Αστρολογία -Ζώδια: Μηνιαία πρόβλεψη Οκτωβρίου

Αστρολογία -Ζώδια: Μηνιαία πρόβλεψη Οκτωβρίου

Ζώδια Οκτώβριος : Η ενέργεια του Σκορπιού θα αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στην ατμόσφαιρα, από τις πρώτες κιόλας μέρες αυτού του μήνα… Είναι το ζώδιο στο οποίο θα περάσει ο Ερμής στις 3 Οκτωβρίου.

Θα τον ακολουθήσουν η Αφροδίτη και ο Ήλιος, στις 8 και 23 Οκτωβρίου αντίστοιχα. Ο Πλούτωνας, κυβερνήτης του Σκορπιού, θα παίξει επίσης καίριο ρόλο: Επιστρέφει σε ορθή πορεία στην έναρξη του μήνα.

Αυτό σημαίνει ότι θα σας προσφερθούν απλόχερα οι «ιδιότητες» του Σκορπιού… Αξιοποιήστε την επιμονή του, τη δύναμη αλλά και το μεταμορφωτικού του χάρισμα!

Ο Ερμής θα είναι αρκετά δραστήριος, όσο αφορά τις όψεις που θα σχηματίσει. Αρχικά θα βρεθεί σε μια αντίθεση με τον Ουρανό, μεταξύ 6 και 8 Οκτωβρίου. Αλλά από τις 13 έως τις 21 του μήνα θα διαμορφώσει αρμονικές σχέσεις με τον Κρόνο, τον Ποσειδώνα και τον Πλούτωνα.

Διαβλέπεται ότι θα προκύψουν κάποιες πυρετώδεις μέρες, που ίσως τις δυσκολέψουν οι φόβοι σας. Θα τους κεντρίσει το αίσθημα ασφάλειας και αξιών που διέπει τον καθένα, όπως η λαχτάρα να κάνετε αλλαγές που θα αυξήσουν το εισόδημά σας!

Ας δούμε αναλυτικά τι φέρνει ο Οκτώβριος στο κάθε ζώδιο!

ΚΡΙΟΣ

Γενικά: Αγαπητέ Κριέ, ο Οκτώβριος θα εξελιχθεί καλά σε γενικές γραμμές για το ζώδιό σου, αλλά η ανάδρομη κίνηση του πλανήτη της επικοινωνίας Ερμή, από τις 4 μέχρι τις 25, θα φέρει στην επιφάνεια προσωπικά και επαγγελματικά προβλήματα, τα οποία θα σε απασχολήσουν έντονα και ο χειρισμός τους απαιτεί προνοητικότητα από την μεριά σου. Επειδή δεν θα μπορέσεις να αποφύγεις τις αντιδράσεις και τους λεκτικούς πολέμους, προσπάθησε στο ενδεχόμενο μίας τέτοιας εκδήλωσης να μην μπει σε κίνδυνο μία σημαντική σου σχέση, ιδιαίτερα το διάστημα κοντά στην Σεληνιακή Έκλειψη, που θα πραγματοποιηθεί στις 8 στο ζώδιό σου. Γι’ αυτό λοιπόν, πρέπει να οργανώσεις καλύτερα την καθημερινότητά σου, αποφεύγοντας να εμπλακείς με ανθρώπους, που δεν σου εγγυώνται ότι θα περάσεις καλά. Από τις 26 του μήνα και μετά, που ο κυβερνήτης σου Άρης θα εγκατασταθεί στον Αιγόκερω, αρχίζει να φαίνεται περισσότερη τύχη και καλύτερες προοπτικές στην ζωή σου. Κάνε υπομονή…

Αισθηματικά: Αν είσαι ένας δεσμευμένος Κριός, τον Οκτώβριο στα αισθηματικά σου θα είσαι πολύ χαρούμενος και ευτυχισμένος με τον σύντροφό σου, με τις καλές επιρροές που δέχεσαι από τη θέση της Αφροδίτης μέχρι τις 23 στον Ζυγό. Το μόνο που θα πρέπει να προσέξεις είναι κάποιες λεκτικές συγκρούσεις, οι οποίες όμως θα είναι προσωρινές. Πρόκειται για ένας εξαιρετικό μήνα σε σχέση με τον έρωτα και την αγάπη και η καρδιά σου θα πλημμυρίσει από όμορφα συναισθήματα. Όσο για σένα, που ανήκεις στην κατηγορία των αδέσμευτών του ζωδίου, θα έχεις πολύ καλές ευκαιρίες και μεγάλη κοινωνικότητα. Οι σχέσεις που θα ξεκινήσεις τώρα, θα είναι συναρπαστικές και πιθανόν να έχεις κρυφά συναισθήματα για κάποιο άτομο καθ’ όλη την διάρκεια του μήνα, που αν τα εκδηλώσεις τις τελευταίες ημέρες του Οκτώβρη, που ο Ερμής θα κινείται πλέον ορθόδρομα, θα βρουν την ανταπόκριση που θέλεις. Εκμεταλλεύσου το!!!

Επαγγελματικά και οικονομικά: Στα επαγγελματικά σου, φίλε Κριέ, αυτό τον μήνα θα υπάρξει ικανοποίηση, παρά του ότι εξακολουθούν να παραμένουν εκκρεμή και σε αμφιβολία κάποια μακροπρόθεσμα σχέδιά σου. Μερικές πιέσεις θα μπορούσαν να προκύψουν στις εργασιακές σου σχέσεις και στα κοινά σχέδια που έχεις με ορισμένους συναδέλφους σου. Θα πρέπει να είσαι επιφυλακτικός, σε σχέση με τις επαφές με τους ανωτέρους σου, γιατί κάποιες υποψίες που έχουν για τη δουλειά σου, θα τους δημιουργήσουν ανασφάλειες για την αποτελεσματικότητά σου. Προσπάθησε να αποφύγεις διπλωματικά διαμάχες και προβλήματα, που μπορεί να προκληθούν και δώσε τόπο στην οργή, μέχρι να περάσει η αρνητική επιρροή από την ανάδρομη κίνηση του Ερμή. Στα οικονομικά σου θα υπάρχουν κέρδη και οικονομική πρόοδος. Θα έχεις κάποια οικονομική πίεση λόγω προσωπικών δανείων, αλλά θα καταφέρεις να ανταπεξέλθεις. Τα έσοδα σου θα είναι καλά και η δυνατότητα που θα σου προσφέρουν για να ξοδέψεις κάποια από αυτά, θα σε κάνει να χαρείς πολύ και θα νιώσεις ανακουφισμένος.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά: Αγαπητέ Ταύρε, στο ξεκίνημα του μήνα, με τον Ερμή να ξεκινά την ανάδρομη πορεία του στις 4 από το ζώδιο του Σκορπιού, θα γεμίσεις άγχος και ένταση, τόσο για οικογενειακά σου θέματα, όσο και για επαγγελματικά. Το μεγαλύτερο μέρος του μήνα φαίνεται ότι θα σε ταλαιπωρήσει, άμεσα ή έμμεσα, καθώς περιορίζει κατά πολύ τις πιθανότητες διασκέδασης και σε υποχρεώνει να αντιμετωπίσεις νέες ευθύνες που θα σου ανατεθούν ή δεν θα σου αφήσει περιθώρια να κινηθείς άνετα και εύκολα. Στις 8, που θα πραγματοποιηθεί η Έκλειψη Σελήνης στον Κριό, μην αφήσεις να διαιωνιστεί οποιοδήποτε πρόβλημα προκύψει, αλλά φρόντισε να βρεις την λύση ή να την επινοήσεις, αν χρειαστεί. Τις τελευταίες μέρες του μήνα, με τις θετικές επιρροές που θα δεχτείς από τη νέα θέση του κυβερνήτη σου, της Αφροδίτης, στον Σκορπιό, οι φίλοι θα είναι συνεχώς κοντά σου για να σου προσφέρουν τη βοήθειά τους, ο σύντροφός σου δεν θα μπορεί να κάνει λεπτό μακριά σου και οι επαγγελματικές σου συνεργασίες θα σου προσφέρουν σημαντικά οικονομικά οφέλη, που θα γεμίσουν το πορτοφόλι σου και θα αναπτερώσουν το πεσμένο σου ηθικό.

