Αστρολογία – Ζώδια: Ημερήσιες προβλέψεις

Αστρολογία – Ζώδια: Ημερήσιες προβλέψεις

Κριός

Σας κατακλύζει μια επαναστατική ορμή, αγαπητοί Κριοί! Όχι μόνο μπορείτε να γυρίσετε όλο τον κόσμο ανάποδα, θα απολαμβάνετε κιόλας αυτή τη νέα τάξη πραγμάτων. Αξιοποιήστε όλη αυτή τη δύναμη, για να ξεκαθαρίσετε όσα σας προβληματίζουν και σας ενοχλούν στην καθημερινότητά σας. Όσο προχωράτε, τόσο πιο αισιόδοξοι θα νιώθετε και θα ανορθώνεται η διάθεσή σας!

Ταύρος

Είναι γεγονός ότι έχετε πιεστεί αρκετά τον τελευταίο καιρό, αγαπητοί Ταύροι! Αλλά όσα θεωρούσατε ότι αποτελούσαν εμπόδιο για την μελλοντική πορεία σας, πλέον θα αρχίσουν να απομακρύνονται από το προσκήνιο. Έτσι θα καταφέρετε να αποσυμπιεστείτε και να απαλλαγείτε από κάθε αρνητισμό. Μπαίνετε σε μια καινούργια φάση που θα διέπεται από έντονη δημιουργικότητα και αίσιες εξελίξεις. Να είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε τα καινούργια κεφάλαια της ζωής σας!

Δίδυμοι

Νιώθετε σαν να υπάρχουν δυσκολίες ή εμπόδια που εμποδίζουν τον δρόμο σας, αγαπητοί Δίδυμοι; Κι όμως, εσείς είστε αυτοί που θα τα ξεπεράσετε, αλλάζοντας στάση απέναντι σε όλους και όλα! Μπορείτε να γίνετε πιο πρακτικοί και αποφασιστικοί. Αρκεί να διατηρήσετε την πίστη και την ειλικρίνειά σας, τόσο προς τον εαυτό σας όσο και προς την πορεία που έχετε χαράξει. Θα σας δοθούν οι ευκαιρίες να χειριστείτε ό,τι σας πιέζει και σας εμποδίζει να σημειώσετε την πρόοδο που επιδιώκετε!

Καρκίνος

Θέλετε να βγείτε πια από την πίεση των τελευταίων ημερών, αγαπητοί Καρκίνοι; Αρχίστε συνειδητά να επιστρατεύετε τον δυναμισμό σας, για να δράσετε χωρίς φόβο – αλλά μέσα στα όρια του ρεαλισμού. Οι βιαστικές ή αβέβαιες κινήσεις δεν θα σας ωφελήσουν σε κάτι. Φροντίστε τους ανθρώπους του στενού σας περιβάλλοντος αλλά μην πάψετε να είστε σε επιφυλακή… Να θυμάστε ότι οι δικές σας αλλαγές είναι αυτές που θα πάνε τη ζωή σας παρακάτω!

Λέων

Πρέπει να επιστρατεύσετε την θωράκιση του εαυτού σας, αγαπητοί Λέοντες! Δεν πρέπει να επιτρέπετε να σας επηρεάζουν ή να σας πληγώνουν πιθανά εριστικά σχόλια, από άτομα που σας πηγαίνουν πίσω και σας εμποδίζουν να διεκπεραιώνετε τις υποχρεώσεις σας. Κλείστε τα αφτιά σας σε όσους έχουν δείξει ότι αδιαφορούν για τη δική σας οπτική. Έτσι θα περάσετε πιο σύντομα σε μια πιο θετική και παραγωγική φάση ζωής!

Παρθένος

Η περίοδος αυτή δεν ενδείκνυται για βιαστικές κινήσεις, αγαπητοί Παρθένοι! Έχει φτάσει η στιγμή να σκεφτείτε διεξοδικά όλες τις πτυχές των θεμάτων σας. Είναι βέβαιο ότι ενδόμυχα ξέρετε τι ευθύνεται για τις εντάσεις και τις δυσχέρειες που βιώνετε τον τελευταίο καιρό. Χωρίς να γίνετε επιθετικοί ή νευρικοί με τα άτομα του στενού σας περιβάλλοντος, στρέψτε την προσοχή σας σε εσάς και τα θέλω σας. Με τις κεραίες σας τεντωμένες, θα είστε έτοιμοι να αδράξετε τις ευκαιρίες που σας προσεγγίζουν!

