Αστρολογία – Ζώδια: Ημερήσιες προβλέψεις

Αστρολογία – Ζώδια: Ημερήσιες προβλέψεις

Κριός 

Είστε από τους μεγαλύτερους λάτρεις του ανθρώπου, αγαπητοί Κριοί… Αλλά μερικές φορές, είστε περισσότερο γενναιόδωροι μαζί τους απ’ όσο αντέχετε! Αυτό υπογραμμίζει μια σύγκρουση του εξωστρεφή Ήλιου στον Υδροχόο με τον αυτόνομο Ουρανό, στις ζώνες σας της κοινωνικότητας και της ασφάλειας. Καλά θα κάνετε να θέσετε κάποια όρια, στο πώς και πόσα ξοδεύετε στην παρουσία συγκεκριμένων ατόμων. Δεν χρειάζεται να φτάσετε στο άλλο σημείο, να στερείτε από τον εαυτό σας χρήσιμα ή ευχάριστα πράγματα. Αρκεί να αναζητήσετε μια πρακτική ισορροπία!

Ταύρος

Ο κόσμος κοντοστέκεται για να ακούσει όσα έχετε να πείτε, αγαπητοί Ταύροι! Να ευχαριστείτε γι’ αυτό τον Ήλιο, που φωταγωγεί τον επαγγελματικό τομέα σας των επιτυχιών μέχρι τις 18 Φεβρουαρίου. Αλλά προσέξτε τις ηγετικές σας παρορμήσεις, τώρα που συγκρούεται με τον επαναστάτη Ουρανό από τα δικά σας εδάφη. Φυσικά μπορείτε να υιοθετήσετε μια πιο υπεύθυνη πορεία ή να παράσχετε σε άλλους μέρος του ελέγχου… Αρκεί να το κάνετε με προσοχή όσον αφορά τις επιλογές σας. Δεν θέλετε να προκαλέσετε αχρείαστες εντάσεις με σημαίνοντα άτομα!

Δίδυμοι

Αγαπητοί Δίδυμοι, δεν αρκεί να γνωρίζετε τα όριά σας… Πρέπει να φροντίσετε και να τα γνωστοποιήσετε! Με τον θετικό Ήλιο στον ανεξάρτητο 9ο Οίκο σας, ορίζετε οι ίδιοι την πορεία που θέλετε να πάρετε. Αλλά ο Ήλιος σχηματίζει τετράγωνο με τον εριστικό Ουρανό από τη ζώνη σας του υποσυνείδητου: Η όψη σας προειδοποιεί ότι ενδέχεται να επηρεαστείτε από κάποιους τοξικούς ανθρώπους. Να είστε σε επαγρύπνηση, ώστε να μην κεντρίσουν τις ευαίσθητες χορδές σας!

Καρκίνος

Μην εμπιστεύεστε μόνο την εικόνα των πραγμάτων, αγαπητοί Καρκίνοι! Κάποιο ανασφαλές άτομο μπορεί να περνά ύπουλα την αφοσίωσή σας από δοκιμασία, κάτι που θίγει την αξιοπρέπειά σας. Με τον Ήλιο στον τομέα σας της οικειότητας, θέλετε να συνδέεστε βαθιά με τους άλλους. Αλλά ένα αιχμηρό τετράγωνο Ήλιου – Ουρανού, ίσως σας θέσει υπόλογους για τα συναισθήματά σας. Δεν χρειάζεται να πείσετε κανέναν – ούτε να γίνετε επιθετικοί. Στραφείτε στις δικές σας δραστηριότητες και όλα θα ισορροπήσουν σύντομα!

Λέων

Μήπως είναι καιρός να θέσετε νέους κανόνες με το ταίρι σας, αγαπητοί Λέοντες; Το συστήνει μια σύγκρουση του κυβερνήτη σας του Ήλιου στον Υδροχόο, με τον ασυμβίβαστο Ουρανό. Αν έχει χαθεί ο ρομαντισμός ανάμεσά σας, είναι μια ευκαιρία να βγείτε από τη ρουτίνα. Προτείνετε κάτι διαφορετικό, που θα δώσει και στους δύο χώρο να ανασάνετε… Αλλά μπορεί και να θελήσετε να κάνετε το επόμενο βήμα στη σχέση σας. Αν είστε αδέσμευτοι, αξιοποιήστε την αφύπνιση της ζώνης σας των σχέσεων μέσω του «διαδικτυακού» Υδροχόου: Είναι η ιδανική στιγμή να εξερευνήσετε κάποιες νέες ιστοσελίδες γνωριμιών!

Παρθένος

Νιώθετε κάπως διχασμένοι, αγαπητοί Παρθένοι… Ο φιλόδοξος Ήλιος στον τομέα σας της δουλειάς και της προσφοράς, σχηματίζει τετράγωνο με τον επαναστάτη Ουρανό. Η όψη σας προκαλεί να παρεκκλίνετε λίγο από τις πολλές υποχρεώσεις. Χωρίς να μειώσετε την υπευθυνότητά σας, το κάλεσμα της απόδρασης ηχεί σαν ακαταμάχητη σειρήνα. Χαλαρώστε λίγο την εστίαση στο καθήκον, γίνετε πιο ανέμελοι και χαρείτε τις πιο ενδιαφέρουσες πτυχές της ζωής!