Αισθηματικά: Αν είσαι ένας δεσμευμένος Ταύρος, αυτό τον μήνα η σχέση με τον σύντροφό σου θα είναι ζεστή και χαρούμενη. Τις ημέρες που ο Ερμής θα κινείται ανάδρομα, από τις 4 μέχρι τις 25, θα υπάρξει μια μικρή συναισθηματική απόσταση, αλλά θα είναι παροδική. Το μόνο πράγμα που θα σε εκνευρίσει, είναι ότι ο σύντροφός σου θα θέλει να κυριαρχεί τις περισσότερες φορές και θα νιώσεις μεγάλη πίεση από τις ενέργειες του, ακόμη κι αν αυτές χαρακτηρίζονται από αγάπη και ανιδιοτέλεια. Εσύ που πορεύεσαι μόνος σου στη ζωή, θα έχεις πολλές ευκαιρίες να συναντήσεις άτομα με κοινά ενδιαφέροντα και αν ακόμη δεν βρεις κάτι που θα σε ενθουσιάσει, σίγουρα μπορείς να περάσεις πολύ όμορφα και να διασκεδάσεις.

Επαγγελματικά και οικονομικά: Φίλε Ταύρε, η ανάπτυξη στη δουλειά σου θα έρθει χάρη στην εργατικότητα που επιδεικνύεις και στις προσπάθειες που έχεις καταβάλει για να μείνεις συνεπής στο χρονοδιάγραμμα, που σου έχουν επιβάλλει οι ανώτεροί σου. Προσπάθησε να συνεργαστείς καλύτερα με τους συναδέλφους σου και μην φέρεσαι εγωιστικά το διάστημα που ο Ερμής θα κινείται ανάδρομα. Από εκεί και μετά, τα γεγονότα θα σε βοηθήσουν να ανασυγκροτηθείς και θα σου δώσουν λύσεις στα προβλήματα που σε απασχολούν. Τα οικονομικά σου πρέπει να τα αντιμετωπίσεις με αποφασιστικότητα και να μην δώσεις άλλες αναβολές σε οφειλές και παλιά χρέη, γιατί θα διογκωθούν περισσότερο καθώς περνάει ο καιρός και δεν σε συμφέρει. Ξόδεψε με μέτρο και έχε κατά νου ότι θα υπάρξει η δυνατότητα να εξοικονομήσεις και κάποια χρήματα, για να νιώθεις ασφαλής. Μην διστάσεις να το κάνεις… για το καλό σου!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά: Αγαπητέ Δίδυμε, ο Οκτώβριος είναι ένας ενδιαφέρων μήνας για το ζώδιό σου, αλλά ο τομέας των σχέσεων παίρνει πάλι φωτιά. Αυτό θα έχει τα δύσκολα, αλλά και τα καλά του. Πρόκειται για την ανάδρομη κίνηση του κυβερνήτη σου από τις 4 μέχρι τις 25 του μήνα, πρώτα στον Σκορπιό και από τις 10 στο Ζυγό, η οποία αναμοχλεύει ερωτικά ενδιαφέροντα, κάνει πιο δελεαστικούς τους ανθρώπους στα μάτια σου, αλλά βγάζει και στην επιφάνεια εχθρούς και αντιπάλους, που ήταν στο παρασκήνιο. Το καλό πρέπει να το αξιοποιήσεις και το δύσκολο να το αντιμετωπίσεις έξυπνα και διπλωματικά. Προπάντων όμως, μην χάνεις την ψυχραιμία σου μπροστά σε κάποιες μικρές αναποδιές, που θα αντιμετωπίσεις. Μέσα σε όλη αυτήν την αναστάτωση, έχεις προοπτικές οικονομικού ανεφοδιασμού για την κάλυψη κάποιων οικονομικών σου αναγκών, που έχουν ήδη δημιουργηθεί. Από τις 23 του μήνα και μετά, με την Αφροδίτη να εισέρχεται στον Σκορπιό, το διάστημα προβλέπεται ιδανικό για τα αισθηματικά και την διάθεσή σου, με αποτέλεσμα να τονιστούν η δημιουργικότητα και οι επιδόσεις σου.

Αισθηματικά: Αν είσαι ένας δεσμευμένος Δίδυμος, τον Οκτώβριο θα περάσεις όμορφες ημέρες με τον σύντροφό σου και οι επιθυμίες σου θα ικανοποιούνται, πριν καν προλάβεις να τις εκφράσεις! Κάποιες παρανοήσεις που θα προκληθούν τις ημέρες που θα πραγματοποιηθεί η Έκλειψη Σελήνης στον Κριό, πρέπει να τις ελέγξεις, για να μην χαλάσει το ρομαντικό κλίμα ανάμεσα σε εσένα και στο ταίρι σου. Πρέπει να έχεις το νου σου στα λόγια σου, για να μην τον προσβάλεις άθελά σου. Όσο για σένα, που κοιμάσαι παρέα με την μοναξιά, αυτήν την περίοδο θα έχεις θετικές εμπειρίες, τόσο το διάστημα που η Αφροδίτη θα κινείται στο Ζυγό μέχρι τις 23, όσο και μετά. Ο αυξημένος ερωτισμός σου και η κοινωνικότητά σου, θα σου ανοίξουν πόρτες σε ευρύτερους κοινωνικούς κύκλους και θα σε φέρουν σε επαφή με ιδιαίτερα αξιόλογα άτομα.

