Αστρολογία – Ζώδια: Ημερήσιες προβλέψεις

Αστρολογία – Ζώδια: Ημερήσιες προβλέψεις

Κριός 

Είναι πιθανό να νιώθετε ιδιαίτερα πιεσμένοι και αποσυντονισμένοι, αγαπητοί Κριοί. Ωστόσο, πρέπει να προσπαθήσετε να κρατήσετε την ψυχραιμία σας και να αποφύγετε να πάρετε βιαστικές αποφάσεις. Ίσως να αποδειχθούν ανέφικτες όταν περάσει αυτή η φάση. Απομακρυνθείτε από ό,τι σας ταράζει και προτιμήστε να διαθέσετε τον χρόνο σας στο να συλλογιστείτε τις τρέχουσες καταστάσεις.

Ταύρος

Οι υποχρεώσεις ενδέχεται να σας φαντάζουν παραπάνω χαοτικές απ’ όσο συνήθως, αγαπητοί Ταύροι! Αιτία γι’ αυτό είναι ότι έχουν συσσωρευτεί πολλές και σας πιέζουν. Επειδή αυτή είναι μια προσωρινή κατάσταση, φροντίστε να τηρείτε τις ασφαλιστικές σας δικλείδες. Πάρτε τις προφυλάξεις σας για να χειρίζεστε τα πάντα με ψυχραιμία και λογική. Αν λειτουργείτε με άγχος, δεν θα πάρετε σωστές αποφάσεις και δεν θα επιλύσετε τελικά τα προβλήματα.

Δίδυμοι

Ίσως νιώθετε λίγο πιεσμένοι σχεδόν σε όλους τους τομείς της ζωής σας, αγαπητοί Δίδυμοι. Αν και θέλετε να προχωρήσετε παρακάτω, φαίνεται να μην μπορείτε να τελειώσετε όσα έχετε αρχίσει. Αξιοποιήστε το δυναμισμό σας, με αυτό το όπλο μπορείτε να διαχειριστείτε με επιτυχία όσα σας φαντάζουν δυσεπίλυτα. Να κάνετε συχνά μικρά διαλείμματα και να ασχολείστε με πράγματα που σας ευχαριστούν, ώστε να αποσυμπιέζετε τη σκέψη σας!

Καρκίνος

Νιώθετε να αναλαμβάνετε πλέον τα ηνία των καταστάσεών σας, αγαπητοί Καρκίνοι! Αυτή η συγκυρία σας χαρίζει επιτέλους την αίσθηση ελευθερίας που αποζητούσατε εδώ και καιρό. Η ενέργεια αλλά και η αυτοπεποίθησή σας ανορθώνονται, για να προλάβετε την ταχύτητα των εξελίξεων. Αν και δεν θα φτάσετε στο σημείο να σπάσετε κανόνες, θα σας χαροποιήσει η ικανότητα να αποκλίνετε λίγο από αυτούς. Βαδίστε με το σκεπτικό που έχετε ορίσει και ανταποκρίνεται στα θέλω σας, ακόμα κι αν χρειαστεί να βάλετε σε δεύτερη μοίρα κάποια από τα καθήκοντά σας!

Λέων

Η σκέψη σας επιστρέφει στο παρελθόν, αγαπητοί Λέοντες! Αυτός είναι ο λόγος που θα είστε κάπως αποσυντονισμένοι, ίσως και να νιώθετε ότι έχετε αποκοπεί από τους πάντες και τα πάντα. Αν θεωρείτε ότι είστε μόνοι, μην επιτρέψετε σε αυτά τα συναισθήματα να σας καταβάλουν. Από εσάς εξαρτάται να προσεγγίσετε εσείς τους ανθρώπους που αγαπάτε. Η θετική τους αντίδραση θα διαψεύσει τις αμφιβολίες και θα φτιάξει το κέφι σας!

Παρθένος

Οι εξελίξεις τρέχουν με ιλιγγιώδη ταχύτητα τον τελευταίο καιρό, αγαπητοί Παρθένοι! Ωστόσο, έχει σημασία να αντιμετωπίσετε με λίγη επιπλέον χαλαρότητα, ένα ομαδικό σχέδιο ή εγχείρημα. Πρέπει να κατανοήσετε απόλυτα τα όρια και τους περιορισμούς που έχουν τεθεί, για να συνειδητοποιήσετε μέχρι πού μπορείτε να κινηθείτε. Μπορείτε να κερδίσετε πολύ περισσότερα, με το να μοιράζεστε τις ιδέες σας αντί να τις επιβάλετε. Η διανομή των βαρών και η ανταλλαγή απόψεων έχει τη δυναμική να ενισχύσει το έργο σας, με περισσότερους τρόπους από έναν!

