Αστρολογία: Εβδομαδιαία πρόβλεψη για όλα τα ζώδια

Αστρολογία: Εβδομαδιαία πρόβλεψη για όλα τα ζώδια

Κριός

Επικεντρωθείτε στο να βρείτε καλύτερο τρόπο να ισορροπήσετε τις ανάγκες για την ευεξία σας με τη δουλειά, στις 10 Σεπτεμβρίου. Τότε η συναισθηματική Σελήνη θα είναι στον έκτο οίκο σας της καθημερινής ρουτίνας. Και θα σχηματίζει μια θετική γωνία με τον τυχερό Δία στον δέκατο οίκο σας της καριέρας. Μια συζήτηση με έναν συνάδελφο ή φίλο, μπορεί να εμπνεύσει ένα νέο σχέδιο.

Έπειτα, από 16 Φεβρουαρίου έως 30 Μαρτίου ο Άρης είναι στον δέκατο Οίκο σας και τροφοδοτεί το πάθος σας για επαγγελματικά πρότζεκτ. Είστε έτοιμοι να προσέξουν τα ταλέντα σας και για να το καταφέρετε θα κάνετε τολμηρές κινήσεις. Μόνο φροντίστε να θέσετε από την αρχή καλές βάσεις.

Ταύρος

Μπορεί να χρειαστεί να αντιμετωπίσετε μια ξαφνική διαφωνία στις 13 Φεβρουαρίου. Τότε η συναισθηματική Σελήνη από τον έβδομο οίκο σας, σχηματίζει αντίθεση με τον Ουρανό στο ζώδιό σας. Ευτυχώς που έχετε υπομονή, γιατί αυτό ακριβώς χρειάζεται τώρα για να αποτρέψετε τις πολύ χειρότερες διαμάχες.

Από 16 Φεβρουαρίου έως 4 Μαρτίου ο Ερμής αναδρομεί στον δωδέκατο Οίκο σας της πνευματικότητας. Σας ωθεί να σκεφτείτε τη ψυχολογική δουλειά που πρέπει να κάνετε και παλιές συναισθηματικές πληγές. Αν τις αντιμετωπίσετε τώρα, μπορείτε να προχωρήσετε με πιο σταθερό τρόπο. Και από 16 Φεβρουαρίου έως 30 Μαρτίου, ο Άρης είναι στον ένατο οίκο σας της ανώτερης εκπαίδευσης. Θα κάνετε τολμηρές κινήσεις για να βελτιώσετε τις δεξιότητές σας.

Δίδυμοι

Στις 12 Φεβρουαρίου η συναισθηματική Σελήνη στον πέμπτο Οίκο σας του έρωτα σχηματίζει αντίθεση με την Αφροδίτη στον ενδέκατο Οίκο σας της δικτύωσης: Θα λαχταράτε μια σύνδεση με κάποιον ξεχωριστό. Αυτή η διέλευση σας ωθεί επίσης να αντιμετωπίσετε εντάσεις ή ανισορροπίες στις σχέσεις σας. Μόλις τις αναγνωρίσετε, θα μπορέσετε τις αντιμετωπίσετε με ανανεωμένη ενέργεια.

Από τις 16 Φεβρουαρίου έως τις 4 Μαρτίου, ο Ερμής θα είναι ανάδρομος στον δέκατο Οίκο σας της καριέρας. Ίσως προκαλεί παρεξηγήσεις και καθυστερήσεις στη δουλειά σας. Ξεπεράστε αυτή την περίοδο με μια δόση χιούμορ και ζωηρής φαντασίας και θα βγείτε πιο δυνατοί και πιο επικεντρωμένοι από πριν. Είναι επίσης ιδανική στιγμή για να επεξεργαστείτε ξανά πρότζεκτ που είχαν καθυστερήσει.

