Αστρολογία -Ζώδια: Ερωτοσκόπιο

Αστρολογία -Ζώδια: Ερωτοσκόπιο

Κριός

Σήμερα ο/η αγαπημένος/η σας μπορεί να σας δώσει μια συμβουλή που δεν θέλετε να ακούσετε. Μην προσβάλλεστε από αυτά που σας λέει. Μην ξεχνάτε ότι μπορεί να σας δώσει μια άλλη προοπτική και ότι είναι με το μέρος σας.

Ταύρος

Σήμερα θα πρέπει να δώσετε μεγαλύτερη προσοχή σε μια κατάσταση που συνήθως παραβλέπατε. Αν κάτι σας φαίνεται έξω από τα συνηθισμένα, πείτε το στον/στην αγαπημένο/η σας. Αν δεν έχουν κάποια απάντηση να σας δώσουν, ψάξτε βαθύτερα.

Δίδυμοι

Η μέρα σας ξεκινάει με διάθεση για φλερτ. Δεν θα δείτε τον/την αγαπημένο/η σας μέχρι το βράδυ; Αφήστε τους ένα-δυο μηνύματα στον τηλεφωνητή τους λέγοντάς τους τα σχέδια που έχετε κάνει για το βράδυ.

Καρκίνος

Σήμερα μπορεί να αισθάνεστε κάπως καταβεβλημένοι καθώς πολλά πράγματα ταυτόχρονα απαιτούν την προσοχή σας. Πείτε στον/στην σύντροφο σας τι μπορεί να κάνει για να σας βοηθήσει. Θέλουν να κάνουν κάτι για να αισθανθείτε καλύτερα.

Λέων

Έχετε κάνει μερικές πολύ θετικές αλλαγές στη ζωή σας που δεν έχουν περάσει απαρατήρητες από τον/την αγαπημένο/η σας. Έχουν εντυπωσιαστεί από τις σκληρές σας προσπάθειες να βελτιώσετε τον εαυτό σας.

Παρθένος

Σήμερα προσέξτε την επικοινωνία σας με τον/την αγαπημένο/ης ας. Αν σας φαίνεται ότι δεν καταφέρνετε να περάσετε το μήνυμα που θέλετε στην άλλη πλευρά, αφιερώστε τον απαραίτητο χρόνο για να δώσετε τις απαραίτητες εξηγήσεις και να αποφύγετε να παρερμηνευθούν τα λεγόμενα σας.

Ζυγός

Το τελευταίο διάστημα μπορεί να είστε πολύ απασχολημένοι με τη δουλειά σας και αυτό να μην αρέσει στον/στη σύντροφό σας. Ήρθε ο καιρός να βρείτε τις ισορροπίες σας. Αφιερώστε λίγο χρόνο σήμερα για να σκεφτείτε με ποιο τρόπο μπορείτε να εξισορροπήσετε την επαγγελματική με την προσωπική σας ζωή.

Σκορπιός

Πριν δεσμευτείτε να κάνετε κάτι σήμερα βεβαιωθείτε ότι έχετε λάβει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες. Ξαναδείτε τις επιλογές σας με τον/την αγαπημένο/η σας και αν κάτι δεν σας φαίνεται σωστό, αφήστε το για κάποια άλλη φορά.

Τοξότης

Ο/Η σύντροφός σας συνεχίζει να σας εκπλήσσει καθημερινά. Τους βλέπετε σαν μικρούς μάγους που μπορούν να κάνουν σχεδόν τα πάντα να συμβούν. Δείξτε τους πόσο ευγνώμονες αισθάνεστε που τους έχετε στη ζωή σας.

Αιγόκερως

Αν ο/η αγαπημένος/η σας προσπαθήσει σήμερα να σας δείξει έναν νέο τρόπο για να κάνετε κάτι, δεχτείτε με χαρά την πρότασή τους. Ακόμη και αν εξακολουθείτε να προτιμάτε να το κάνετε με τον δικό σας τρόπο, θα έχετε μάθει κάτι καινούργιο.

Υδροχόος

Ο/Η αγαπημένος/η σας νομίζει ότι σας ξέρει από την καλή και από την ανάποδη αλλά εσείς κρύβετε ακόμη πολλούς άσους στο μανίκι σας. Δώστε τους μια ιδέα από κάτι που ετοιμάζετε και πείτε τους ότι υπάρχουν πολλά ακόμη να δουν.

Ιχθύες

Νομίζατε ότι είχατε κανονίσει όλες τις λεπτομέρειες για κάτι αλλά τώρα δε είστε και τόσο σίγουροι. Μην έρθετε αμέσως αντιμέτωποι με τον/τη σύντροφό σας. Περιμένετε λίγο μέχρι να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα και μετά προσπαθήστε να μάθετε αυτά που θέλετε.

Check Also

Αστρολογία – Ζώδια: Ημερήσιο ερωτοσκόπιο

Share Twitter Αστρολογία – Ζώδια: Ημερήσιο ερωτοσκόπιο Κριός Μην φοβάστε να δείξετε στον/στην αγαπημένο/η σας …

Αστρολογία – Ζώδια: Προβλέψεις για το Σαββατοκυρίακο

Share Twitter Αστρολογία – Ζώδια: Προβλέψεις για το Σαββατοκυρίακο Κριός Κάντε πνευματικές διακοπές αυτό το …