Αστρολογία – Ζώδια: Ημερήσιο Ωροσκόπιο

Αστρολογία – Ζώδια. Ημερήσιο Ωροσκόπιο
Κριός

Αγαπητοί Κριοί, πιστεύετε στο «όλοι για έναν και ένας για όλους»; Μην βιαστείτε να απαντήσετε, ειδικά αν έχετε ένα υψηλόφρον όραμα για τη φύση των επαγγελματικών και προσωπικές επαφές σας! Ένα τετράγωνο του εγωκεντρικού Ήλιου και τον ύπουλο Πλούτωνα, μπορεί να κεντρίσει θέματα ελέγχου. Αν και όλοι δικαιούνται να ακούγονται, ενίοτε είναι εύκολο να παραγκωνιστούν οι πιο ήρεμοι… Γι’ αυτό είναι σημαντικό να συμπεριφέρεστε πρώτα εσείς στους άλλους όπως θέλετε να σας συμπεριφέρονται. Αν δεν το κάνατε, αρχίστε άμεσα!

Ταύρος

Αγαπητοί Ταύροι, πρέπει να ασχοληθείτε με μια ιδιόρρυθμη σχέση σας! Το απαιτεί μια προκλητική γωνία ανάμεσα στον αποδοτικό Ήλιο και τον χειριστικό Πλούτωνα. Αν κρύβατε κάποια θέματα κάτω από το χαλί, αίφνης θα στην επιφάνεια οι όποιες ρωγμές στα θεμέλιά τους. Μην αναζητήσετε ευθύνες, κάποιες φορές απλώς δεν υπάρχει συντονισμός. Πάρτε την πρωτοβουλία για να κάνετε έναν ειλικρινή διάλογο, ίσως και με τη βοήθεια ενός τρίτου ατόμου για να φτάσετε στη χρυσή τομή… Είναι πολύ πιθανό να κάνετε την αρχή για μια πιο αυθεντική σχέση!

Δίδυμοι

Βγείτε και δραστηριοποιηθείτε, αγαπητοί Δίδυμοι! Μια γωνία του λαμπρού Ήλιου με τον μεταμορφωτικό Πλούτωνα, φορτίζει τους τομείς σας της κοινωνικότητας και της οικειότητας για να βγείτε από τις σκιές. Ανανεώστε την οπτική και το μεγαλείο σας και περάστε μπροστά στους προβολείς. Αποδεχθείτε τα επίμονα αιτήματα φίλων ή γνωστών για να τα πείτε και περιποιηθείτε την εμφάνισή σας, ακόμα κι αν η επαφή γίνει διαδικτυακά. Θα τραβήξετε πολλά βλέμματα και δεν αποκλείεται μια ρομαντική προοπτική, ειδικά αν είστε αδέσμευτοι!

Καρκίνος

Αγαπητοί Καρκίνοι, βάζετε τους δικούς σας ανθρώπους πάνω απ’ όλα; Από τις 20 Μαρτίου που άρχισε η Εποχή του Κριού, ίσως να θέσατε σε προτεραιότητα την καριέρα σας. Όσο δικαιολογημένοι κι αν είστε με τις αυξημένες εργασιακές απαιτήσεις, φίλοι και οικογένεια νιώθουν παραμελημένοι και πληγωμένοι… Τώρα είναι η στιγμή να επανορθώσετε, να δείξετε πόσα πολλά σημαίνουν για εσάς. Έχετε τη βοήθεια ενός εξισορροπητικού τετραγώνου ανάμεσα στον μεταμορφωτικό Πλούτωνα και τον Ήλιο: Οι ζώνες σας των σχέσεων και των επαγγελματικών διεγείρονται, για να βρείτε τη χρυσή τομή!

Λέων

Αγαπητοί Λέοντες, σας έλκουν τα καινούργια και άγνωστα πεδία με τον Ήλιο να διασχίζει τον «διεθνή» 9ο Οίκο σας! Αλλά μια πρόκληση που του απευθύνει ο πιεστικός Πλούτωνας από τον 6ο Οίκο σας της εστίασης, ίσως αναχαιτίσει αυτή τη νομαδική παρόρμησή σας. Γιατί να μην την ικανοποιήσετε μέσω διαδικτύου; Δείτε ταινίες και ντοκιμαντέρ για μακρινά μέρη, μαγειρέψτε καινούργιες συνταγές, περιηγηθείτε σε ταξιδιωτικές ιστοσελίδες… Αρχίστε να οραματίζεστε τα ταξίδια που θα κάνετε μετά την πανδημία!

Παρθένος

Αγαπητοί Παρθένοι, η προσπάθεια να κατανοήσετε τα συναισθήματά σας φαντάζει σαν κούρσα με ένα ατίθασο άλογο: Πολλά ανεβοκατεβάσματα και νιώθετε να μην έχετε τον έλεγχο! Ακόμα κι έτσι όμως, δεν πειράζει. Τα αισθήματα δεν είναι κατοικίδια που μπορείτε να εκπαιδεύσετε, χρειάζεται μόνο είναι να τα βιώνετε όταν προκύπτουν. Μια σύγκρουση του Ήλιου με τον μεταμορφωτικό Πλούτωνα μπορεί να κάνει άβολη τη συγκυρία… Αλλά αν επιτρέψετε στον εαυτό σας να μην αντιδράσει, μπορεί να μάθετε κάποια σημαντικά πράγματα για εσάς!

