Αστρολογία – Ζώδια: Ημερήσιο ωροσκόπιο

Αστρολογία – Ζώδια: Ημερήσιο ωροσκόπιο
Κριός 

Αγαπητοί Κριοί, μελετήστε ξανά τις καταστάσεις των χρεώσεών σας! Το τετράγωνο του ορμητικού Ουρανού με τη Σελήνη στον τομέα σας των χρημάτων, μπορεί να αποκαλύψει λανθάνοντα κόστη. Πριν προσθέσετε κάτι στο καλάθι σας, μάθετε τις πολιτικές επιστροφών και αλλαγών του προμηθευτή. Υπό αυτή την παρορμητική ατμόσφαιρα, ίσως κάποιοι να μην είναι απόλυτα ειλικρινείς στις συνδιαλλαγές. Εσείς προσπαθήστε αν είστε όσο το δυνατόν πιο ξεκάθαροι, ζητήστε γραπτώς όσα συζητήσετε. Ακόμα και πριν τον Κορωνοϊό, οι χειραψίες δεν ήταν αρκετές για να κλειστούν συμφωνίες!

Ταύρος

Αγαπητοί Ταύροι, συγκρατηθείτε αν κάποιοι σας προσεγγίσουν με υπερβολικές ή παράλογες απαιτήσεις! Μια σκληρή οψη της Σελήνης με τον ανυπόμονο Ουρανό, υπογραμμίζει ότι οι δικές σας αντιδράσεις έχουν μεγαλύτερη σημασία. Αν αρχικά νιώσετε επιθετικοί, εύκολα μπορεί να ανταποδώσετε στα ίσα στους αιτούντες… Αλλά καλύτερα να το αποφύγετε, να αποδείξετε ότι παραμένετε οι ώριμοι της εξίσωσης. Μην κάψετε γέφυρες, κάντε αντιπροτάσεις που θα εξυπηρετούν όλες τις πλευρές!

Δίδυμοι

Αγαπητοί Δίδυμοι, η αβεβαιότητα είναι το μόνο σταθερό στη ζωή σας τελευταία! Αλλά πάντα υπάρχουν τρόποι να παραμείνετε ισορροπημένοι, όσα κι αν τεκταίνονται γύρω σας. Μπορεί να είναι κάτι απλό, όπως να καταγράφετε τις σκέψεις σας ή να κάνετε διαλογισμό. Ένα περιβάλλον με συναισθηματική χροιά, μπορεί να σας κρατά γειωμένους για να μην χάνετε τον έλεγχο. Αν φοράτε κάτι που σας χάρισε ένα αγαπημένο άτομο, θα έχετε και μια γέφυρα σύνδεσης με τους προγόνους σας!

Καρκίνος

Μην σας παρασύρουν τα καπρίτσια και οι διαθέσεις των άλλων, αγαπητοί Καρκίνοι! Παραμερίστε τους εξαντλητικούς διαλόγους εξομάλυνσης της ατμόσφαιρας, πάρτε τον έλεγχο. Με το όραμα και τις γνώσεις σας, μπορείτε να κατευθύνετε σωστά κάθε εγχείρημα και το «πλήρωμά» του. Αποφύγετε για λίγο κάθε άτομο ή κατάσταση που μπορεί να εκτρέψει την πορεία σας… Επειδή θα τα καταφέρετε καλύτερα μόνοι σε αυτή τη φάση, δεν χρειάζεστε τα δράματα!

Λέων

Αγαπητοί Λέοντες, προσέξτε τις απαιτήσεις μιας σημαίνουσας σχέσης σας! Η Σελήνη και ο αυστηρός Κρόνος συναντώνται στον 7ο Οίκο σας των δεσμών… Αντί να θορυβηθείτε, αξιοποιήστε τη συγκυρία για να τονώσετε τα επίπεδα αφοσίωσης. Αυτό δεν θέλατε, έτσι κι αλλιώς; Αν πρόκειται για ένα άτομο που θέλετε στην επαγγελματική ή προσωπική ζωή σας, γίνετε πιο δεκτικοί. Αν το ενδιαφέρον σας είναι μειωμένο, περιμένετε να καταλαγιάσει η ατμόσφαιρα και να ακούσετε τα ζητούμενα της καρδιάς σας!

Παρθένος

Αγαπητοί Παρθένοι, ξέρετε καλύτερα από τον καθένα ότι ο διάβολος κρύβεται στις λεπτομέρειες… Αλλά τώρα πρέπει να κατευνάσετε τις τάσεις τελειομανίας σας! Μια σύμπραξη της Σελήνης με τον απαιτητικό Κρόνο στον οργανωτικό 6ο Οίκο σας, θα οξύνει τα ταλέντα σας. Ωστόσο, δεν είναι εφικτό ή πρακτικό να κάνετε τα πάντα αψεγάδιαστα. Είστε πιο κοντά στη γραμμή τερματισμού απ’ όσο νομίζετε – μην απομακρύνεστε επειδή συνεχώς αμφισβητείτε την πρόοδό σας!

