Αστρολογία – Ζώδια: Εβδομαδιαία πρόβλεψη

Αστρολογία – Ζώδια: Εβδομαδιαία πρόβλεψη

Κριός

Από τις 3 Οκτωβρίου μέχρι τις 9 Νοεμβρίου θα θέλετε έντονα να δείτε πρόοδο, σε έναν κοινό στόχο με το ταίρι ή κάποιον φίλο σας. Τότε ο Άρης περνά από το έβδομο οίκο σας των σχέσεων. Θα απολαύσετε τη συνεργασία, όπως και την ευκαιρία να δείτε τις ξεχωριστές δυνάμεις σας στη δουλειά. Η εμπειρία θα σας φέρει πιο κοντά.

Την ίδια ημέρα, σκεφτείτε πώς διαμορφώνεται το μονοπάτι της καριέρας σας. Ο μετασχηματιστικός Πλούτωνας τελειώνει τον ανάδρομο κύκλο του και προχωρά στον δέκατο οίκο σας της καριέρας. Να είστε ειλικρινείς με τον εαυτό σας για τις αλλαγές που θέλετε να δείτε, ειδικά σε ότι σχετίζεται με τη δύναμη. Σύντομα θα βρείτε τον δρόμο σας.

Ταύρος

Από τις 3 μέχρι τις 31 Οκτωβρίου, ο πλανήτης της επικοινωνίας θα είναι στη ζώνη των σχέσεων σας. Εκεί θα μείνει μέχρι τις 9 Δεκεμβρίου… Αλλά καλύτερα να ξεκινήσετε τις σημαντικές συζητήσεις με το ταίρι ή έναν συνάδελφο, πριν ο Ερμής ξεκινήσει τον τρίτο ανάδρομο κύκλο του για φέτος. Θα νιώσετε παραγωγικοί όταν αφήσετε τις ιδέες να ρέουν ελεύθερα, ειδικά όσο αφορά συναισθήματα που έχουν βαθιές ρίζες μέσα σας.

Και από τις 3 Οκτωβρίου έως τις 19 Νοεμβρίου, ο προσανατολισμένος στη δράση Άρης θα βρίσκεται στον έκτο οίκο σας της ευεξίας. Θα σας ενθαρρύνει να πετύχετε τους στόχους σας σε αυτό τον τομέα. Αν σκεφτόσασταν να βάλετε μια ακόμα ημέρα άσκησης στην εβδομάδα σας, να γραφτείτε σε ένα στούντιο φίτνες ή κάτι σχετικό, τώρα είναι η ώρα.

Δίδυμοι

Αν θέλετε να παρουσιάσετε μια ιδέα σας στη δουλειά, κάντε το την 1η Οκτωβρίου: Η συναισθηματική Σελήνη στον έκτο οίκο σας της ρουτίνας, θα εναρμονιστεί με τον ονειρικό Ποσειδώνα στον δέκατο Οίκο σας της καριέρα. Αυτή η διέλευση θα σας κάνει ιδιαίτερα ευφάνταστους, συναισθηματικούς και δημιουργικούς. Αυτό θα κάνει τις ιδέες σας συναρπαστικές για τους άλλους.

Έπειτα, από 3 Οκτωβρίου έως 19 Νοεμβρίου, ο προσανατολισμένος στη δράση Άρης θα βρίσκεται στη ζώνη της αγάπης σας. Η όρεξή σας για φλερτ, διασκεδαστικές βραδιές και χρόνο χαλάρωσης θα αυξηθεί. Όσο ο Άρης θα περνά από αυτή τη ζώνη, θα λαχταράτε περισσότερο χρόνο με φίλους και συντρόφους. Επιτρέψτε στον εαυτό σας να αφήσει τη δουλειά στην άκρη για λίγο και να ενδώσει… Αυτό θα σας αναζωογονήσει σώμα, μυαλό και ψυχή.

