φτάσει σε μια παθιασμένη αποκορύφωση, αλλά θα πρέπει να μάθετε αν το αντικείμενο του πόθου σας έχει τις ίδιες προθέσεις με εσάς. Γι’ αυτό ρωτήστε τους! Ετοιμαστείτε για μια ζόρικη βόλτα αυτή την Κυριακή, καθώς ο Ποσειδώνας δημιουργεί ένα τετράγωνο με τη Σελήνη.

Ίσως να θέλατε να χαλαρώσετε αυτή τη μέρα, αλλά στη συνέχεια ένα βουνό ημιτελών εργασιών προσγειώθηκε στην αγκαλιά σας. Αντί να απελπίζεστε, εστιάστε στη λίστα των υποχρεώσεών σας και επεξεργαστείτε ένα πράγμα τη φορά.

Σκορπιός

Ποιος έχει τον έλεγχο, Σκορπιέ: εσείς – ή τα συναισθήματά σας; Το Σάββατο, καθώς ο Ήλιος συγκλίνει με τον συγκρατημένο Κρόνο στον τέταρτο οίκο της συναισθηματικότητάς σας, παίζετε κορώνα-γράμματα σε αυτό το ζήτημα. Κανονικά κρατάτε τα έντονα συναισθήματά σας μακριά από τρίτους. Αλλά χάρη σε αυτό το πλανητικό ζεύγος, θα μπορούσατε να ξεσπάσετε σε κλάματα χωρίς προειδοποίσηση. Αποδεχτείτε και αγκαλιάστε τα συναισθήματά σας, όμως προσπαθήστε να μην επιρρίπτετε ευθύνες στους άλλους.

Το μικρόβιο της ζήλιας θα μπορούσε να σας πλησιάσει κάτω από το τετράγωνο Σελήνης-Ποσειδώνα αυτής της Κυριακής, αλλά τα πραγματικά γεγονότα είναι πιθανό να είναι ασαφή. Απλά επειδή κάποιος στέλνει μηνύματα όλες τις ώρες της ημέρας δεν σημαίνει ότι κάτι ύποπτο συμβαίνει στα παρασκήνια. Εναλλακτικά, οι λεπτές ενδείξεις που λαμβάνετε θα μπορούσαν να υποδηλώνουν ότι κάποιος κοντά σας είναι παγιδευμένος σε κάτι άσχημο. Δώστε προσοχή σε αυτή τη διαίσθηση, αλλά επιβεβαιώστε πρώτα τα γεγονότα προτού μιλήσετε.

Τοξότης

Το Σάββατο, καθώς ο ενεργητικός ΄Ηλιος συνεργάζεται με τον νηφάλιο Κρόνο στον στοχαστικό τρίτο οίκο σας, ίσως να μπορείτε να δείτε μόνο τα σύννεφα και όχι το ουράνιο τόξο που ξεπροβάλλει. Ακόμα κι αν δεν μπορείτε να αλλάξετε μια κατάσταση, μπορείτε να αλλάξετε την αντίδρασή σας σε αυτήν. Θα μπορούσατε σίγουρα να κάνετε μερικά μικρά, προληπτικά βήματα προς την κατεύθυνση που θέλετε να οδηγήσετε τα πράγματα.

Και αν τίποτα δεν βοηθά, κανονίστε το για αύριο, όταν κάποιος με εμπειρία σε αυτόν τον τομέα μπορεί να σας προσφέρει την βοήθειά του. Όσον αφορά τις σχέσεις και τις οικογενειακές υποθέσεις, το να διακρίνετε τα γεγονότα από τη φαντασία θα σας είναι δύσκολο την Κυριακή. Θα μπορούσατε να είστε με το ένα πόδι στην πόρτα, θέλοντας να ξεφύγετε από τις ευθύνες. Αλλά το άλλο σας πόδι βρίσκεται χωμένο σταθερά στο έδαφος, δεσμέυοντάς σας να βοηθήσετε. Ιδανικά, περιμένετε έως ότου η ομίχλη ξεκαθαριστεί σε μερικές μέρες από τώρα.

Αιγόκερως

Καθώς ο ακτινοβόλος Ήλιος ευθυγραμμίζεται με τον δομημένο Κρόνο στη ζώνη των χρημάτων σας αυτό το Σάββατο, τα οράματα των τραπεζικών καταστάσεων και των

οικονομικών σας μπορεί να έχουν κάνει κατάληψη στο μυαλό σας. Είτε θέλετε να εξοικονομήσετε χρήματα για έναν συγκεκριμένο στόχο ή απλώς προσπαθείτε να εξοφλήσετε ένα χρέος, πρέπει να λάβετε σοβαρά υπόψη τις συνήθειες των δαπανών σας. Κανονίστε ένα ραντεβού με έναν οικονομικό σύμβουλο ή κάποιον που μπορεί να σας βοηθήσει να σκεφτείτε ρεαλιστικά τα έξοδά σας.