Επαγγελματικά και οικονομικά: Στα επαγγελματικά σου, φίλε Δίδυμε, τα πράγματα θα κυλίσουν θετικά. Το διάστημα που ο Ερμής θα κινείται ανάδρομα, πρέπει να οργανώσεις καλύτερα το πρόγραμμά σου, ώστε να καλύψεις αποτελεσματικά τις υποχρεώσεις σου και να μην εκτεθείς στους ανωτέρους σου. Κάποιες παρανοήσεις, αναβολές και καθυστερήσεις που θα παρουσιαστούν, θα είναι παροδικές και δεν συντρέχει ιδιαίτερος λόγος ανησυχίας, γι’ αυτό προσπάθησε να μείνεις ψύχραιμος. Οι δυσκολίες θα μειωθούν αισθητά την τελευταία εβδομάδα του μήνα και οι επικοινωνίες σου θα βελτιωθούν, καθώς το κλίμα στο εργασιακό σου περιβάλλον θα γίνει αισθητά πιο συνεργάσιμο. Στα οικονομικά σου, θα έχεις κέρδη από διάφορες πηγές και με την τύχη στο πλευρό σου, όλο και κάτι περισσότερο θα εξοικονομήσεις τώρα. Φρόντισε μόνο να μην είσαι υπερβολικός στην διαχείριση των χρημάτων σου και να μη φτάσεις στα άκρα, είτε της απληστίας είτε της τσιγγουνιάς.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά: Αγαπητέ Καρκίνε, ο Οκτώβριος είναι ένας ενδιαφέρων μήνας για το ζώδιό σου και παρά το γεγονός ότι ο πλανήτης της επικοινωνίας Ερμής θα κινείται ανάδρομα από τις 4 μέχρι τις 25, πρώτα στον Σκορπιό και από τις 10 και μετά στο Ζυγό, το υπόλοιπο πλανητικό σκηνικό θα σε βοηθήσει να βάλεις σε τάξη τα συναισθήματά σου απέναντι σε κάποιους ανθρώπους, που είναι σημαντικοί στη ζωή σου. Τις ημέρες κοντά στην Σεληνιακή Έκλειψη, που θα πραγματοποιηθεί στις 8 στον Κριό, φρόντισε να περιορίσεις τον εκνευρισμό σου και να βρεις τρόπους, να υπερασπίσεις τα συμφέροντα σου, που θα κινδυνέψουν. Οφείλεις να σκέφτεσαι συγκρατημένα, προτού διαχειριστείς τα πρακτικά θέματα της καθημερινότητάς σου και θα ήταν φρόνιμο να απαλλάξεις τον εαυτό σου από δυσκολίες, που μπορείς να προβλέψεις. Κάνε υπομονή και δράσε με γνώμονα τη λογική σου. Τις τελευταίες μέρες του μήνα η τύχη θα ανταμείψει την υπομονή και την επιμονή σου. Άλλωστε, και τα οικονομικά σου θα είναι λίγο καλύτερα, παρά την στενότητα που γενικότερα υπάρχει.

Αισθηματικά: Αν είσαι ένας δεσμευμένος Καρκίνος, αυτό τον μήνα η σχέση σου θα είναι θετική και θα είσαι δραστήριος και εξωστρεφής στην εκδήλωση των συναισθημάτων προς τον σύντροφό σου. Από τις 23 και μετά, που η Αφροδίτη θα εισέλθει στο ζώδιο του Σκορπιού, θα περάσεις ιδιαίτερα ρομαντικά και θα υπάρχει ευτυχία και πίστη στη σχέση σου. Όσο για εσένα που κοιμάσαι μόνος σου τα βράδια, θα εκπέμπεις τόσο έντονο ερωτισμό, που πολλοί θα είναι αυτοί που θα θελήσουν να σε προσεγγίσουν και να σε γνωρίσουν καλύτερα. Είναι στο χέρι σου λοιπόν να βρεις τον κατάλληλο σύντροφο και πρέπει να το ψάξεις καλά, τώρα που οι επιλογές σου θα είναι περισσότερες.

Επαγγελματικά και οικονομικά: Στα επαγγελματικά σου, φίλε Καρκίνε, βρίσκεσαι σε πολύ καλή φάση και θα έχεις πολλαπλές καλές επιρροές, που θα μπορούσαν να σε ωφελήσουν. Μην παίρνουν όμως τα μυαλά σου αέρα και συγκεντρώσου, γιατί ο ενθουσιασμός και ο παρορμητισμός, που θα σου χαρίσει ο ανάδρομος Ερμής, μπορεί να σε οδηγήσουν σε λανθασμένα μονοπάτια και μετά δεν θα μπορείς να επιστρέψεις. Επικεντρώσου σε ακριβείς και άμεσους στόχους, για να έχεις κέρδη και θετικά αποτελέσματα. Νέα έργα θα πρέπει να αναλαμβάνονται με προσοχή, ενώ τα παλαιότερα θα πρέπει να διεκπεραιώνονται δυναμικά. Το εργασιακό σου περιβάλλον θα είναι πολύ θετικό και χαρούμενο και οι συνάδελφοί σου θα σου φανούν πολύ χρήσιμοι και βοηθητικοί στα επαγγελματικά χρέη που έχεις αναλάβει. Στα οικονομικά σου, εκτός από κάποια μεταβλητότητα που θα υπάρξει σε θέματα διαχείρισης χρημάτων, θα είσαι άνετος. Τα έσοδα σου θα αυξηθούν, εξαιτίας της εργατικότητα που έχεις υποδείξει το τελευταίο τρίμηνο και οι στόχοι σου θα εκπληρωθούν. Απόλαυσε το!

ΛΕΩΝ

Γενικά: Αγαπητέ Λέοντα, με το ξεκίνημα σχεδόν του μήνα συμβαδίζει και η έναρξη της ανάδρομης πορείας του Ερμή (στις 4) και φέρνει αναταραχές και δυσάρεστες εκπλήξεις στην ζωή σου, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά επαγγελματικά σου σχέδια, που ήταν ένα βήμα προ των πυλών για να πραγματοποιηθούν. Μέχρι τις 25 Οκτωβρίου, που θα λάβει τέλος και η ανάδρομη κίνησή του, το διάστημα προβλέπεται γεμάτο ένταση και συνεχείς ανατροπές, που θα κάνουν τα νεύρα σου… τσατάλια. Προσπάθησε να είσαι προσεχτικός στις σχέσεις σου με τους άλλους, απόφυγε τις εντάσεις στον αισθηματικό τομέα και μην βάζεις την ασφάλεια και την υγεία σου σε δοκιμασία. Θα χρειαστεί να κουραστείς περισσότερο από το συνηθισμένο για κάποια οικογενειακά σου θέματα, αλλά θα εξυπηρετηθείς από δικούς σου ανθρώπους σε κοινωνικά ή επαγγελματικά ζητήματα. Από τις 23 του μήνα και μετά, βελτιώνεται κατά πολύ η ψυχολογική σου κατάσταση, ενώ η Αφροδίτη στη νέα της θέση, στον Σκορπιό, θα σου δώσει την ευκαιρία να κάνεις τα μελλοντικά σου σχέδια με άλλη οπτική και προοπτική.

