Αστρολογία: Εποχή του Σκορπιού – Ωροσκόπιο για κάθε ζώδιο

Αστρολογία: Εποχή του Σκορπιού – Ωροσκόπιο για κάθε ζώδιο

Κριός

Οι σχέσεις σας κλιμακώνονται και πολλά συμβαίνουν πίσω από κλειστές πόρτες. Ο Κριός απέχει πολύ από το θεωρείται εύκολος χαρακτήρας και δεν πρέπει να αποτελεί έκπληξη το γεγονός, ότι οι σχέσεις του είναι μάλλον έντονες. Αυτή είναι μια περίοδος στενών συναντήσεων. Ίσως επίσης αντιμετωπίσετε φόρους, κοινούς λογαριασμούς, αιτήσεις για ένα δάνειο ή κάποιο άλλο επαγγελματικό επιχείρημα, που απαιτεί από σας ειλικρίνεια με τα οικονομικά σας.

Ταύρος

Η εστίασή σας βρίσκεται στις σημαντικές σας σχέσεις, με τη διέλευση του Ήλιου στο Σκορπιό. Ο Ταύρος έχει το ιδιαίτερο χάρισμα, να αγκαλιάζει το φως όσο και το σκοτάδι στις σχέσεις του…γι’ αυτό και αποδέχεται στο σύντροφό του με τα καλά και τα άσχημά του. Βέβαια υπάρχει κι ένας επιπλέον λόγος που δύσκολα εγκαταλείπει το σύντροφό του…κι αυτός είναι, πως τρομοκρατείται από τις αλλαγές.

Είναι όμως καιρός να κοιτάξετε βαθύτερα τις σχέσεις σας, να αλλάξετε ό, τι δεν λειτουργεί και να εξαγνίσετε ό,τι είναι ψεύτικο ή προσποιητό.

Δίδυμοι

Αυτή είναι η εποχή του χρόνου που θα προσπαθήσετε να εγκαταλείψετε τις κακές συνήθειες. Απαιτείται μια βάναυσα ειλικρινή ματιά στην υγεία και την καθημερινή ρουτίνα σας, την παραγωγικότητα και την ποιότητα της ζωής σας. Ποιες είναι οι χειρότερες συνήθειες σας? Τι θα μπορούσατε να αλλάξετε που θα έχει τεράστια επίδραση στη ζωή, την εργασία και την υγεία σας? Οι Δίδυμοι είναι μάλλον παθιασμένοι με τη δουλειά τους και πέφτουν κυριολεκτικά με τα μούτρα στη δουλειά, χωρίς έλεος.

Καρκίνος

Ο Καρκίνος έχει ισχυρούς οικογενειακούς δεσμούς. Στη διάρκεια αυτής της διέλευσης, πιθανόν να εστιάσετε στα παιδιά σας. Είναι μια εποχή έντονων απολαύσεων. Νιώθετε πολύ ερωτύλοι! Αυτή η συμπεριφορά, μπορεί να φέρει μια νέα ερωτική σχέση ή μια νέα εγκυμοσύνη! Ο Καρκίνος είναι επίσης ένα εξαιρετικά δημιουργικό ζώδιο, γι’ αυτό και ίσως μετατρέψετε κάποιο χόμπι σας σ’ ένα καινούργιο επάγγελμα ή ασχοληθείτε με πάθος με ένα κερδοσκοπικό έργο, τώρα.

Λέων

Είστε πιο συναισθηματικοί αυτή την περίοδο… με όλα τα είδη των συναισθημάτων του παρελθόντος, να αναδύονται από άγνωστα βάθη. Ήρθε η ώρα να εξερευνήσετε τι υπάρχει στο κελάρι – κυριολεκτικά ή μεταφορικά. Οι οικογενειακές συναντήσεις είναι έντονες τώρα. Μπορεί να μάθετε πολλά εξερευνώντας το παρελθόν σας, εξετάζοντας την καταγωγή σας ή διερευνώντας το πώς σας έχει διαμορφώσει, ο τρόπος που ανατραφήκατε. Θα θέλετε να μείνετε περισσότερο στο σπίτι σας, παρέα με την οικογένεια και τους φίλους σας.

Παρθένος

Η Παρθένος είναι διάσημη για την κριτική της σκέψη! Κι αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι το ζώδιο του Σκορπιού κυβερνά τις σκέψεις σας. Έχετε μια ικανότητα για επίπονη έρευνα και ένα εξαιρετικά διεισδυτικό μυαλό, που μπορεί να αντιλαμβάνεται κάθε εξαπάτηση. Αυτή η εποχή του χρόνου, σας εμπνέει να ανακαλύψετε τα μυστικά περάσματα του κόσμου σας, να αναζητήσετε πληροφορίες και να γνωστοποιήσετε τα ευρήματά σας μέσα από τη συγγραφή. Αυτή είναι μια συναρπαστική και ενθαρρυντική διέλευση!