Την Κυριακή, η Σελήνη παραμένει στον έκτο οίκο που σχετίζεται με την υγεία σας και σχηματίζει ένα δύσκολο τετράγωνο με τον ομιχλώδη Ποσειδώνα.

Το άγχος μπορεί να είναι ο ένοχος πίσω από την κούραση σας. Ερευνήστε κάτω από την επιφάνεια για να ανακαλύψετε την πραγματική υποκείμενη αιτία. Μπορεί να είναι μια αίσθηση συναισθηματικής υποχρέωσης ή το συναίσθημα ότι πρέπει πάντα να αποδεικνύετε στους άλλους ότι είστε «αρκετά καλοί». Ο διαλογισμός θα μπορούσε να σας βοηθήσει να δείτε τι σας απασχολεί πραγματικά, κάτι το οποίο έχετε αποφύγει.

Υδροχόος

Πάρτε στα σοβαρά ένα προσωπικό σας πάθος αυτό το Σάββατο, καθώς ο ενεργητικός Ήλιος συγχρονίζεται με τον δομημένο Κρόνο στο ζώδιό σας για πρώτη φορά σε 28 χρόνια! Εάν φτιάξατε μια λίστα επιθυμιών για το 2021, διαλέξτε το πιο εμπνευσμένο στοιχείο σε αυτήν και αντιμετωπίστε το με κέφι. Δεδομένου ότι στον Κρόνο αρέσουν οι λίστες και εργασιακά πλάνα, φανταστείτε τον εαυτό σας στη γραμμή τερματισμού και, στη συνέχεια, εργαστείτε από κει προς τα πίσω, χαρτογραφώντας τα ορόσημα που θα πρέπει να επιτύχετε στην πορεία.

Αυτό το όνειρο θα μπορούσε να είναι πολύ πιο εφικτό από ό, τι φανταζόσασταν! Μην αφήσετε το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα να σας γεμίσει με ανυπόστατες ελπίδες. Οι περισπασμοί που σας παρασύρουν μακριά από τους στόχους σας μπορεί να είναι μια διακριτική μορφή αυτο-σαμποτάζ. Μπορεί να είναι συγκλονιστικό να συνειδητοποιείτε πόσο δυνατοί είστε, Υδροχόε. Και ενω υπάρχει μεγάλη ευθύνη στην κατοχή της δύναμής σας, θυμηθείτε ότι πρέπει να εξακολουθήσετε να θέτετε όρια με τους ανθρώπους και να διατηρείτε την πολύ απαραίτητη ελευθερία σας!

Ιχθύες

Είστε έτοιμοι να δώσετε ένα χέρι βοηθείας, Ιχθύες. Μπορεί να είστε ιδιαίτερα φιλανθρωπικά πνεύματα το Σάββατο, καθώς ο ενεργητικός Ήλιος συνδέεται με τον γειωμένο Κρόνο στον δωδέκατο οίκο της θεραπείας σας.

Η επιθυμία σας να δώσετε χρόνο, χρήματα ή συμβουλές σε ένα αγαπημένο άτομο είναι αξιοθαύμαστη, αλλά μην ξεπεράσετε το όριο μεταξύ συμπόνιας και ενίσχυσης με αυτό της αλληλεξάρτησης. Και θυμηθείτε: η γενναιοδωρία είναι μια αμφίδρομη οδός.

Όταν αφήνετε κάποιον να σας βοηθήσει, του προσφέρετε το δώρο του καλού κάρμα! Προστατέψτε τον εαυτό σας από ανθρώπους που μπορούν να εξαντλήσουν την ενέργειά σας την Κυριακή καθώς η Σελήνη σχηματίζει ένα δύσκολο τετράγωνο με τον κυβερνήτη σας, τον απατηλό Ποσειδώνα.

Το πρόβλημα ενός στενού φίλου ή μέλους της οικογένειάς σας θα μπορούσε να σας αποσπάσει από τα διασκεδαστικά σχέδια του Σαββατοκύριακου.

Μέχρι να επαναφορτίσετε τις μπαταρίες σας, δεν υπάρχουν πολλά που να μπορείτε να δώσετε!

Θα μπορούσατε επίσης να έρθετε σε σύγκρουση μεταξύ της επιθυμίας μιας μακροπρόθεσμης δέσμευσης και της αίσθησης της ελευθερίας που έχετε τώρα. Εξερευνήστε τα συναισθήματά σας χωρίς να βιαστείτε να καταλήξετε.

Check Also

Αστρολογία – Ζώδια: Εβδομαδιαία πρόβλεψη

Αστρολογία – Ζώδια: Εβδομαδιαία πρόβλεψη Κριός  Αυτή την εβδομάδα Κριέ, η επιτυχία έρχεται μέσα από …

Αυτά τα ζώδια θα ψάξουν για σένα στo google πριν βγείτε ραντεβού…

Όταν μιλάμε για προετοιμασία πριν το πρώτο ραντεβού με ένα νέο πρόσωπο, για κάποιους μία …