Αστρολογία – Ζώδια: Ημερήσιες προβλέψεις

Αστρολογία – Ζώδια: Ημερήσιες προβλέψεις

Κριός 

Βλέπεις πιο καθαρά τώρα και αποφασίζεις να τακτοποιήσεις τις υποθέσεις σου με σοβαρότητα. Μια σειρά από κακοσχεδιασμένες αποφάσεις που πήρες παλαιότερα, σε υποχρεώνουν τώρα να τις διορθώσεις και θα χρειαστεί χρόνος και προσπάθεια για να τα καταφέρεις. Η επαγγελματική σου ζωή επωφελείται από τις θετικές όψεις. Υπάρχει πιθανότητα επικερδών νέων συνεργασιών και άλλων ευκαιριών που θα λειτουργήσουν προς όφελός σου.

Ταύρος

Θέματα γύρω από το σπίτι και την οικογένεια θα σε απασχολήσουν σήμερα, με αποτέλεσμα να απορροφήσουν όλη σου την ενέργεια. Αυτή η μέρα φέρνει στο φως προβλήματα που απαιτούν άμεση και οριστική λύση. Θα αισθανθείς πίεση και η υπομονή σου θα αρχίσει να εξαντλείται… αλλά μην τα παρατάς. Η οικογένειά σου σε χρειάζεται και ξέρεις πως μπορείς να βοηθήσεις.

Δίδυμοι

Σήμερα, θα προσπαθήσεις να βρεις χρόνο… και θα εκμεταλλευτείς κάθε ευκαιρία για να κάνεις νέες γνωριμίες που θα σε βοηθήσουν στην επίλυση θεμάτων που σε απασχολούν. Είναι μεγάλης σημασίας για σένα αυτό, αφού έχεις φτάσει σε αδιέξοδο σε πολλούς σημαντικούς τομείς της ζωής σου. Στα επαγγελματικά σου η πίεση είναι μεγάλη αλλά πρέπει να κάνεις υπομονή, ενώ με τα οικονομικά σου να προσέχεις πού υπογράφεις, γιατί παραμονεύουν κίνδυνοι.

Καρκίνος

Η θεά τύχη είναι σταθερά με το μέρος σου, γι’ αυτό έχεις το θάρρος να ρισκάρεις και να ακολουθήσεις τις επιθυμίες της καρδιά σου. Τόλμησε να ονειρευτείς και στόχευσε ψηλά! Προσπάθησε να ακολουθήσεις μια ορθολογική προσέγγιση και χτίσε από την αρχή. Μ’ αυτή τη στάση, δεν υπάρχει περίπτωση να αποτύχεις!

Λέων

Τα πράγματα είναι πλέον πιο ξεκάθαρα και καταφέρνεις να βρεις λύσεις σε θέματα που σε απασχολούσαν. Θα μπορέσεις έτσι να χαλαρώσεις και ν’ απολαύσεις τα απλά πράγματα της ζωής. Αντί να εγκαταλείψεις έτσι απλά τις καταστάσεις που δεν σε ικανοποιούν, παρέμεινε στην πορεία σου, γιατί μ’ αυτό τον τρόπο θα χτίσεις χαρακτήρα.

Παρθένος

Θα έρθεις αντιμέτωπη με πολλές δυσκολίες και εμπόδια σήμερα, αλλά δεν πρέπει να τα παρατήσεις. Ακολούθησε τη σταθερή πορεία σου και τα πράγματα θα τακτοποιηθούν σύντομα, επιτρέποντάς σου επιτέλους να πραγματοποιήσεις τα σχέδιά σου. Δεν έχεις τίποτα να φοβηθείς, αρκεί να παραμείνεις θετική και να είσαι αποφασισμένη να πετύχεις το στόχο σου.

Ζυγός

Απρόβλεπτες εξελίξεις θα ανατρέψουν τα πράγματα και θα σε βγάλουν εκτός πορείας σήμερα. Κάνε ό,τι μπορείς για να μην αφήσεις αυτή την κατάσταση να σε επηρεάσει αδικαιολόγητα! Διαφορετικά θα χάσεις τον έλεγχο, τόσο του εαυτού σου όσο και της κατάστασης. Προσπάθησε να ηρεμήσεις και να προσαρμοστείς.. και θα τα πας καλά με την νέα πραγματικότητα που διαμορφώνεται μπροστά στα μάτια σου.

