Αστρολογία – Ζώδια: Ημερήσιο Ωροσκόπιο

Αστρολογία – Ζώδια: Ημερήσιο Ωροσκόπιο

Κριός 

Θα κινηθείτε με γνώμονα τη λογική ή το συναίσθημα, αγαπητοί Κριοί; Δύσκολο να καταλήξετε, εξαιτίας μια περίπλοκης γωνία του ορμητικού Άρη με τον ονειρικό Ποσειδώνα. Με φορτισμένη τη συμπονετική πτυχή σας, ίσως δεν αρνηθείτε να εξυπηρετήσετε ένα άτομο που ζητά βοήθεια. Θέλετε να το στηρίξετε, ίσως και να μπορείτε… Αλλά αν οι συμβουλές σας βρουν αντίσταση, απομακρυνθείτε πριν εμπλακείτε σε αχρείαστες επιπλοκές!

Ταύρος

Αγαπητοί Ταύροι, καλό είναι να στηρίζεστε στους φίλους σας… Αλλά τώρα μπορεί να νιώσετε ότι πατάτε σε κινούμενη άμμο! Με τον αγχώδη Άρη στον 2ο Οίκο σας της ασφάλειας, θα έχετε ανάγκη από συμβουλές ή και μια αίσθηση θέρμης. Αλλά οι συγκρουσιακές δονήσεις του Ποσειδώνα μπορεί να κάνει τους άλλους πιο ατομιστές. Όσο κι αν χρειάζεστε μια ανάπαυλα, μην συναντήσετε ανθρώπους που σας στενοχώρησαν. Καλύτερα να αποσυρθείτε και να χαλαρώσετε στην άνεση του καναπέ σας!

Δίδυμοι

Αγαπητοί Δίδυμοι, φυσικά και πρέπει να εκφράσετε τις απόψεις σας… Αρκεί να μην αναμένετε άμεση απάντηση από ηγετικά στελέχη! Με τον πολεμιστή Άρη στο ζώδιό σας, θα μιλήσετε ξεκάθαρα. Αλλά μια περίπλοκη γωνία του με τον Ποσειδώνα, ίσως παρεκκλίνει τα μηνύματά σας: Μπορεί η αποστολή σας να πέσει θύμα αργοκίνητων δικτύων, μπορεί οι αποδέκτες να έχουν άλλες προτεραιότητες. Σε κάθε περίπτωση, παραμείνετε ψύχραιμοι και επαναλάβετε την προσπάθειά σας στην αρχή της επόμενης εβδομάδας!

Καρκίνος

Αγαπητοί Καρκίνοι, προσέξτε τις αντιδράσεις σας! Ο Άρης στον ομιχλώδη 12ο Οίκο σας, συγκρούεται με τον αιθεροβάμονα Ποσειδώνα και διεγείρουν τη φαντασία σας. Όσο σωστό κι αν είναι κάτι, δεν πρέπει να φτάσετε στην παράνοια και να κάνετε βουνό κάθε κόκκο άμμου. Εξίσου πιθανό είναι να γίνετε ευκολόπιστοι και θύματα εξαπάτησης, από κάποιους χαρισματικούς λαοπλάνους. Περιοριστείτε στον εαυτό σας και τον χώρο σας επί του παρόντος!

Λέων

Αγαπητοί Λέοντες, μήπως υπάρχει ένα σάπιο μήλο στη «φρουτιέρα» σας; Ο μεγαλόψυχος Ποσειδώνας στον εχέμυθο 8ο Οίκο σας, συγκρούεται με τον πιεστικό Άρη στον ομαδικό τομέα σας. Δεν πρέπει να πιστεύετε όλα όσα ακούτε, από όσο αξιόπιστη πηγή κι αν προέρχονται. Παρά τη δεκτικότητά σας, μην ανοίγετε αδιάκριτα τις πύλες σας: Δεν αξίζουν όλοι την εμπιστοσύνη σας, πρέπει να κερδίσουν αυτό το προνόμιο!

Παρθένος

Αγαπητοί Παρθένοι, δεν είστε τώρα σε θέση να αναλάβετε μια δέσμευση! Ο ορμητικός Άρης στον δομημένο 10ο Οίκο σας τονώνει τις φιλοδοξίες… Αλλά μια σύγκρουσή του με τον θολό Ποσειδώνα, θα κάνει τους άλλους δύσκολους στη συνεργασία. Η καλύτερη επιλογή είναι να δώσετε αναλυτικές κατευθύνσεις στους συνεργάτες σας. Μην προχωρήσετε σε κάτι μεγαλεπήβολο, χωρίς σαφή έγκριση από τους ανωτέρους σας. Θα βοηθήσει αν διοχετεύσετε την επιπλέον ενέργειά σας σε λίγη έντονη άσκηση!