 Καρκίνος

Από τις 16 Φεβρουαρίου έως τις 4 Μαρτίου ο Ερμής είναι ανάδρομος στον ένατο οίκο σας της ανώτερης εκπαίδευσης. Καλά θα κάνετε να βελτιώσετε τις δεξιότητές σας. Μια ανανέωση αυτών που ξέρετε, θα σας κρατήσει συνδεδεμένους με μακροπρόθεσμους στόχους αλλά και προετοιμασμένους για την καριέρα σας.

Θα έχετε επίσης πολλή ενέργεια, για προθέσεις που μοιράζεστε με φίλους ή το ταίρι σας. Ο Άρης θα είναι στον έβδομο οίκο σας των σχέσεων, από τις 16 Φεβρουαρίου έως τις 30 Μαρτίου. Η ικανότητά σας να συνεργάζεστε είναι αυξημένη τώρα. Δεν σημαίνει ότι δεν θα έχετε στιγμές διαφωνίας. Αλλά αν συμβούν, θα μπορείτε να τις λύσετε εύκολα.

Λέων

Μιλήστε για κάτι δημιουργικό που σκεφτόσασταν ή για τρόπους που θα φέρουν περισσότερη ισορροπία στο πρόγραμμά σας στις 10 Φεβρουαρίου. Η συναισθηματική Σελήνη από τον δεύτερο οίκο σας του εισοδήματος, σχηματίζει αρμονικό τρίγωνο με τον τυχερό Δία στον έκτο οίκο σας της ρουτίνας. Η έκφραση μπορεί να οδηγήσει σε απτά σχέδια, που θα φέρουν ικανοποιητικά αποτελέσματα… Ειδικά αν εμπιστευτείτε τη διαίσθησή σας στις 11 Φεβρουαρίου: Τότε η Σελήνη θα σχηματίσει τρίγωνο με τον Πλούτωνα και τον Κρόνο.

Έπειτα, από τις 16 Φεβρουαρίου έως τις 4 Μαρτίου, ο Ερμής θα είναι ανάδρομος στον όγδοο Οίκο σας της σεξουαλικής οικειότητας. Θα σας ενθαρρύνει να σκεφτείτε ξανά επιθυμίες σας που θέλατε πάντα να κάνετε πραγματικότητα. Μπορεί να είναι μια περίοδος πραγματικής ανακάλυψης του εαυτού σας.

Παρθένος

Έχετε την τέλεια ευκαιρία να νιώσετε πιο επικεντρωμένοι στη δουλειά και τα μακροπρόθεσμα οράματά σας στις 13 Φεβρουαρίου. Η συναισθηματική Σελήνη από τον δεύτερο οίκο σας του εισοδήματος, σχηματίζει αρμονικό τρίγωνο με τον Ήλιο στον έκτο οίκο σας της ρουτίνας. Αν υπάρχει κάποιο ξεχωριστό πρότζεκτ που θέλετε, τώρα είναι η ιδανική στιγμή. Μπορείτε επίσης να προτείνετε νέους τρόπους δουλειάς, που θα ενισχύσουν την παραγωγικότητα και το πάθος σας.

Και από τις 16 Φεβρουαρίου έως τις 30 Μαρτίου, ο Άρης θα είναι στον πέμπτο Οίκο σας του έρωτα. Θα θέλετε να εκφραστείτε δημιουργικά και να περάστε χρόνο ευχάριστο χρόνο με τους αγαπημένους σας. Μόνο προσπαθήστε να βρείτε ισορροπία ανάμεσα στο παιχνίδι και τη ξεκούραση.

Ζυγός

Λαχταράτε περισσότερο χρόνο με το ταίρι σας στις 12 Φεβρουαρίου: Η συναισθηματική Σελήνη στο ζώδιό σας, σχηματίζει αντίθεση με τη ρομαντική Αφροδίτη στον έβδομο οίκο σας των σχέσεων. Αλλά τώρα μπορεί να αρχίσετε να βλέπετε και τις ρωγμές που υπάρχουν σε αυτή τη σχέση. Χρησιμοποιήστε αυτή την καθαρότητα, για να καταλάβετε πώς να προχωρήσετε και να τις θεραπεύσετε.