Καρκίνος

Την 1η Οκτωβρίου θα θέλετε να βγείτε από το τέλμα και να εξερευνήσετε άγνωστα εδάφη με το ταίρι σας. Η συναισθηματική Σελήνη στον πέμπτο οίκο σας του έρωτα, εναρμονίζεται με τον ονειρικό Ποσειδώνα στον ένατο οίκο σας της περιπέτειας σας της περιπέτειας. Κάντε κάτι μαζί, πηγαίνετε μια εκδρομή ή ξεκινήστε ένα νέο μάθημα γυμναστικής. Η συγκυρία θα σας κάνει να νιώθετε ότι μόλις γνωριστήκατε – και θα ανάψει η φλόγα.

Από τις 3 Οκτωβρίου έως τις 19 Νοεμβρίου, ο Άρης περνά από τον τέταρτο οίκο σας της οικογενειακής ζωής: Από εκεί σας καλεί να αναζητήσετε καλύτερη ισορροπία προσωπικής ζωής και δουλειάς. Εμπιστευτείτε την καρδιά σας.

Λέων

Από τις 3 έως τις 31 Οκτωβρίου, ο πλανήτης της επικοινωνίας προχωρά στον τέταρτο οίκο σας της οικογενειακής ζωής. Θα σας δημιουργήσει την ανάγκη να συνδεθείτε με αγαπημένους που ζουν και κοντά και μακριά. Πριν ο Ερμής γυρίσει ανάδρομος στην ίδια ζώνη, μπορείτε να ταξιδέψετε και να οριστικοποιήσετε σχέδια για να βρεθείτε. Όσο πιο πολύ δεθείτε με αυτούς τους ανθρώπους, τόσο πιο κοντά στο κέντρο σας και ασφαλείς θα νιώθετε.

Από 3 Οκτωβρίου έως 19 Νοεμβρίου, ο προσανατολισμένος στη δράση Άρης περνά από τον τρίτο οίκο σας της επικοινωνίας. Θα σας δημιουργήσει την ανάγκη να πάρετε πρωτοβουλίες στη δουλειά σας ή θα φέρει ευκαιρίες για εθελοντισμό. Θα ελκύεστε από τις παρουσιάσεις και τις παθιασμένες συζητήσεις και αυτά θα συμβάλλουν στην επιτυχία σας.

Παρθένος

Την 1η Οκτωβρίου σας βγαίνει φυσικά να εκφράσετε τα πιο βαθιά και παθιασμένα σας συναισθήματα: Η συναισθηματική Σελήνη στον τρίτο οίκο σας της επικοινωνίας, εναρμονίζεται με τον ονειρικό Ποσειδώνα στον έβδομο οίκο σας των σχέσεων. Αφήστε τον εαυτό σας να παρασυρθεί από το συναίσθημα, ίσως και από τη δημιουργική έκφραση. Και τα δύο θα είναι θεραπευτικά και θα χτίσουν τη σχέση σας.

Έπειτα, από 3 Οκτωβρίου έως 19 Νοεμβρίου, ο επιθετικός Άρης περνά από τον δεύτερο οίκο σας του εισοδήματος. Σας προτρέπει να ενισχύσετε τις προσπάθειές σας και να είστε πιο πειθαρχημένοι και προσανατολισμένοι στον στόχο… Ειδικά όσο αφορά τον προϋπολογισμό και τις επιχειρηματικές στρατηγικές σας. Ενώ μπορεί να μπείτε στον πειρασμό να τα κάνετε όλα ταυτόχρονα, μια ρεαλιστική και ισορροπημένη προσέγγιση θα σας βοηθήσει περισσότερο.

 Ζυγός

Χάρη στον Άρη που περνά από το ζώδιό σας από 3 Οκτωβρίου μέχρι 19 Νοεμβρίου, θα είστε γεμάτοι ενθουσιασμό για την υλοποίηση των στόχων σας. Η επιθυμία σας να δείτε απτά αποτελέσματα είναι μεγάλη, ωστόσο αφήνετε τον εαυτό σας να παίζει κιόλας. Πειραματιστείτε με διάφορες ομάδες γυμναστικής που μπορείτε να κάνετε με φίλους, ανταλλάξτε ιδέες πριν παρουσιάσετε μια φιλόδοξη πρόταση στη δουλειά.