Ζυγός

Αγαπητοί Ζυγοί, προσέξτε τα έντονα συναισθήματα που μπορεί να βγουν στην επιφάνεια! Μια τριβή της Σελήνης με τον σαρωτικό Ουρανό, ίσως προκαλέσει ζήλιες ή φόβους και ανησυχίες. Μην χάσετε την ισορροπία σας από αυτή την «έκρηξη», πρέπει να περιορίσετε το άγχος και να μείνετε προσγειωμένοι. Πάρτε βαθιές ανάσες, κάντε διαλογισμό ή γιόγκα και μην προσπαθήσετε να ξεπεράσετε τη φάση μόνοι. Ελάτε σε επαφή με ορθολογικά άτομα που εμπιστεύεστε, για να βοηθήσουν να δείτε την ευρύτερη εικόνα των πραγμάτων!

Σκορπιός

Αγαπητοί Σκορπιοί, το «δύσκολο» είναι λίγο για να περιγράψει ένα συγκεκριμένο άτομο στη ζωή σας! Μια σύγκρουση της Σελήνης με τον ανυπόφορο Ουρανό, μπορεί να σας φέρνει προκλήσεις σε κάθε βήμα… Αλλά όσο κι αν το εν λόγω άτομο σας πιέσει, αναλογιστείτε μήπως κεντρίζει κάποια καίρια πτυχή σας. Παραμερίστε την άμυνα και συνεργαστείτε, για να βρείτε μια μέση λύση. Αν δεν είναι εφικτό, απομακρυνθείτε για τώρα και επιστρέψτε στον διάλογο αύριο!

Τοξότης

Αγαπητοί Τοξότες, δεν πρέπει να ανέχεστε αναξιόπιστα άτομα στη ζωή σας! Ακόμα κι αν δεν σας αρέσουν τα κουτσομπολιά, μπορεί να νιώσετε ενοχές επειδή έτυχε να ακούσετε κάτι. Όταν οι άλλοι μπαίνουν στο παιχνίδι των φημών, μην απομακρυνθείτε απλώς… τρέξτε προς την αντίθετη κατεύθυνση. Παράλληλα, προσέξτε περισσότερο όσα θα αναφέρετε σε μηνύματα ή αναρτήσεις στο διαδίκτυο: Ποτέ δεν ξέρετε πώς μπορεί να χαρακτηριστεί ένα σχόλιό σας!

Αιγόκερως

Αγαπητοί Αιγόκεροι, προσέξτε περισσότερο τα όρια των αντοχών σας! Μην πιέζεστε τόσο, ειδικά για καταστάσεις που είναι εξ ορισμού ασταθείς. Αλλάξτε κατεύθυνση, ας έχετε και ένα εναλλακτικό σχέδιο, μείνετε σε επαφή με όσους αποτελούν το δίκτυο στήριξής σας. Να θυμάστε ότι πάντα υπάρχουν εναλλακτικές, προκειμένου να είστε πιο ήρεμοι και προσγειωμένοι… Είναι απαραίτητο αυτό, κάτω απο το τετράγωνο της Σελήνης με τον υποκινητή Ουρανό: Το ζητούμενό σας να είναι η ευημερία, όχι η εξάντληση!

Υδροχόος

Αγαπητοί Υδροχόοι, υπάρχει κάποια αναταραχή στο σπιτικό σας; Γι’ αυτό ευθύνεται μια μάχη της Σελήνης με τον εριστικό Ουρανό που σας κυβερνά! Ένα άτομο του στενού κύκλου μπορεί να γίνει επιθετικό, ειδικά αν διαθέτετε όλο τον χρόνο σας στη δουλειά. Ίσως κι εσείς να μην έχετε πει ότι δεν εκτιμώνται όσα προσφέρετε. Μην επιτρέπετε στους άλλους να σας φορτώνουν ενοχές: Αντί να διεκδικούν μόνο, υπενθυμίστε τους πόσο επωφελούνται και οι ίδιοι από τη σκληρή δουλειά σας!

Ιχθύες

Αγαπητοί Ιχθύες, πάψτε να καταπιέζετε τα πιο μύχια αισθήματά σας! Αυτό απαιτεί μια συνάντηση της ευαίσθητης Σελήνης με τον ακριβοδίκαιο Κρόνο, στον 12ο Οίκο σας των λήξεων και της επούλωσης. Όσα θάβατε εδώ και καιρό μπορεί τώρα να βγουν επιφάνεια, χωρίς να μπορείτε να τα αποτρέψετε. Στραφείτε σε έμπιστους φίλους ή σε έναν σύμβουλο, για να κατανοήσετε όσα νιώθετε. Αν και δεν είναι εύκολη διαδικασία, η απελευθέρωση που θα σας χαρίσει θα είναι ανεκτίμητη!

Check Also

Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Ταύρου – Προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Ταύρου – Προβλέψεις για όλα τα ζώδια Όλα τα ζώδια …

Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια Κριός  Κοιτάξτε πιο δημιουργικά τα οικονομικά σας, αγαπητοί …