Καλά θα κάνετε να επιστρέψετε στο σχεδιασμό όσον αφορά την υγεία σας, από τις 16 Φεβρουαρίου έως τις 4 Μαρτίου. Τότε ο Ερμής είναι ανάδρομος στον έκτο Οίκο σας της ευεξίας. Θα έχετε περισσότερη ενέργεια σε καθημερινή βάση αν ενισχύσετε την πνευματική, συναισθηματική και ψυχική σας υγεία μέσω σωματικής άσκησης.

Σκορπιός

Μπορεί να χρειαστεί να αντιμετωπίσετε ξαφνικά δράματα με το ταίρι σας ή έναν φίλο στις 13 Φεβρουαρίου. Τότε η συναισθηματική Σελήνη στο ζώδιό σας, σχηματίζει αντίθεση με τον Ουρανό στον έβδομο οίκο σας των σχέσεων. Μπορεί να αφορά την ανεξαρτησία σας ή κάποιος να νιώθει ότι δεν του δίνετε αρκετή σημασία.

Ευτυχώς, στις 14 Φεβρουαρίου η Σελήνη είναι στο ζώδιό σας. Και θα σχηματίσει αρμονικό τρίγωνο με τον Ερμή στον πέμπτο Οίκο σας του έρωτα. Αυτό σας διευκολύνει να εκφράσετε τα συναισθήματά σας. Θα μπορέσετε να λύσετε με συζήτηση, ένα συναισθηματικό θέμα που επιμένει. Αλλά από τις 16 Φεβρουαρίου έως τις 4 Μαρτίου ο Ερμής θα είναι ανάδρομος στον πέμπτο Οίκο σας του έρωτα. Καλά θα κάνετε να αφήσετε τα σχέδια και τις προσδοκίες. Αφήστε τις παιχνιδιάρικες, αυθόρμητες στιγμές να εξελιχθούν φυσικά και θα έχετε πιο ικανοποιητικά αποτελέσματα.

Τοξότης

Στις 13 Φεβρουαρίου η συναισθηματική Σελήνη είναι στον ενδέκατο Οίκο σας της δικτύωσης. Θα σχηματίσει αρμονικό τρίγωνο με τον Ήλιο στον τρίτο οίκο σας της επικοινωνίας. Τώρα η συνεργασία με φίλους και συναδέλφους θα είναι μια εμπειρία, που θα ενισχύσει την αυτοπεποίθησή σας και θα σας διεγείρει διανοητικά. Καλά θα κάνετε να σκεφτείτε τις βάσεις της ζωής σας που θα σας κάνουν να νιώθετε πιο ασφαλείς: Από 16 Φεβρουαρίου έως 4 Μαρτίου ο Ερμής θα είναι ανάδρομος στον τέταρτο Οίκο σας του σπιτιού.

Αν μια σχέση ή δουλειά δεν είναι αυτό ακριβώς που θέλετε, ειδικά όσον αφορά τους μακροπρόθεσμους στόχους σας, μπορεί να πρέπει να δημιουργήσετε θετική αλλαγή. Από τις 16 Φεβρουαρίου έως τις 30 Μαρτίου, ο Άρης είναι στον δεύτερο οίκο σας του εισοδήματος. Σας δίνει την ενέργεια να κυνηγήσετε νέες οδούς για να βγάλετε χρήματα. Θα είστε πιο επιθετικοί στη προσέγγισή σας με πιθανούς συνεργάτες.

 Αιγόκερως

Θέλετε να ανοιχτείτε σε αγαπημένους και φίλους, για περιπέτειες και στόχους που θα διευρύνουν τους ορίζοντές σας στις 10 Φεβρουαρίου. Τότε η συναισθηματική Σελήνη είναι στον ένατο οίκο σας και σχηματίζει αρμονικό τρίγωνο με τον τυχερό Δία στο ζώδιό σας. Οι διεγερτικές συζητήσεις θα εμπνεύσουν τολμηρά βήματα προς την πραγματοποίηση των στόχων σας.