Από τις 3 Οκτωβρίου, ο πλανήτης της επικοινωνίας προχωρά στον δεύτερο οίκο σας του εισοδήματος: Ο Ερμής αναζωπυρώνει το ενδιαφέρον σας να μοιραστείτε τις επιχειρηματικές ιδέες σας. Κλείστε συναντήσεις, συνεντεύξεις ή άλλες ευκαιρίες που σχετίζονται με τα οικονομικά σας, πριν γυρίσει ανάδρομος στις 31 Οκτωβρίου.

Σκορπιός

Την 1η Οκτωβρίου, ο μυστικιστικός Ποσειδώνας στον πέμπτο Οίκο σας της δημιουργικότητας, εναρμονίζεται με τη συναισθηματική Σελήνη στο ζώδιό σας. Σας δίνει το πράσινο φως σε μεγάλες ιδέες, για τη δουλειά ή για ένα πρότζεκτ που σας δίνει έμπνευση. Την επιτυχία σας θα ενισχύσει η καρδιά σας.

Ο πλανήτης της επικοινωνίας ο Ερμής, περνά από το ζώδιό σας στις 3 Οκτωβρίου: Μπορεί να είστε πιο ομιλητικοί για τα συναισθήματα και τις ανάγκες σας. Καλά θα κάνετε να μιλήσετε τώρα με το ταίρι σας, με συναδέλφους ή ανωτέρους για μακροπρόθεσμα και βραχυπρόθεσμα οράματα. Κάντε το πριν τις 31 Οκτωβρίου, που ο Ερμής θα γυρίσει ανάδρομος στο ζώδιό σας.

Τοξότης

Από τις 3 Οκτωβρίου μπορεί να νιώθετε ότι ήρθε η ώρα να αλλάξετε τον τρόπο που βγάζετε χρήματα: Χρεώστε το στον μετασχηματιστικό Πλούτωνα, που τελειώνει τον ανάδρομο κύκλο του και προχωρά στον δεύτερο οίκο σας του εισοδήματος. Σκεφτείτε τα ψυχολογικά και συναισθηματικά μαθήματα που πήρατε τους τελευταίους πέντε μήνες. Αυτά που μάθατε, θα σας βοηθήσουν στα επόμενα βήματά σας.

Επίσης, στις 3 Οκτωβρίου ο Ερμής θα είναι στον δωδέκατο Οίκο σας της πνευματικότητας: Θα σας εμπνεύσει να εξερευνήσετε μεθόδους βελτίωσης της συναισθηματικής και πνευματικής ευεξίας σας. Η θεραπεία, ο διαλογισμός ή το γράψιμο, είναι στρατηγικές που θα σας φανούν ιδιαίτερα ελκυστικές τώρα. Ξεκινήστε νέες συνήθειες πριν τις 31 Οκτωβρίου, που ο πλανήτης της επικοινωνίας θα γυρίσει ανάδρομος στην ίδια ζώνη.

 Αιγόκερως

Συνεχής αποστολή σας είναι να βελτιώσετε την ανάπτυξή σας. Και θα έχετε ακόμα περισσότερο αέρα στα πανιά σας για να κάνετε αλλαγές, από τις 3 Οκτωβρίου. Τότε ο μετασχηματιστικός Πλούτωνας τελειώνει τον ανάδρομο κύκλο του και προχωρά στο ζώδιό σας. Σκεφτείτε τους τελευταίους πέντε μήνες και σχεδιάστε τις αλλαγές που ξέρετε ότι πρέπει να κάνετε.