Σκορπιός

Είσαι αναστατωμένη αυτή τη στιγμή κι αυτό θα σε αποπροσανατολίσει και θα σε βγάλει από το πρόγραμμά σου. Πρέπει να παραμείνεις αποφασισμένη και να χρησιμοποιήσεις το μυαλό σου. Έτσι θα ξαναβρείς τα πατήματά σου, αργά ή γρήγορα. Βρίσκεσαι στη σωστή πορεία… οπότε μην αφήσεις τίποτα ή κανέναν να σε παραπλανήσει σκόπιμα.

Τοξότης

Αυτή είναι η τέλεια μέρα για να κάνεις έναν απολογισμό ζωής ώστε να καταλάβεις πού βρίσκεσαι. Έτσι θα συνειδητοποιήσεις τι έχεις καταφέρει και τι επιθυμείς ακόμη να κατακτήσεις. Έχεις αρκετούς αξιόλογους ανθρώπους στο περιβάλλον σου που μπορούν να σε βοηθήσουν ανά πάσα στιγμή. Θα αποδειχθούν χρήσιμοι απελευθερώνοντάς σε από πράγματα που σε κρατούν πίσω, ώστε να μπορέσεις να προχωρήσεις με τα σχέδιά σου. Οργανώσου και σύντομα θα τα δεις να γίνονται πραγματικότητα.

Αιγόκερως

Σήμερα έχεις την ευκαιρία να ξεκλέψεις λίγο χρόνο από το πολυάσχολο πρόγραμμά σου και ν’ ασχοληθείς με την υγεία και την εμφάνισή σου. Ξεκουράσου, ανανεώσου και κάνε έναν απολογισμό ζωής, αναθεωρώντας τη στάση σου σε ανθρώπους και καταστάσεις. Γνωρίζοντας πού βρίσκεσαι και με τις μπαταρίες σου φορτισμένες θα κάνεις μια νέα αρχή, κυνηγώντας τα όνειρά σου, χωρίς αμφιβολίες και δισταγμούς. Στο τέλος, θα δεις ότι άξιζε τον κόπο, αφού θα ανταμειφθείς αδρά.

Υδροχόος

Θα αναλάβεις ορισμένες ευθύνες σήμερα και ο ελεύθερος χρόνος σου θα εξατμιστεί. Έχεις τόσο γεμάτο πρόγραμμα, που πρέπει να προετοιμαστείς και να οργανωθείς. Έτσι θα αντιμετωπίσεις κάθε θέμα αποτελεσματικά και χωρίς πολύ άγχος. Και αν σε κάποιο σημείο προβληματιστείς, ζήτησε βοήθεια από τα κοντινά σου άτομα. Η απόστασή τους από τα προβλήματά σου, θα προσφέρει μια πολύτιμη ευρύτερη προοπτική που μπορεί να σε βοηθήσει να βρεις εποικοδομητικές λύσεις σε ό,τι αντιμετωπίζεις.

Ιχθύες

Πρέπει να συνδυάσεις το ένστικτο και τη διαίσθησή σου σήμερα, προκειμένου να βρεις τις καλύτερες δυνατές λύσεις στα προβλήματα που σε μαστίζουν. Έτσι θα καταφέρεις να αποφύγεις τυχόν οικονομικές αποτυχίες και να κάνεις μια νέα αρχή ανεπηρέαστη από την αρνητικότητα που σε περιβάλλει. Πίστεψε στον εαυτό σου, τη δύναμη, την κρίση και τις ικανότητές σου.. και όλα θα πάνε όπως τα σχεδίασες.

Check Also

Αστρολογία – Ζώδια: Εβδομαδιαίες προβλέψεις

Αστρολογία – Ζώδια: Εβδομαδιαίες προβλέψεις, 19/09/22 – 25/09/22 Όλα τα βλέμματα στρέφονται στις σχέσεις και …

Αστρολογία – Ζώδια: Προβλέψεις για το Σαββατοκύριακο

Αστρολογία – Ζώδια: Προβλέψεις για το Σαββατοκύριακο Κριός  Όποια θεραπευτική διαδικασία κι αν εκκινήθηκε με …