Έπειτα, από 16 Φεβρουαρίου έως 4 Μαρτίου, ο Ερμής είναι ανάδρομος στον τρίτο οίκο σας της επικοινωνίας. Μπορεί να φέρει παρεξηγήσεις, που θα μοιάζουν να είναι ο κανόνας και όχι η εξαίρεση. Η αίσθηση του χιούμορ θα σας βοηθήσει να ξεπεράσετε αυτή την περίοδο. Το θετικό: Με τον Άρη στο ζώδιό σας από 16 Φεβρουαρίου έως 30 Μαρτίου, θα έχετε παραπάνω ενέργεια για να κυνηγήσετε στόχους για την υγεία και τη δουλειά σας. Επικεντρωθείτε στις πρακτικούς πτυχές και θα έχετε τα πιο ικανοποιητικά αποτελέσματα.

 Υδροχόος

Επιστρέψτε στο σχεδιασμό για τα επαγγελματικά και επενδυτικά σχέδιά σας: Ο Ερμής θα είναι ανάδρομος στον δεύτερο οίκο σας του εισοδήματος, από 16 Φεβρουαρίου έως 4 Μαρτίου. Οργανωθείτε και κάντε ένα πιο στοχευμένο σχέδιο, για να κάνετε πραγματικότητα τα οικονομικά σας όνειρα.

Και από τις 16 Φεβρουαρίου έως τις 30 Μαρτίου, ο Άρης είναι στον δωδέκατο Οίκο σας της πνευματικότητας. Θα σας ενθαρρύνει να σκεφτείτε τους πιο συναισθηματικούς στόχους σας. Αν και συχνά συνεργάζεστε πολύ καλά με τους άλλους, αυτή η διέλευση μπορεί να ενισχύει την ενέργειά σας όταν βάζετε το κεφάλι κάτω και σκέφτεστε μόνοι σας. Η αυξημένη φαντασία σας μπορεί να φέρει συναρπαστικές νέες ιδέες και προτάσεις… Κάτι που θα θέσει τις βάσεις για ένα καινούργιο κεφάλαιο στην επαγγελματική ζωή σας.

Ιχθύες

Θα περάσετε ευχάριστες και ζεστές στιγμές με τους αγαπημένους σας στις 10 Φεβρουαρίου. Τότε η συναισθηματική Σελήνη από τον έβδομο οίκο σας των σχέσεων, σχηματίζει αρμονικό τρίγωνο με τον τυχερό Δία στον ενδέκατο Οίκο σας της δικτύωσης. Είναι καλή περίοδος για να οργανώσετε μια μάζωξη ή ένα πάρτι. Η διάθεση είναι κατάλληλη για να μιλήσετε για συναισθήματα, να αφήσετε την ευαισθησία σας να ενισχύσει τους δεσμούς σας.

Έπειτα μπορεί να νιώθετε πιο ενθουσιώδεις για τη συνεργασία με φίλους και συναδέλφους σε μια ομαδική προσπάθεια: Ο Άρης περνά από τον ενδέκατο Οίκο σας της δικτύωσης, από 16 Φεβρουαρίου έως 4 Μαρτίου. Μπορεί μάλιστα να λαχταράτε έναν ηγετικό ρόλο, καθώς είστε ιδιαίτερα οργανωτικοί και πρωτοποριακοί τώρα.

Check Also

Αστρολογία – Ζώδια: Εβδομαδιαία πρόβλεψη

Share Twitter Αστρολογία – Ζώδια: Εβδομαδιαία πρόβλεψη Κριός Θα μπορούσατε να αισθάνεστε πιο υποχρεωμένοι να …

Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Share Twitter Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια Κριός  Το πλανητικό σκηνικό στήνεται προς …