Αισθηματικά: Αν είσαι ένας δεσμευμένος Λέων, αυτό τον μήνα στην αισθηματική σου ζωή θα είσαι πολύ χαρούμενος και θα υπάρξει ταύτιση ιδεών και αναγκών με τον σύντροφό σου. Και οι δύο μαζί θα έχετε έντονη κοινωνική ζωή και θα περάσετε ιδιαίτερα διασκεδαστικά τα βράδια σας, παρέα με φίλους και τις οικογένειες σας. Κρατηθείτε μόνο μακριά από συναισθήματα ζήλιας και κτητικότητας, γιατί μπορεί να χαλάσουν το όμορφο κλίμα σε μία στιγμή και είναι κρίμα… Εσύ που κοιμάσαι ακόμη αγκαλιά με την μοναξιά σου, θα έχεις την δυνατότητα να απολαύσεις τις καλές ευκαιρίες που θα σου δοθούν, για να ξεκινήσεις τώρα μία σχέση με ένα άτομο από το ευρύτερο φιλικό σου περιβάλλον, που θα ξανασυναντήσεις τυχαία. Μην το αφήσεις να φύγει και δώσε και στους δύο σας μία ευκαιρία, γιατί υπάρχουν πολλές πιθανότητες να βρεις τον έρωτα που ψάχνεις στο πρόσωπό του.

Επαγγελματικά και οικονομικά: Στα επαγγελματικά σου, φίλε Λέοντα, θα έχεις πολύ όρεξη για δουλειά, αλλά δυστυχώς πολλές θα είναι οι στιγμές που τα πράγματα δεν θα πηγαίνουν όπως θα τα έχεις προγραμματίσει. Παρ’ όλο που θα έχεις την υποστήριξη των συνεργατών σου, πίσω από την πλάτη σου θα γίνονται αρνητικές συζητήσεις για σένα, που γρήγορα θα αποκαλυφθούν και θα σε στεναχωρήσουν. Προσπάθησε να αποφύγεις τις εντάσεις και άσε το χρόνο να περάσει προς όφελός σου, γιατί η αλήθεια είναι ότι με το που ο Ερμής σταματήσει να κινείται ανάδρομα, στις 25, η περίοδος γίνεται πολύ ευνοϊκή για εσένα και οι ιδέες σου θα καταπλήξουν τους πάντες. Στα οικονομικά σου, τα έσοδα σου θα είναι καλά, αλλά ευμετάβλητα. Πρόσεξε πολύ τις ασταθείς τάσεις και μην ξοδεύεις αλόγιστα σε καταναλωτικά αγαθά και περιττές αγορές, γιατί στο τέλος δεν θα έχεις να πληρώσεις τις υποχρεώσεις σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά: Αγαπητέ Παρθένε, παρ’ ότι ο Οκτώβριος δεν ξεκινά με τις καλύτερες προδιαγραφές για εσένα, λόγω των δυσκολιών στις επικοινωνίες σου, που θα προκαλέσει η ανάδρομη κίνηση του κυβερνήτη σου Ερμή από τις 4 και μετά, η περίοδος αυτή δε θα είναι και τόσο δυσάρεστη όσο περιμένεις, λόγω των θετικών επιρροών που σου στέλνει η θέση της Αφροδίτης στο Ζυγό, εξομαλύνοντας αρκετά την κατάσταση. Οι συγκυρίες και τα γεγονότα που θα ακολουθήσουν, θα τονίσουν την ψυχολογία σου και θα σε βοηθήσουν να περάσεις καλύτερα από ό,τι έχεις υπολογίσει αυτό το διάστημα. Καλό βέβαια είναι να αποφύγεις αντιθέσεις στην προσωπική σου ζωή και να μην υπερβαίνεις τα όρια των συνομιλητών σου, είτε πρόκειται για τους συναδέλφους σου, είτε για τα άτομα της οικογένειας σου. Τις ημέρες γύρω στις 8, που θα πραγματοποιηθεί η Σεληνιακή Έκλειψη στον Κριό, κάνε μία πρόχειρη συνθηκολόγηση στις επαφές σου και άφησε για αργότερα ξεκαθαρίσματα κι εξηγήσεις. Διατήρησε την ψυχραιμία σου και την καλή σου διάθεση πάνω από όλα. Ευχάριστες στιγμές να περιμένεις τις τελευταίες μέρες του Οκτωβρίου, που και ο Ερμής θα κινείται πλέον σε κανονική πορεία, αλλά και η Αφροδίτη θα εισέλθει στο φιλικό για εσένα ζώδιο του Σκορπιού και θα σου χαρίσουν ευχάριστες συγκινήσεις.

Αισθηματικά: Αν είσαι ένας δεσμευμένος Παρθένος στα αισθηματικά σου θα υπάρξουν κάποιες δυσκολίες, λόγω κάποιων αντιπαραθέσεων και της επιθετικότητας θα σε διακατέχει απέναντι στον σύντροφό σου. Επίσης, είναι πολύ πιθανό να υπάρξει συναισθηματική απόσταση. Άφησε τον χρόνο να κυλήσει και τα πράγματα πολύ σύντομα θα διορθωθούν σημαντικά. Όσο για σένα, που είσαι ακόμη μόνος σου, με τις καλές επιρροές που δέχεσαι από τη θέση της Αφροδίτης στο Ζυγό, αλλά και του Άρη μέχρι τις 26 στον Τοξότη, θα εκπέμπεις πολύ υψηλή αυτοπεποίθηση και με το σεξαπίλ σου, θα έλκεις το αντίθετο φύλο. Θα βιώσεις μια συναρπαστική κοινωνική ζωή και θα συναντήσεις το άλλο σου μισό μέσα στο ευρύτερο κοινωνικό σου περιβάλλον. Έχε το νου σου!!!