Ζυγός

Ακόμα κι αν ο διάβολος βρίσκεται στις λεπτομέρειες, ενίοτε του αρέσει να παίζει «κρυφτό»! Αγαπητοί Ζυγοί, αδημονείτε να δώσετε κίνηση σε ένα σπουδαίο σχέδιό σας. Αλλά ένα δόλιο τετράγωνο του ανυπόμονου Άρη με τον νωχελικό Ποσειδώνα, θα δυσκολέψει την εστίασή σας. Παραμερίστε για λίγο την εντατική έρευνα και στραφείτε στον οραματισμό, ίσως σκεπτόμενοι και καταγράφοντας τα επόμενα βήματα. Η ατμόσφαιρα δεν ευνοεί τα νούμερα και τις αναλύσεις, θα πετύχετε περισσότερα ακολουθώντας τη φαντασία σας!

Σκορπιός

Δεν έχετε ξεκάθαρη εικόνα, αγαπητοί Σκορπιοί! Ένα τετράγωνο σύγχυσης του λάγνου Άρη με τον απατηλό Ποσειδώνα, θα σας γεμίσει αβεβαιότητα. Ακόμα κι αν κάποιο άτομο σας φλερτάρει, δεν θα έχετε διαυγή έκφραση των προθέσεών του. Μην σας παρασύρει η γοητεία, τα βλέμματα ή οι μεγάλες υποσχέσεις… Επίσης, μην παραγκωνίζετε τα πιο ήσυχα άτομα στο περιβάλλον σας: Έχουν περισσότερες πιθανότητες να κερδίσουν την καρδιά σας!

Τοξότης

Αγαπητοί Τοξότες, προσέξτε τις ενοχικές τάσεις σας! Τις προάγει μια αιχμηρή γωνία του Άρη στην διαπροσωπική ζώνη σας, με τον χειριστικό Ποσειδώνα στον συναισθηματικό 4ο Οίκο σας. Θα διχάζεστε για το αν πρέπει να είστε ειλικρινείς, αν ενδέχεται να πληγώσετε ή να εξοργίσετε κάποιον. Αλλά έτσι θα μείνετε πικραμένοι και εύθραυστοι, ακόμα και ευσυγκίνητοι. Να θυμάστε ότι το «όχι» είναι πλήρης πρόταση, είτε τη λέτε είτε την εισπράττετε!

Αιγόκερως

Απαιτήστε τη διαύγεια, αγαπητοί Αιγόκεροι! Ο διεκδικητικός Άρης στον 6ο Οίκο σας του συστήματος, κλονίζεται από την ομιχλώδη φύση του Ποσειδώνα. Τα μηνύματα θα φαντάζουν μπερδεμένα και θα αποτελεί πρόκληση η λήψη μιας απλής απόφασης. Για να διατηρήσετε την ισορροπία σας, εστιάστε στην ελαχιστοποίηση των πάντων. Μην ασχολείστε με πολλά θέματα ταυτόχρονα και διεκπεραιώστε όσα είναι απαραίτητα. Αργότερα θα επιβραβεύσετε τον εαυτό σας για τα καλά αποτελέσματα!

Υδροχόος

Αγαπητοί Υδροχόοι, η όρεξή σας για πολυτέλειες ίσως δεν συνάδει με τον προϋπολογισμό σας! Επί αυτού ευθύνεται μια δόλια όψη του ανέμελου Άρη με τον ομιχλώδη Ποσειδώνα. Ο λαμπερός 5ος Οίκος σας συγκρούεται με τα οικονομικά σας, γι’ αυτό χάνετε την αίσθηση των χρημάτων. Επίσης, προσέξτε τις έντονες επικοινωνίες που μπορεί να οδηγήσουν σε αχρείαστο χάος!

Ιχθύες

Αγαπητοί Ιχθύες, θέλετε περισσότερες επαφές ή χρόνο για τον εαυτό σας; Ο δραστήριος Άρης στον τομέα σας του σπιτιού, θα δίνει το έναυσμα να μιλήσετε με συγγενείς ή να χειριστείτε οικιακές υποχρεώσεις. Αλλά ο ονειρικός Ποσειδώνας στον 1ο Οίκο σας, προτείνει να τα παρατήσετε όλα και να αγνοήσετε τις κλήσεις σας… Θα λαχταράτε ένα τονωτικό μασάζ ή ένα απολαυστικό κοκτέιλ με φίλους. Ισορροπήστε τις δύο τάσεις, ενημερώνοντας εκ των προτέρων τους ενδιαφερόμενους για την απουσία σας!

Check Also

Αστρολογία – Ζώδια: Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 9 μέχρι 15 Μαΐου

Αστρολογία – Ζώδια: Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 9 μέχρι 15 Μαΐου Κριός  Μπορεί να είστε αρκετά …

Αστρολογία – Ζώδια: Προβλέψεις για το Σαββατοκυρίακο

Αστρολογία – Ζώδια: Προβλέψεις για το Σαββατοκυρίακο Κριός  Η παθιασμένη σας πλευρά ενεργοποιείται από αυτό …