Ζυγός

Ο Ήλιος στο Σκορπιό, σας προτρέπει να λάβετε υπόψη τις προτεραιότητές σας. Ο Ζυγός είναι ευχάριστος και γοητευτικός! Γνωρίζετε όμως, πως το φως και το σκοτάδι, κατέχουν ισότιμη θέση στον κόσμο σας. Ίσως γι’ αυτό προσπαθείτε τόσο σκληρά να ισορροπήσετε την ζυγαριά. Διαθέτετε όμως τον χρόνο και την ενέργειά σας σε ανθρώπους κι έργα που αξίζουν? Ώρα να διαχωρίσετε το σιτάρι από την ήρα. Είναι επίσης μια καλή στιγμή να ρίξετε μια αδίστακτη ματιά, στα οικονομικά σας.

Σκορπιός

Χρόνια πολλά αγαπητέ Σκορπιέ! Αυτή είναι η εποχή σας….και είστε πραγματικά στο στοιχείο σας! Οι άλλοι μπορεί να είναι ασταθής τώρα, αλλά ο Σκορπιός σπάνια ζει με αυταπάτες. Δεν θα διστάσετε να κάνετε ό, τι είναι απαραίτητο για να προχωρήσετε – ακόμα κι αν αυτό σημαίνει, να αντιμετωπίσετε ό,τι φοβάστε περισσότερο. Αυτή είναι μια στιγμή ανανέωσης για εσάς…και μπορείτε πραγματικά να λάμψετε! Βρίσκεστε στο προσκήνιο και αυτό σας δίνει την ευκαιρία να προωθήσετε την ατζέντα σας.

Τοξότης

Πάντα αισιόδοξος ο Τοξότης, προτιμά να κοιτάζει τη φωτεινή πλευρά της ζωής. Δεν είναι λοιπόν περίεργο που το ζώδιο του Σκορπιού, πέφτει στο σημείου του ωροσκοπίου σας, που είναι εντελώς αθέατο. Ίσως αυτή ακριβώς η ενστικτώδης γνώση της αβύσσου που απλώνεται πίσω σας, να σας δίνει μια τεράστια αποφασιστικότητα για να κοιτάξετε μπροστά, με πίστη. Αυτή η διέλευση, είναι μια στιγμή ξεκούρασης κι επανασύνδεσης με τον ψυχισμό σας. Θα προετοιμάσετε επίσης το έδαφος κρυφά…. για μελλοντικά έργα!

Αιγόκερως

Στον Αιγόκερω αρέσει να βρίσκεται στην κορυφή του τροχού του ζωδιακού κύκλου! Μέρος του μυστικού της επιτυχίας σας, είναι η αριστοτεχνική δικτύωση και η πολιτική σας ικανότητα. Έχετε τη δυνατότητα να αποκτήσετε ισχυρούς φίλους, να αναγνωρίσετε τόσο το φως όσο και το σκοτάδι στην κοινωνία… και να δημιουργήσετε επικερδείς συμμαχίες σε όλα τα κοινωνικά στρώματα. Είναι καιρός όμως να είσαστε ειλικρινείς με αυτές τις φιλίες. Ποιος είναι πραγματικά στο πλευρό σας? Δείξτε την υποστήριξή σας, με έργα. Αν κάτι σας ενοχλεί, ήρθε η ώρα να το βγάλετε από μέσα σας. Αυτό θα βοηθήσει στην αναζωογόνηση του κοινωνικού σας δικτύου.

Υδροχόος

Στον Υδροχόο αρέσει να είναι διαφορετικός! Οι στόχοι σας και ο τρόπος με τον οποίο βλέπετε τον εαυτό σας στον κόσμο, ακολουθούν αυτό το μοτίβο: θέλετε να αλλάξετε, οδηγώντας τους άλλους σε ένα γενναίο «αύριο». Η διέλευση του Ήλιου στο Σκορπιό, σας καλεί να ρίξετε μια ειλικρινή ματιά στην καριέρα και τη φήμη σας, σαν παράγοντα αλλαγής. Πόσο μακριά είσαστε διατεθειμένοι να πάτε? Υπάρχουν τυφλά σημεία? Οι στόχοι σας εξακολουθούν να είναι σχετικοί? Δεν θα ξέρετε…. μέχρι να το ψάξετε!

Ιχθύες

Λίγα πράγματα δίνουν στους Ιχθύες μεγαλύτερη απόλαυση, από το να ξεφύγουν σε ένα δικό τους κόσμο. Μπορείτε να ξεφύγετε με μια ταινία, με ένα φλερτ ή μ’ ένα μπουκάλι ουίσκι. Οι πνευματικές σας επιθυμίες, θα βρουν παρηγοριά μέσα από βαθιά συναισθήματα για τον έρωτα, την τέχνη ή τη θρησκεία. Όποιες κι αν είναι οι πεποιθήσεις σας, διαδραματίζουν βασικό ρόλο σε τέτοιου είδους ταξίδια, που έχουν σκοπό να σας δώσουν ελπίδα…. και τη δυνατότητα να ανανεώσετε το πνεύμα σας. Αυτή είναι μια εξαιρετική στιγμή για να ρίξετε μια πιο προσεκτική ματιά σ’ αυτές τις πεποιθήσεις και να φέρετε στο φως, τις πιο σκοτεινές σας σκέψεις.

Check Also

Ποιος είναι τελικά ο Playboy του ζωδιακού…

Share Twitter Οk, ξέρουμε, όλοι θα θέλατε να έχετε αυτό τον τίτλο και είμαστε σίγουρες …

Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Share Twitter Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια Κριός  Αγαπητοί Κριοί, κάτι νέο και …