Επαγγελματικά και οικονομικά: Φίλε Παρθένε, τον Οκτώβρη στα επαγγελματικά σου τα πράγματα σε γενικές γραμμές θα κυλίσουν ομαλά. Θα νιώσεις ζωντάνια και πολύ θετική ενέργεια. Κάποιες καθυστερήσεις θα υπάρξουν, αλλά σύντομα θα δώσουν τη θέση τους σε πολύ καλές προοπτικές. Θα πρέπει να αποφεύγεις νέα σχέδια και επικίνδυνα ρίσκα, τουλάχιστον μέχρι τις 25, που ο Ερμής θα κινείται ανάδρομα. Οι συνάδελφοι σου θα σε υποστηρίξουν και θα είσαι πολύ δημιουργικός, ενώ από τις 25 του μήνα και μετά, οι στόχοι σου έχουν πολλές πιθανότητες να υλοποιηθούν. Στα οικονομικά σου θα υπάρχει ανάκαμψη και θα έχεις εισροή χρημάτων από επιστροφές δανεικών του παρελθόντος.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά: Φίλε Ζυγέ, ο Οκτώβριος είναι ένας καλός μήνας για εσένα, με τον κυβερνήτη πλανήτη σου, την Αφροδίτη, να κινείται στο ζώδιό σου μέχρι τις 23 και να κάνει ευχάριστες τις ερωτικές σου υποθέσεις. Βέβαια, ο πλανήτης της επικοινωνίας, Ερμής, από τον Σκορπιό, θα ξεκινήσει να κινείται ανάδρομα από τις 4 του μήνα και στις 10 θα επιστρέψει στο ζώδιό σου, όπου θα παραμείνει μέχρι τις 25, γεγονός που θα φέρει ανατροπές στα επαγγελματικά σου σχέδια και τα πράγματα αλλιώς θα τα έχεις υπολογίσει και αλλιώς θα σου έρθουν. Να ξέρεις ότι είναι στο χέρι σου να προσαρμοστείς στα νέα δεδομένα και να γυρίσεις τα αρνητικά δεδομένα προς το συμφέρον σου. Μέχρι τις 26 του μήνα, που ο Άρης θα κινείται στον Τοξότη, ενδιαφέρον θα παρουσιάσουν κάποιες κοινωνικές συναναστροφές και προσκλήσεις που θα σου κάνουν. Ίσως τώρα να έχεις και την ευκαιρία κάποιου ταξιδιού, που θα σε κάνει να φορτώσεις τις μπαταρίες σου στο μέγιστο βαθμό. Μην διστάσεις να το πραγματοποιήσεις και μην σε σταματήσει για ακόμη μία φορά η ανασφάλειά σου. Η ζωή είναι εδώ και σε περιμένει για να την ζήσεις. Μην της γυρνάς την πλάτη, για ακόμη μία φορά!

Αισθηματικά: Αν είσαι ένας δεσμευμένος Ζυγός, αυτό τον μήνα η σχέση με τον σύντροφό σου θα είναι τεταμένη και θα πρέπει να επανεξετάσεις κάποια πράγματα. Απόφυγε όμως τη ΛΗΨΗ σημαντικών αποφάσεων, τουλάχιστον μέχρι τις 25 που ο Ερμής θα κινείται ανάδρομα, και αξιοποίησε το χρόνο σου, για να σκεφτείς και να επανεξετάσεις τις ανάγκες και τις επιθυμίες σου. Από εκεί και μετά, τόλμησε να μιλήσεις μαζί του για όλα όσα σε απασχολούν και σε στεναχωρούν. Θα βρεις την κατανόησή του. Κι αν η μοναξιά επιμένει να είναι κοντά σου, πρέπει να κάνεις δραστικές ενέργειες για να απαλλαγείς μια και καλή από την παρουσία της. Δώσε την ευκαιρία στα άτομα που σε φλερτάρουν να γνωριστείτε καλύτερα και σίγουρα θα έρθεις αντιμέτωπος με πολύ ευχάριστες εκπλήξεις. Ο έρωτας είναι πολύ κοντά σου!

Επαγγελματικά και οικονομικά : Στα επαγγελματικά σου, αγαπητέ Ζυγέ, ο Οκτώβρης θα είναι κάπως ασταθής και αυτό δεν θα οφείλεται σε δική σου ευθύνη, αλλά στην ανάδρομη κίνηση του Ερμή. Πρέπει να είσαι έτοιμος να αντιμετωπίσεις διάφορα μικροπροβλήματα και αναβολές, που θα αφορούν συμφωνίες που είναι ένα βήμα πριν την ολοκλήρωση τους, και το εξυπνότερο που έχεις να κάνεις είναι υπομονή. Πάρε το χρόνο σου για να εξετάσεις καλύτερα τα ψιλά γράμματα που κρύβονται από πίσω τους, ώστε να είσαι σίγουρος μετέπειτα για τα αποτελέσματά τους. Το κλίμα στις σχέσεις με τους συναδέλφους θα είναι αρκετά καλό και θα μπορέσεις να τους συμβουλευτείς και να συζητήσεις μαζί τους. Στα οικονομικά σου θα αντιμετωπίσεις κάποιες δυσκολίες, λόγω κάποιων οικονομικών δεσμεύσεων που έχεις αναλάβει. Μην είσαι παράλογος στην διαχείρισή τους και φρόντισε να τις τακτοποιήσεις το διάστημα που θα έχεις χρήματα στο πορτοφόλι σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά: Αγαπητέ Σκορπιέ, δύσκολος προβλέπεται ο μήνας για εσένα, τόσο για τα επαγγελματικά όσο και για τα προσωπικά σου. Ο Ερμής θα κινείται ανάδρομα από τις 4 μέχρι τις 25 Οκτωβρίου, μέχρι τις 10 στο ζώδιό σου και μετά στο Ζυγό, και αναστατώνει τόσο τις επικοινωνίες σου, όσο και αυτά που έχεις προγραμματίσει να κάνεις, φέρνοντάς σου αναβολές και εμπόδια. Η Σεληνιακή Έκλειψη, που θα πραγματοποιηθεί στις 8, στον Κριό, θα σε βοηθήσει να ανασυγκροτηθείς και θα σου δώσει την ευκαιρία να ηρεμήσεις λίγο, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι οι υποχρεώσεις σου δεν θα συνεχίσουν να υπάρχουν. Από τις 23 του μήνα και μετά, τα πράγματα θα είναι πολύ καλύτερα, με την Αφροδίτη και τον Ήλιο να εισέρχονται στο ζώδιό σου και να γλυκαίνουν τις συναναστροφές σου αλλά και τη διάθεσή σου. Το διάστημα αυτό είναι καλό για να περάσεις όμορφα και να προετοιμάσεις τις δουλειές του προσεχούς διαστήματος.