Ζυγός

Αγαπητοί Ζυγοί, κανείς δεν διαθέτει τη δική σας καλαισθησία… Μην υποτιμάτε αυτό το σημαντικό κομμάτι σας, που έλκει τους άλλους! Ο Ήλιος στον δημιουργικό 5ο Οίκο σας συνδυάζεται με τον μεταμορφωτικό Ουρανό, απαιτώντας να τονίσετε την εμφάνισή σας. Τολμήστε κάτι έντονο στα μαλλιά ή το μακιγιάζ σας, ντυθείτε «καθηλωτικά». Και αν βγείτε – για δουλειά ή διασκέδαση, μην διστάσετε μπροστά σε τίποτα!

Σκορπιός

Αγαπητοί Σκορπιοί, μια σχέση σας ενδέχεται να πνέει τα λοίσθια… Αλλά βεβαιωθείτε ότι αυτό θέλετε, πριν φτάσετε στην οριστική ρήξη! Αυτό υπογραμμίζει μια σύγκρουση του Ήλιου με τον απρόβλεπτο Ουρανό, στις ζώνες σας της αγάπης και της οικειότητας. Μην αναρωτιέστε πόσα πρέπει να αποκαλύψετε για τον εαυτό σας, στο μακροχρόνιο ταίρι σας… Είναι η στιγμή να κάνετε το ευάλωτο άλμα πίστης. Αλλά αν είστε σε στάδιο γνωριμίας, καλύτερα να είστε ο επιφυλακτικός εαυτός σας!

Τοξότης

Αγαπητοί Τοξότες, οι ατμόσφαιρα δεν ευνοεί τις εικασίες! Δεν διαβάζετε τη σκέψη των άλλων, επειδή ο Ήλιος διασχίζει τον ευφυή Υδροχόο και τον επικοινωνιακό τομέα σας. Παραμένει καίριο να ρωτάτε τους άλλους τι σκέφτονται και πώς νιώθουν… Μπορεί να σας εκπλήξουν οι απαντήσεις. Ο Ήλιος σχηματίζει ένα περίπλοκο τετράγωνο με τον απρόβλεπτο Ουρανό: Το μόνο που μπορείτε να αναμένετε, είναι τη μία έκπληξη μετά την άλλη!

Αιγόκερως

Κρατήστε τα οικονομικά θέματα έξω από την προσωπική σας ζωή, αγαπητοί Αιγόκεροι! Αυτό απαιτεί μια σύγκρουση του Ήλιου με τον Ουρανό, στους τομείς σας της ασφάλειας και της αγάπης. Μπορεί να βρεθείτε διχασμένοι ανάμεσα στις υπερβολικές δαπάνες και το «σφίξιμο» της ζώνης σας. Αν κάποιος θέλει να σας κεράσει, φυσικά θα δεχθείτε. Αλλά αν σας προταθεί ένα έξοδο που κλονίζει τον προϋπολογισμό σας, αρνηθείτε με την ίδια ευγένεια!

Υδροχόος

Σε τι πρέπει να δώσετε προτεραιότητα, αγαπητοί Υδροχόοι; Απλό ερώτημα, με καθόλου απλή απάντηση! Με τον Ήλιο στα εδάφη σας μέχρι τις 18 Φεβρουαρίου, είστε αρκετά μεγαλόψυχοι και ηγετικοί. Επιτέλους, έχετε χρόνο για να ασχοληθείτε και με κάποια προσωπικά σας θέματα. Αλλά τώρα ο Ήλιος συγκρούεται με τον ανατρεπτικό Ουρανό στην οικιακή ζώνη σας. Άτομα του στενού κύκλου θα απαιτήσουν μερίδιο του χρόνου σας. Πρέπει να βρείτε μια αποδοτική ισορροπία, χωρίς να πιεστείτε για τίποτα που δεν θέλετε!

Ιχθύες

Αγαπητοί Ιχθύες, θέλετε να ξεσαλώσετε κοινωνικά ή να απομονωθείτε; Δεν καταλήγετε, καθώς ο Ήλιος διασχίζει τον Υδροχόο και τον εσωστρεφή 12ο Οίκο σας. Κάπου νιώθετε την ανάγκη να κλείσετε την πόρτα στους πάντες και τα πάντα για να επαναφορτιστείτε. Αλλά ένα τετράγωνο του Ήλιου με τον επαναστάτη Ουρανό, υπογραμμίζει και την κοινοτική ζώνη σας. Κρατήστε υγιείς αποστάσεις και ισορροπίες, μέχρι να περάσει αυτή η φάση!

Check Also

Αστρολογία – Ζώδια: Εβδομαδιαία πρόβλεψη

Αστρολογία – Ζώδια: Εβδομαδιαία πρόβλεψη Κριός  Αυτή την εβδομάδα Κριέ, η επιτυχία έρχεται μέσα από …

Αυτά τα ζώδια θα ψάξουν για σένα στo google πριν βγείτε ραντεβού…

Όταν μιλάμε για προετοιμασία πριν το πρώτο ραντεβού με ένα νέο πρόσωπο, για κάποιους μία …