Ζυγός

Το σύμπαν σας καλεί να αποφύγετε επαφές με πρόσωπα και πράγματα που σας πιέζουν, αγαπητοί Ζυγοί! Προτιμήστε να περάσετε χρόνο με δικούς σας ανθρώπους, που τους αγαπάτε και τους εμπιστεύεστε. Η πορεία σας προβλέπεται αίσια και επιτυχημένη, μην την θολώνετε με σκέψεις που καθυστερούν τα θετικά σας αποτελέσματα. Θα σας κάνει καλό να διατηρήσετε την ψυχραιμία και την αίσια οπτική σας!

Σκορπιός

Έχει σημασία να αντιμετωπίσετε με χαλαρότητα ένα ομαδικό σχέδιο ή εγχείρημα, αγαπητοί Σκορπιοί! Πρέπει να κατανοήσετε απόλυτα τα όρια και τους περιορισμούς που το διέπουν, για να συνειδητοποιήσετε μέχρι πού μπορείτε να κινηθείτε. Μπορείτε να κερδίσετε πολύ περισσότερα με το να μοιράζεστε τις ιδέες σας αντί να τις επιβάλετε. Η διανομή των βαρών και η ανταλλαγή απόψεων, έχει τη δυναμική να ενισχύσει το έργο σας με περισσότερους τρόπους από έναν!

Τοξότης

Επιτέλους νιώθετε να παίρνετε ξανά τα ηνία της ζωής σας, αγαπητοί Τοξότες! Αυτό θα σας γεμίσει με τη χαρά και την αίσθηση ελευθερίας που αποζητούσατε εδώ και καιρό. Μην φτάσετε ακόμη στο σημείο να σπάσετε τους κανόνες, αν και δικαιούστε να αποκλίνετε λίγο από αυτούς. Βαδίστε με το σκεπτικό που έχετε ορίσει και ανταποκρίνεται στα θέλω σας. Να είστε προσεκτικοί με τα άτομα που θα σας προσεγγίσουν, δεν αξίζουν όλα την εμπιστοσύνη σας!

Αιγόκερως

Η περίοδος αυτή είναι ιδανική για να κάνετε συζητήσεις και ξεκαθαρίσματα, αγαπητοί Αιγόκεροι! Τον τελευταίο καιρό είχατε αποκοπεί από τους πάντες και τα πάντα, κάτι που σας έκανε να νιώθετε πολύ μόνοι. Όταν προσεγγίσετε εσείς τους ανθρώπους που αγαπάτε, θα λάβετε θετική αντίδραση και θα ενισχυθεί η διάθεσή σας για εξομάλυνση του κλίματος. Όλα αυτά θα σας χαλαρώσουν και θα τονώσουν το κέφι σας, για να κάνετε καινούργια αρχή σε πολλές σχέσεις σας!

Υδροχόος

Ποια θέματα συνάντησαν καθυστερήσεις και σας πίεσαν τον τελευταίο καιρό, αγαπητοί Υδροχόοι; Να ξέρετε ότι στο εξής μπορείτε να πάρετε μια ανάσα ανακούφισης, καθώς θα έχετε αρκετή διαύγεια για να βρείτε τις πιο αποδοτικές λύσεις. Αποσυμπιεστείτε και χαλαρώστε λίγο, γιατί περνάτε σε μια καινούργια και πιο δημιουργική φάση ζωής. Κλείστε διά παντός την πόρτα στο παρελθόν και κάνε ένα δυναμικό νέο ξεκίνημα, γεμάτο αισιοδοξία και αποφασιστικότητα!

Ιχθύες

Αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή να βάλετε τάξη στις κινήσεις και την οπτική σας για το μέλλον, αγαπητοί Ιχθύες! Πρέπει να εστιάσετε στην καλύτερη οργάνωση και προετοιμασία σας, στο θετικό σκεπτικό για τους τομείς που σας ενδιαφέρουν. Ερευνήσετε τα οφέλη που μπορούν να σας αποδώσουν: Ίσως να ανακαλύψετε ότι όσα αναμένουν και οι άλλοι από εσάς, είναι λιγότερα απ’ όσο νομίζατε. Να ξέρετε ότι θα στηρίξουν κάθε φιλότιμη προσπάθειά σας!

Check Also

Αστρολογία – Ζώδια: Εβδομαδιαία πρόβλεψη

Share Twitter Αστρολογία – Ζώδια: Εβδομαδιαία πρόβλεψη Κριός Την 1η Οκτωβρίου η Πανσέληνος αναδύεται στο …

Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Share Twitter Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια Κριός  Οπλιστείτε με υπομονή και δυναμισμό, …