Αισθηματικά: Αν είσαι ένας δεσμευμένος Σκορπιός, ο μήνας ξεκινά με αρκετές δυσκολίες στην επικοινωνία με τον σύντροφό σου και άλλα θα λες εσύ, άλλα θα καταλαβαίνει εκείνος και… το αντίθετο! Βελτίωση θα έρθει πολύ αργότερα, γι’ αυτό κράτησε ένα χαμηλό προφίλ και μην εξωθήσεις τα πράγματα στα άκρα, γιατί στο τέλος θα μείνεις μόνος σου. Όσο για σένα, που ψάχνεις να βρεις τον άνθρωπο που θα γεμίσει τη ζωή σου, να ξέρεις ότι θα είναι τόσες πολλές οι υποχρεώσεις που θα έχεις στους υπόλοιπους τομείς της καθημερινότητάς σου, που δύσκολα θα βρεις χρόνο για να σε απασχολήσει αυτό το θέμα. Το καλύτερο που έχει να κάνεις είναι να περάσεις όσο πιο χαλαρά και διασκεδαστικά μπορείς, να ξεκουραστείς και να συναντήσεις φίλους, που έχεις να δεις καιρό! Αν ο έρωτας θέλει να σε συναντήσει… να είσαι σίγουρος πως θα έρθει απρόσκλητος

Επαγγελματικά και οικονομικά: Στα επαγγελματικά σου, φίλε Σκορπιέ, τον Οκτώβρη θα έχεις αρκετές πιέσεις λόγω του ανταγωνισμού που θα επικρατεί, ενώ οι ανώτεροι ή οι συνάδελφοί σου θα είναι κάπως εχθρικοί, όχι επειδή θα έχουν κάτι συγκεκριμένο να σου προσάψουν, αλλά λόγω της γενικότερης ασυνεννοησίας και ανησυχίας που θα επικρατεί, λόγω της ανάδρομης κίνησης του πλανήτη της επικοινωνίας Ερμή. Θα πρέπει να δουλέψεις σκληρά για να δεις βελτιώσεις και να είσαι ικανοποιημένος ακόμη κι αν καταφέρεις να κρατήσεις σε καλά επίπεδα τις αρμοδιότητες που έχεις αναλάβει. Κάποιες σημαντικές αποφάσεις, θα πρέπει να τις αναβάλεις για τις 25 του μήνα και μετά, που τα πράγματα θα είναι πιο ρεαλιστικά και οι πλανήτες δεν θα σε παραπλανήσουν. Τα οικονομικά σου θα σου προκαλέσουν κάποια μικρή ανησυχία, αλλά από τα μέσα του μήνα και μετά θα υπάρξουν καλύτερες εισροές και θα τα δεις να βελτιώνονται. Θα μπορούσαν να υπάρξουν κάποια έσοδα από πηγές εντελώς αναπάντεχες, αρκεί να είσαι προνοητικός. Ακόμα, οι δαπάνες θα είναι υψηλότερες από το κανονικό, γι’ αυτό θα πρέπει να προσπαθήσεις και να παραμείνεις υπεύθυνος στη διαχείριση των χρημάτων σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά: Αγαπητέ Τοξότη, ο φετινός Οκτώβριος θα είναι ένας μήνας με αρκετές εναλλαγές. Θα θέλεις να έχεις τα πάντα υπό έλεγχο και θα επιδιώξεις να καθοδηγήσεις τους ανθρώπους γύρω σου, ενώ κάποια προσωρινά εμπόδια θα παρουσιαστούν στη ζωή σου, εξαιτίας της ανάδρομης κίνησης που θα εκτελέσει ο Ερμής από τις 4 μέχρι τις 25. Το διάστημα αυτό θα νιώθεις ότι έχεις χαμηλή ενεργητικότητα, τόσο ψυχική όσο και σωματική, ενώ θα υπάρξει και αύξηση του άγχους σου, που θα σε κουράσει πολύ και αρκετές θα είναι οι στιγμές που θα σε φέρνουν στα όρια σου. Ωστόσο, από εκεί και μετά, θα έχεις την τύχη και την ικανότητα να στρέψεις τις καταστάσεις προς όφελός σου και θα πρέπει να χρησιμοποιήσεις τη λογική σου για να λύσεις κάποια σημαντικά θέματα, που σε απασχολούν. Με τον Άρη να παραμένει στο ζώδιό σου μέχρι τις 26 και την Αφροδίτη στο Ζυγό μέχρι τις 23, να θυμάσαι ότι η περίοδος είναι ιδανική για να διασφαλίσεις τα συμφέροντά σου και να πλησιάσεις συναισθηματικά τα άτομα της οικογένειας σου.

Αισθηματικά: Αν είσαι ένας δεσμευμένος Τοξότης, αυτό τον μήνα θα πρέπει να προσέχεις πολύ τις κουβέντες που κάνεις με τον σύντροφό σου και να ελέγξεις τον θυμό σου, για να υπάρξει ισορροπία στη σχέση σου. Κάποια απρόβλεπτα γεγονότα που θα σου φέρει ο ανάδρομος Ερμής, ιδιαίτερα τις μέρες που θα κινείται στον Σκορπιό, από τις 4 μέχρι τις 10, θα σου χαλάσουν τη διάθεση και θα σε γεμίσουν ανασφάλειες. Θα αισθάνεσαι ζήλια και κτητικότητα και η επιθετικότητα που θα σε καταβάλλει, δεν θα είναι και ο καλύτερος σύμβουλος που θα μπορούσες να έχεις. Όσο για σένα, που διανύεις ερωτικές μοναξιές, να περιμένεις κάποια μικρή απογοήτευση από ένα πρόσωπο που έχεις γνωρίσει τελευταία, γιατί τελικά θα αποδειχθεί ότι δεν είναι τελικά τόσο ενδιαφέρον και έμπιστο, όσο σου παρουσιάστηκε στην αρχή. Μην χολοσκάς όμως, γιατί τον ερχόμενο μήνα θα υπάρξουν πολύ καλές προοπτικές, για να συναντήσεις και να εμπλακείς με πιο αξιόλογους ανθρώπους.