Ζυγός

Αγαπητοί Ζυγοί, κάντε ένα βήμα πίσω στις σχέσεις σας! Ίσως να παράσχετε συνεχώς στους άλλους, χωρίς να ζητάτε αυτά που χρειάζεστε ή να μην δέχεστε όσα λαμβάνετε… Και αν είστε για καιρό σε μια κατάσταση, μπορεί να βγήκατε εκτός ισορροπίας. Είναι καιρός να επιστρέψετε στην αρμονία, με τη βοήθεια μιας «διορθωτικής» γωνίας ανάμεσα στον Ήλιο και τον μεταμορφωτικό Πλούτωνα. Μην βιάζεστε να προσφέρετε σε όλους τη βοήθειά σας. Και στις αλληλεπιδράσεις με τους δικούς σας ανθρώπους, φροντίστε να μην βγάζετε πάνω τους τη δική σας πίεση!

Σκορπιός

Αγαπητοί Σκορπιοί, δεν είναι πάντα προσιτή επιλογή η ψυχρή λογική! Γι’ αυτό επιτρέψτε στον εαυτό σας να βιώνει όσα προκύπτουν. Συνήθως έχετε επαφή με το συναίσθημά σας, με άνεση και ψυχραιμία. Τώρα καλείστε να παρατηρήσετε συνειδητά όσα νιώθετε και ποιες είναι οι αντιδράσεις σας. Πρέπει να συγκρατήστε αν κάτι σας ταράζει, ακόμα και να απομακρύνεστε ή να καταγράφετε την έντασή σας. Η κατανόηση όσων πραγματικά σας ενοχλούν, είναι το κλειδί για να τα διαχειριστείτε και να επιστρέψετε στην ισορροπία!

Τοξότης

Αγαπητοί Τοξότες, δεν είναι όλοι τόσο ειλικρινείς και διαυγείς όσο εσείς… Γι’ αυτό μην βιάζεστε να δίνετε στους άλλους το πλεονέκτημα της αμφιβολίας! Μια σύγκρουση ανάμεσα στον λαμπερό Ήλιο και τον σκιερό Πλούτωνα, μπορεί να αποκαλύψει τις κρυφές πτυχές ατόμων που εμπιστεύεστε. Έχει σημασία το πώς θα το χειριστείτε, δεν πρέπει να το προσπεράσετε με άρνηση. Ακόμα κι αν πρέπει να απομακρυνθείτε από κάποιων, δώστε του την ευκαιρία να επανορθώσει: Μιλήστε ευθέως και υπενθυμίστε τα όριά σας. Δεν πρέπει οι ανάρμοστες συμπεριφορές των άλλων να χαρακτηρίζουν αρνητικά εσάς!

Αιγόκερως

Δικαιούστε να είστε ευάλωτοι, αγαπητοί Αιγόκεροι! Απολαμβάνετε τον ρόλο των πρακτικών και αξιόπιστων ατόμων στον κοινωνικό κύκλο σας… Αλλά ενίοτε έχετε κι εσείς συναισθηματικές και αδύναμες στιγμές. Μια σύγκρουση ανάμεσα στον Ήλιο στον ιδιωτικό 4ο Οίκο σας με τον ύπουλο Πλούτωνα στο ζώδιό σας, προκαλεί να παραδεχθείτε τις δικές σας ανάγκες. Θα σας κάνει καλό να τις συζητήσετε με έναν στενό φίλο ή το ταίρι σας. Η ευγένεια και η ειλικρίνεια θα διασφαλίσουν τη στήριξη που χρειάζεστε!

Υδροχόος

Αγαπητοί Υδροχόοι, παραμερίστε λίγο την ευφυή σκέψη σας και δείξτε πόσο καλοί ακροατές μπορείτε να είστε! Η ατμόσφαιρα είναι κάπως δυσχερής για κάποιους, εξαιτίας ενός τετραγώνου έντασης ανάμεσα στον Ήλιο και τον Πλούτωνα. Αν προσπαθήσετε να την ελαφρύνετε, ίσως στραφεί εναντίον σας. Καλύτερα να αφήσετε τους άλλους να μιλήσουν, καθώς ίσως αντιμετωπίζουν σοβαρά προσωπικά προβλήματα. Προσεγγίστε τους με κατανόηση και συμπόνια αντί για χιούμορ!

Ιχθύες

Αγαπητοί Ιχθύες, μην πανικοβάλλεστε από μια διαφωνία με έναν φίλο ή το ταίρι σας! Τίποτα δεν τελειώνει με μια δυσκολία… Κατ’ ακρίβεια, η αντιμετώπισή της μπορεί να αρκεί για να περάσει αυτή η σχέση σε ένα ανώτερο και πιο ειλικρινές επίπεδο. Ο αισιόδοξος Ήλιος σχηματίζει τετράγωνο με τον μεταμορφωτικό Πλούτωνα στην κοινωνική ζώνη σας. Η όψη σας παράσχει στήριξη για να επιθεωρήσετε τα σημεία τριβής σας. Είναι καιρός να κάνετε έναν διάλογο, με ειλικρινή και κατανοητική προδιάθεση!

Check Also

Αστρολογία – Ζώδια: Ημερήσιες προβλέψεις

Αστρολογία – Ζώδια: Ημερήσιες προβλέψεις Κριός  Μερικές φορές, οι άνθρωποι απαντούν σωστά σε μια ερώτηση. …

Αστρολογία – Ζώδια: Εβδομαδιαίες Προβλέψεις

Αστρολογία – Ζώδια: Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Κριός  Αυτή την εβδομάδα, βλέπετε ευκαιρίες παντού. Υπάρχουν όμως πολλοί …