Από τις 3 Οκτωβρίου έως τις 19 Νοεμβρίου, ο Άρης περνά από τον δέκατο οίκο σας της καριέρας: Θα σας χαρίσει ορμή, φωτιά και ενέργεια. Θέλετε να βρείτε νέα δουλειά, να ζητήσετε περισσότερη ευθύνη στην τωρινή σας ή μια ευκαιρία; Τώρα το κλειδί για την αναγνώριση, είναι να βρεθείτε στο επίκεντρο. Εκεί θα κερδίσετε και το κύρος και τις ανταμοιβές που σας αξίζουν.

Υδροχόος

Από τις 3 Οκτωβρίου, ο πλανήτης της επικοινωνίας Ερμής περνά από τον δέκατο οίκο σας της καριέρας: Σας εμπνέει να ξεκινήσετε περισσότερες συζητήσεις για τις μεγάλες ιδέες σας. Επίσης, θα κάνετε περισσότερη έρευνα απ’ όση συνήθως, αρκεί ο στόχος να είναι η πραγμάτωση των επαγγελματικών σας ονείρων. Όσο περισσότερο εκφράζεστε και συνδέεστε με τους άλλους πάνω στους στόχους σας, τόσο πιο κοντά στη νίκη θα βρεθείτε. Προσπαθήστε να ξεκινήσετε νέα πρότζεκτ πριν τις 31 Οκτωβρίου, που ο Ερμής θα γυρίσει ανάδρομος.

Έπειτα, από τις 3 Οκτωβρίου έως τις 19 Νοεμβρίου, ο Άρης θα είναι στον ένατο οίκο σας της περιπέτειας: Θα σας κάνει να λάβετε πιο τολμηρή προσέγγιση στη γυμναστική, τα ταξίδια και τη μάθηση. Κοιτάξτε στη συνείδησή σας, για να βρείτε πού είναι το καλύτερο μέρος να αφιερώσετε αυτή την ενέργεια.

Ιχθύες

Ο Άρης περνά από τον όγδοο οίκο σας της σεξουαλικής οικειότητας, από τις 3 Οκτωβρίου έως τις 19 Νοεμβρίου: Θα λαχταράτε ουσιαστικές συνδέσεις, σε μετασχηματιστικό και βαθύ σωματικό και συναισθηματικό ή ακόμα και πνευματικό επίπεδο, με το ταίρι σας η κάποιον ξεχωριστό. Στην πραγματική απόλαυση και ολοκλήρωση μπορούν να οδηγήσουν οι ευθείς, δυνατές και έντονες συζητήσεις για το πώς μπορείτε να ικανοποιήσετε ο ένας τον άλλο.

Επίσης, από τις 3 Οκτωβρίου ο πλανήτης της επικοινωνίας περνά στον ένατο οίκο σας της ανώτερης εκπαίδευσης: Ο Ερμής θα ενισχύσει το ενδιαφέρον σας να βελτιώσετε τις επαγγελματικές σας δεξιότητες. Γραφτείτε σε ένα μάθημα ή σχεδιάστε ένα μακρινό ταξίδι για να παρευρεθείτε σε ένα συνέδριο. Αυτό θα σας βοηθήσει να διαμορφώσετε την καριέρα σας στην πορεία. Όλα αυτά φροντίστε να γίνουν μέχρι τις 31 Οκτωβρίου, πριν ξεκινήσει ο Ερμής τον τρίτο ανάδρομο κύκλο του για το έτος.

Check Also

Αστρολογία: Εβδομαδιαία πρόβλεψη για όλα τα ζώδια

Share Twitter Αστρολογία: Εβδομαδιαία πρόβλεψη για όλα τα ζώδια Κριός Θα έχετε την τέλεια ευκαιρία …

Οι ημερομηνίες που καθορίζουν τα ζώδια έχουν αλλάξει και κανείς δεν το λέει…

Share Twitter Μπορεί να είναι παγκοίνως γνωστό ότι η αστρολογία δεν είναι επιστήμη, ωστόσο είναι …