Επαγγελματικά και οικονομικά: Στα επαγγελματικά σου, φίλε Τοξότη, αυτός ο μήνας θα σου αποφέρει αρκετά ανάμεικτες εμπειρίες. Στο ξεκίνημα του θα είσαι λίγο επιθετικός, επειδή θα υπάρχουν καθυστερήσεις και αναβολές, που θα προκαλεί η ανάδρομη κίνηση του Ερμή και που θα φέρουν το νευρικό σου σύστημα στα όριά του. Προσπάθησε να μείνεις ήρεμος, ώστε να έχεις όσο το δυνατόν λιγότερες ζημιές γίνεται. Η Αφροδίτη από το Ζυγό, μέχρι τις 23, θα σου χαρίσει νέες κοινωνικές επαφές, που θα είναι προς όφελος σου και θα σε βοηθήσουν σημαντικά στην προώθηση των στόχων σου. Η τύχη θα είναι με το μέρος σου, αλλά απαιτείται διπλωματία για να εξασφαλίσεις την καλή σχέση με τους προϊσταμένους σου. Στα οικονομικά σου θα δεις πιέσεις, λόγω κάποιων απρόβλεπτων εξόδων. Μετά τα μέσα του μήνα θα υπάρξει καλύτερη εισροή χρημάτων, αλλά και ρευστότητα, και δεν θα ανησυχείς και τόσο πολύ για τα οικονομικά σου. Αυτό που απαιτείται τώρα, είναι καλύτερος σχεδιασμός. Τα έσοδά σου θα αυξηθούν και θα συντηρηθούν σε καλή κατάσταση. Παλαιές επενδύσεις θα μπορούσαν να σου προκαλέσουν ανησυχία. Θα πρέπει να αποφύγεις την πραγματοποίηση σημαντικών επενδύσεων ή οποιαδήποτε κερδοσκοπία, γιατί θα ζημιωθείς.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά: Αγαπητέ Αιγόκερε, ο Οκτώβριος θα είναι ένας κουραστικός, αλλά και ενδιαφέρων μήνας για εσένα. Ο Ερμής που θα κινείται ανάδρομα κατά το μεγαλύτερο μέρος του (από τις 4 μέχρι τις 25), θα σε ωθήσει να ανασυντάξεις τις δυνάμεις σου και να αξιοποιήσεις όσα εκφραστικά μέσα έχεις στην διάθεση σου. Καινούργιες γνωριμίες, καταστάσεις ποικίλες, εντυπώσεις, διερχόμενοι πειρασμοί, θα εμπεριέχονται στην καθημερινότητα σου την περίοδο που η Αφροδίτη θα κινείται στο Ζυγό, μέχρι τις 23. Από τις 26 του μήνα και μετά, που ο Άρης θα επισκεφτεί το ζώδιό σου, κινήσου μεθοδικά και αποφασιστικά. Πρέπει να ξέρεις τι περιθώριο έχεις για απολαύσεις και τι πρέπει να αποφύγεις, για το δικό σου συμφέρον. Μην αφήσεις στην τύχη την εξέλιξη μιας σημαντικής πρότασης που θα σου γίνει και μην αμελήσεις υποθέσεις, που σχετίζονται με το σπίτι.

Αισθηματικά: Αν είσαι ένας αδέσμευτος Αιγόκερως, αυτό τον μήνα θα έχεις αρκετές ευκαιρίες, αλλά δεν είναι βέβαιο ότι θα καταλήξουν σε κάτι σταθερό. Μια πολύ θετική και ικανοποιητική χρονική περίοδος για τα ερωτικά σου θα υπάρξει τις τελευταίες μέρες του μήνα, που η Αφροδίτη θα μετακινηθεί στον Σκορπιό. Το σεξαπίλ και τα ερωτικά πάθη θα αρχίσουν να αυξάνονται και οι προκλήσεις και τα φλερτ θα σε κυριεύσουν ευχάριστα. Όσο για σένα, που είσαι δεσμευμένος, ο σύντροφός σου ίσως να είναι ευέξαπτος και να σου δημιουργήσει δυσκολίες κατά περιόδους, αλλά καλά θα κάνεις να μη δώσεις σημασία. Άφησέ τον να λέει τα δικά του και μην μπεις σε διαδικασίες να συζητήσεις τα γούστα του. Μπόρες είναι κι αυτές… και θα περάσουν όσο γρήγορα ήρθαν

Επαγγελματικά και οικονομικά: Τα επαγγελματικά σου, φίλε Αιγόκερε, αυτό τον μήνα θα είναι σε φάση υψηλής ανάπτυξης και προόδου. Οι εργασίες σου θα επεκταθούν και θα υπάρξει ταχεία πρόοδος, που θα οφείλεται στην σκληρή σου δουλειά. Τα δημιουργικά σου έργα θα ανταμειφθούν πλουσιοπάροχα και θα έχεις την υποστήριξη των ατόμων που είναι δίπλα σου, καθώς επίσης και των ανωτέρων σου. Η εργατικότητα που επιδεικνύεις έχει πολλές πιθανότητες να σου φέρει την επέκταση που επιδιώκεις. Θα υπάρχει ανάπτυξη και έντονη δραστηριότητα, η οποία θα είναι ακόμα πιο έντονη το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα, που η αρνητική επιρροή του ανάδρομου Ερμή θα αρχίσει να εξασθενεί. Τα οικονομικά σου θα πάνε αρκετά καλά. Θα υπάρξει κάποια ανησυχία, λόγω κάποιων απρόβλεπτων εξόδων, αλλά με καλή διαχείριση θα ανταπεξέλθεις αποτελεσματικά και προς το συμφέρον σου. Κάποιες επενδύσεις θα σου αποφέρουν καλές αποδόσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά: Αγαπητέ Υδροχόε, ο Οκτώβριος είναι ένας μήνας που θα εντείνει τις συναισθηματικές σου ανάγκες, αλλά ενδέχεται να σε μπλοκάρει και συναισθηματικά. Η ανάδρομη πορεία του πλανήτη της επικοινωνίας Ερμή, από τις 4 μέχρι τις 25, θολώνει την κρίση στα αισθηματικά σου, ωστόσο η Αφροδίτη από το Ζυγό μέχρι τις 23, θα σου προσφέρει αντίδοτα γι’ αυτό και υπάρχει ακόμα και το ενδεχόμενο ενός μικρού θαύματος, που θα επαναφέρει το χαμένο ερωτισμό στην προσωπική σου ζωή. Κι αν τελικά αυτό το θαύμα δεν συμβεί στον αισθηματικό σου τομέα, θα προκύψει στον κοινωνικό ή στον επαγγελματικό, έστω και σε μικρότερη έκταση. Πάντως, μην αφήσεις σε καμία περίπτωση αυτόν το μήνα να πάει χαμένος, χωρίς να κάνεις τα απαραίτητα ξεκαθαρίσματα, για να υποδεχτείς τον Νοέμβρη πιο ανάλαφρος.

Αισθηματικά: Αν είσαι ένας δεσμευμένος Υδροχόος, η αισθηματική σου ζωή ζητάει την προσοχή σου, κυριολεκτικά και μεταφορικά. Η Αφροδίτη στο Ζυγό θα σε κάνει να εκπέμπεις εμπιστοσύνη και έντονο σεξαπίλ και αν είσαι ακόμη ελεύθερος, θα έχεις πολλές ευκαιρίες για να δημιουργήσεις τώρα μία νέα σχέση, με πολλές και σοβαρές πιθανότητες εξέλιξης. Αν πάλι είσαι δεσμευμένος, θα χρειαστεί προσπάθεια και κόπος από την μεριά σου, για να διατηρήσεις τις ισορροπίες ανάμεσα σε εσένα και τον σύντροφό σου. Πρέπει να προσέχεις αυτά που λες και αυτά που κάνεις, γιατί οι παρεξηγήσεις παραμονεύουν να πληγώσουν την ψυχή και των δύο. Τις τελευταίες μέρες του μήνα, η Αφροδίτη από τη νέα της θέση, στον Σκορπιό, θα σου χαρίσει μεγάλες χαρές και συναισθηματική πλήρωση. Θα διασκεδάσεις με τον σύντροφό σου και θα απολαύσεις έντονες ερωτικές στιγμές.