Ζυγός

Έχει φτάσει η στιγμή να κάνετε ριζικές αλλαγές σε κάποιες συνήθειές σας, αγαπητοί Ζυγοί. Ενίοτε έχετε την τάση να αποφεύγετε κάποια θέματα ή να τα χώνετε κάτω από το χαλί… Ξέρετε ότι αυτά ευθύνονται για τις εντάσεις και τις δυσχέρειες που βιώνετε τον τελευταίο καιρό, με αποτέλεσμα να παραμένετε στάσιμοι χωρίς εξέλιξη. Στρέψτε την προσοχή σας σε εσάς και τα θέλω σας, αναθεωρήστε τις στρατηγικές σας. Όταν κατασταλάξετε στο πού θέλετε να πάτε, θα δείτε ότι έχετε περισσότερους συμμάχους και υποστηρικτές απ’ όσους νομίζατε!

Σκορπιός

Επιστρατεύσετε την ικανότητά σας στην επικέντρωση αυτή την περίοδο, αγαπητοί Σκορπιοί! Μην σπαταλήσετε χρόνο σε θέματα που σας πηγαίνουν πίσω και σας εμποδίζουν να διεκπεραιώνετε τις υποσχέσεις και τις υποχρεώσεις σας. Τα προβλήματα που αντιμετωπίζετε είναι προσωρινά. Σύντομα θα περάσετε σε μια πιο θετική και παραγωγική περίοδο, γι’ αυτό πρέπει να έχετε κάνει την απαραίτητη προετοιμασία!

Τοξότης

Αγαπητοί Τοξότες, αυτή την περίοδο καλείστε να επιδείξετε σοβαρότητα και ωριμότητα. Οργανώστε τις υποχρεώσεις σας, στήστε καινούργια σχέδια δράσης, βρείτε τις πιο αποδοτικές στρατηγικές. Η πορεία σας προβλέπεται αίσια και επιτυχημένη, μην την αμαυρώνετε με σκέψεις που καθυστερούν τα θετικά σας αποτελέσματα. Θα σας κάνει καλό να αφιερώσετε περισσότερο χρόνο στους ανθρώπους που αγαπάτε και σας αγαπούν!

Αιγόκερως

Όλα θα κυλούν σήμερα και σταθερά αυτές τις ημέρες, αγαπητοί Αιγόκεροι! Γι’ αυτό το μόνο που έχετε να κάνετε, είναι να τα αφήσετε να εξελιχθούν. Όλοι οι τομείς της ζωής σας θα μπουν σε αίσια πορεία, κάτι που το οφείλετε στους κόπους που έχετε καταβάλει ως τώρα. Όλα εξαρτώνται από τον ρεαλισμό που τα αντιμετωπίζετε. Αυτό σας δίνει δύναμη, ικανοποίηση και μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση για όσα έπονται!

Υδροχόος

Δεν μπορείτε να κάνετε τα πάντα σε μία μέρα, αγαπητοί Υδροχόοι! Το καλύτερο που μπορείτε να αναμένετε, είναι να στήσετε ένα αποδοτικό σχέδιο που θα σας οδηγήσει μεθοδικά και ήρεμα προς τους στόχους σας. Μόνο έτσι θα έχετε αποτελέσματα, θα ολοκληρώσετε εκκρεμότητες και θα βρείτε τις πιο βολικές τακτικές. Μην αμφιβάλετε ούτε στιγμή για τις αποφάσεις σας, δεν έχετε περιθώρια αποτυχίας με το σύμπαν να είναι ταγμένο στο πλευρό σας!

Ιχθύες

Αγαπητοί Ιχθύες, μπορείτε να χαλαρώσετε και να αφιερώσετε χρόνο στους ανθρώπους που αγαπάτε. Δεν αποκλείεται κάποιοι από αυτούς να χρειάζονται τις συμβουλές ή τη βοήθειά σας σε έναν συγκεκριμένο τομέα. Έχετε το περιθώριο να σταθείτε στο πλάι τους όσο χρειαστεί, ακόμα κι αν παραμερίσετε κάποια δικά σας θέλω για λίγο. Το σύμπαν θα σας αποδώσει στο πολλαπλάσιο την αλτρουιστική σας προσφορά!

Check Also

Αστρολογία: Πανσέληνος του Λύκου – Ωροσκόπιο για όλα τα ζώδια

Αστρολογία: Πανσέληνος του Λύκου – Ωροσκόπιο για όλα τα ζώδια Η Πανσέληνος του Λύκου θα …

Αστρολογία – Ζώδια: Προβλέψεις για το Σαββατοκύριακο

Αστρολογία – Ζώδια: Προβλέψεις για το Σαββατοκύριακο Κριός  Αφιερώστε το πρώτο μισό του Σαββάτου σας …