Επαγγελματικά και οικονομικά: Στην καριέρα σου, φίλε Υδροχόε, θα είσαι σε μια ενεργητική φάση. Θα υπάρξουν πολλές ευκαιρίες και υψηλό επίπεδο δραστηριότητας. Μια τάση να τα κάνεις όλα γρήγορα, θα πρέπει να περιοριστεί, ώστε να έχεις καλύτερα και πιο βέβαια αποτελέσματα. Θα πρέπει να επικεντρωθείς σε έναν συγκεκριμένο στόχο και να αποφύγεις τα νέα ανοίγματα κατά τη διάρκεια της ανάδρομης πορείας του Ερμή. Μόνο με σκληρή δουλειά θα έχεις τα καλύτερα αποτελέσματα και θα ανταμειφτείς. Πρέπει επίσης να έχεις επίγνωση του ανταγωνισμού και να λαμβάνεις υπόψη τις συμβουλές των ανωτέρων σου. Τα οικονομικά σου θα πάνε πολύ καλά. Θα έχεις καλά κέρδη από πολλές πηγές. Η σκληρή δουλειά, οι κοινωνικές σχέσεις και οι νέες ιδέες, θα φέρουν αυξημένα έσοδα. Τα αλόγιστα έξοδα θα πρέπει να αποφεύγονται, αν θέλεις να κρατήσεις και κάποια χρήματα στην άκρη.

ΙΧΘΕΙΣ

Γενικά: Αγαπητέ Ιχθύ, ο Οκτώβριος θα είναι ένας θετικός και ευχάριστος μήνας για το ζώδιό σου. Με την Αφροδίτη να πορεύεται μέχρι τις 23 στο Ζυγό, αλλά και μετά στον Σκορπιό, η κοινωνική σου ζωή θα είναι στα φόρτε της και πολλές θα είναι οι ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν, για να την εμπλουτίσεις και να γνωρίσεις πολλούς και αξιόλογους ανθρώπους. Η δυναμικότητα και η ενεργητικότητα που θα έχεις, θα σε κάνουν να ανοίξεις ευκολότερα τους δρόμους για την επίτευξη των στόχων σου και θα αισθάνεσαι ιδιαίτερα ικανοποιημένος από τα επιτεύγματά σου. Διάφορες επενδύσεις που έγιναν στο παρελθόν, θα μπορούσαν να σου αποδώσουν καλά κέρδη τώρα, με τον Ερμή να κινείται ανάδρομα από τις 4 μέχρι τις 25 του μήνα και να ευνοεί τέτοιου είδους δραστηριότητες. Πρόκειται για ένα μήνα που θα είσαι πολύ δυναμικός και θα εργαστείς σκληρά. Θα έχεις ένα έντονο ενδιαφέρον για πνευματικά θέματα και οι αποδράσεις που θα κάνεις, θα σε ανανεώσουν ψυχολογικά και θα σου φτιάξουν αισθητά την διάθεση.

Αισθηματικά: Τον Οκτώβριο, φίλε Ιχθύ, στην αισθηματική σου ζωή θα υπάρξει στασιμότητα, επειδή θα εργάζεσαι πάρα πολύ κι αυτό θα σε κάνει να μην μπορείς να εκμεταλλευτείς κάποιες καλές ευκαιρίες, που θα σου παρουσιαστούν. Ωστόσο, η κοινωνική σου ζωή θα είναι ικανοποιητική και θα εκπέμπεις έντονο σεξαπίλ. Η ερωτική σου ζωή θα πάει πολύ καλύτερα προς το τέλος του μήνα, με τον Ερμή να σταματά να κινείται ανάδρομα, στις 25. Αν είσαι δεσμευμένος, μπορεί να υπάρξει ένα μπλοκάρισμα στην έκφραση των συναισθημάτων σου, που θα είναι όμως προσωρινό, γι’ αυτό μην δώσεις περισσότερη έκταση από όσο χρειάζεται. Υπεύθυνο θα είναι το πλανητικό σκηνικό και όχι εσύ!!!

Επαγγελματικά και οικονομικά: Αν ανήκεις στους Ιχθείς, αυτό τον μήνα στα επαγγελματικά σου τα πράγματα θα είναι αντιφατικά. Στο ξεκίνημα του Οκτώβρη υπάρχει πιθανότητα να έρθεις αντιμέτωπος με την ζήλεια και των ανταγωνισμό κάποιων συναδέλφων σου και οφείλεις πάνω από όλα στον εαυτό σου, να τους αντιμετωπίσεις διπλωματικά και έξυπνα, ώστε να αποφύγεις περαιτέρω αρνητικές εξελίξεις. Μην δώσεις έκταση στα λόγια τους και προσπέρασέ τους με διακριτικότητα. Κατά τα άλλα, ο Ερμής θα κινείται ανάδρομα μέχρι τις 25, γεγονός που θα σου προσθέσει μεγαλύτερο άγχος και πίεση στις αρμοδιότητες που έχεις αναλάβει. Καλό θα ήταν να μην κάνεις αυτό το διάστημα μεγάλες αλλαγές στην εργασία σου, ούτε νέα σχέδια. Θα πρέπει να δουλεύεις βάση προγράμματος και όσο το δυνατόν σκληρότερα, για να έχεις τα μέγιστα αποτελέσματα. Απόφυγε όσο το δυνατόν την υπερβολική εξάρτηση από τους συναδέλφους, γιατί θα μπορούσε να σου επιφέρει ζημιές, χωρίς να το καταλάβεις. Όσον αφορά στα οικονομικά σου, θα παραμείνουν σταθερά αυτό το μήνα. Αν έχεις επιχείρηση, κάποιες οικονομικές απαιτήσεις θα σε αποσυντονίσουν για λίγο, κάποια έκτακτα έξοδα θα σου προκαλέσουν ανησυχίες, ενώ καλό θα ήταν να προσέξεις και τις επενδύσεις που θα κάνεις. Φρόντισε να προγραμματίσεις πολύ καλά οποιεσδήποτε οικονομικές δεσμεύσεις. Επίσης, θα πρέπει να είσαι προσεκτικός σχετικά με τα οικονομικά σου και την κερδοσκοπία. Τα έσοδά σου θα είναι καλά, αν και ακανόνιστα κάποιες φορές.

Check Also

Αστρολογία: Εβδομαδιαία πρόβλεψη για όλα τα ζώδια

Share Twitter Αστρολογία: Εβδομαδιαία πρόβλεψη για όλα τα ζώδια Κριός Θα έχετε την τέλεια ευκαιρία …

Οι ημερομηνίες που καθορίζουν τα ζώδια έχουν αλλάξει και κανείς δεν το λέει…

Share Twitter Μπορεί να είναι παγκοίνως γνωστό ότι η αστρολογία δεν είναι επιστήμη, ωστόσο είναι …