Αστρολογία: Εβδομαδιαία πρόβλεψη για όλα τα ζώδια

Αστρολογία: Εβδομαδιαία πρόβλεψη για όλα τα ζώδια

Κριός

Γύρω στις 14 Σεπτεμβρίου η Πανσέληνος είναι στον δωδέκατο οίκο σας της πνευματικότητας. Μπορεί να βιώσετε μια έντονη ώθηση να μείνετε μέσα και να περάσετε χρόνο μόνοι σας. Ο διαλογισμός, το γράψιμο ή η αποκαταστατική γιόγκα, είναι δραστηριότητες που μπορούν να βοηθήσουν να αξιοποιήσετε στο έπακρο αυτή τη στιγμή. Ένα μέρος σας ίσως αισθάνεται ότι χρειάζεται να βγει έξω και να κοινωνικοποιηθεί… Αλλά αυτή η περίοδος είναι ιδανική για φροντίδα και συντονισμό με τη διαίσθησή σας. Έτσι θα μπορέσετε να επαναφορτίσετε τις μπαταρίες σας και να είστε ο πιο ζωτικός εαυτός σας.

Επίσης, την ίδια ημέρα ο πλανήτης της επικοινωνίας Ερμής περνά μέσα από τον έβδομο οίκο σας των σχέσεων έως τις 8 Οκτωβρίου. Σας εμπνέει να συνδεθείτε με το ταίρι σας ή με στενούς συναδέλφους σε δημιουργικά έργα. Η εύρεση ισορροπίας στις δυνάμεις που παίζουν στις σχέσεις σας σάς βοηθά να βγείτε και οι δύο νικητές.

Ταύρος

Η φαντασία σας θα οργιάζει στις 9 Σεπτεμβρίου. Ο πλανήτης της επικοινωνίας Ερμής στον πέμπτο οίκο σας του ρομαντισμού, σχηματίζει αρμονική γωνία με τον μετασχηματιστικό Πλούτωνα στον ένατο οίκο σας της περιπέτειας. Θέλατε να κάνετε ένα αυθόρμητο ταξίδι το σαββατοκύριακο με τον εραστή ή τους φίλους σας; Θέλετε να προτείνετε να αναλάβετε ένα σημαντικό, συναρπαστικό έργο στους προϊσταμένους σας; Τώρα είναι η ώρα. Η παθιασμένη έκφρασή σας είναι βέβαιο ότι θα είναι ιδιαίτερα πειστική τώρα.

Από 14 Σεπτεμβρίου έως 8 Οκτωβρίου, η κοινωνική Αφροδίτη περνά από τον έκτο οίκο σας της καθημερινής ρουτίνας. Θα είστε σε θέση να προτείνετε ομαδικά σχέδια, να προγραμματίσετε εξόδους με συναδέλφους, να βρείτε τρόπους για να απολαύσετε την παρέα των άλλων ενώ κάνετε τις δουλειές σας. Ως αποτέλεσμα, θα αποκτήσετε τη φήμη του ειρηνοποιού και του ομαδικού παίκτη.

Δίδυμοι

Καλά θα κάνετε να κάνετε μια ουσιαστική συζήτηση με έναν αγαπημένο σας στις 13 Σεπτεμβρίου: Ο επικοινωνιακός Ερμής και η προσανατολισμένη στις σχέσεις Αφροδίτη, ζευγαρώνουν στον τέταρτο οίκο σας της ζωής στο σπίτι. Η έκφραση των βαθύτερων συναισθημάτων σας με λέξεις, έρχεται ακόμη πιο φυσικά τώρα. Και η συζήτηση μπορεί να οδηγήσει σε μια αρμονική, θεραπευτική εμπειρία και για τους δυο σας.

Μπορεί να σας ζητηθεί να ξεκινήσετε ένα σημαντικό επαγγελματικό έργο ή να κάνετε μια κρίσιμη παρουσίαση γύρω στις 14 Σεπτεμβρίου. Τότε η Πανσέληνος είναι στον δέκατο οίκο σας της καριέρας. Βασικά, δεν θα μπορείτε να ξεφύγετε από το προσκήνιο στη δουλειά σας – και δεν θα θέλετε κιόλας: Όσα περισσότερα μπορείτε να κάνετε τώρα, τόσο πιο πιθανό είναι να εντυπωσιάσετε τους ανωτέρους σας. Επίσης, καλά θα κάνετε να υλοποιήσετε τις πιο ευφάνταστες ιδέες σας, ακόμα κι αν αρχικά δεν φαίνονται πρακτικές.

 Καρκίνος

Ενδεχομένως να κάνετε διανοητικά διεγερτικές, ζωηρές συζητήσεις στις 13 Σεπτεμβρίου. Τότε ο περίεργος Ερμής και η προσανατολισμένη στις σχέσεις Αφροδίτη, ζευγαρώνουν στον τρίτο οίκο σας της επικοινωνίας. Η ανταλλαγή ιδεών με φίλους και με το ταίρι σας μπορεί να αποδειχθεί ικανοποιητική για εσάς, τόσο διανοητικά όσο και συναισθηματικά. Η εμπειρία αυτού του είδους σύνδεσης, μπορεί να και ενισχύσει τους δεσμούς σας.

Αν αισθανόσασταν εξαντλημένοι ή έχετε βαρεθεί τη δουλειά σας, μπορεί να λαχταράτε να βγείτε από τη ζώνη άνεσής σας γύρω στις 13 Σεπτεμβρίου. Τότε η Πανσέληνος επηρεάζει τον ένατο οίκο σας της περιπέτειας. Θα εμπνευστείτε να αφήσετε πίσω τη ρουτίνα, ώστε να μπορέσετε να εξερευνήσετε νέα εγχειρήματα και να αγκαλιάσετε κάθε ευκαιρία για να διευρύνετε τους ορίζοντές σας. Η ατμόσφαιρα της στιγμής σας ενθαρρύνει να αφήσετε τις φαντασιώσεις σας να σας οδηγήσουν για αλλαγή.

Λέων

Γύρω στις 13 Σεπτεμβρίου η Πανσέληνος είναι στον όγδοο οίκο σας της σεξουαλικής οικειότητας. Ίσως θελήσετε να πειραματιστείτε με τα όρια της σχέσης σας. Αυτή η στιγμή είναι μια ευκαιρία για εσάς: Να καταλάβετε πολύ ξεκάθαρα τις ανάγκες σας, ενώ σέβεστε και τις ανάγκες του συντρόφου ή ενός αγαπημένου φίλου σας. Πρέπει να είστε ανοιχτοί να κολυμπήσετε σε μερικά βαθιά συναισθηματικά νερά, ενώ κατανοείτε πώς να επιτύχετε την ισορροπία.

Από την επόμενη μέρα, η προσανατολισμένη στις σχέσεις Αφροδίτη θα είναι στον τρίτο οίκο σας της επικοινωνίας μέχρι τις 8 Οκτωβρίου. Ευνοείται η ανταλλαγή πνευματικών ιδεών και η απόλαυση παιχνιδιάρικων συζητήσεων με φίλους, συναδέλφους, συνεργάτες ή με έναν πιθανό σύντροφο: Μπορεί να σας κάνει να αισθάνεστε ακόμα πιο κοντά στον άλλον και θα παρέχει πολλές ευκαιρίες για μάθηση.

 Παρθένος

Θα εμπνευστείτε να εκφράσετε τα βαθύτερα, πιο γλυκά σας συναισθήματα στις 13 Σεπτεμβρίου. Τότε ο πλανήτης της επικοινωνίας Ερμής, ζευγαρώνει με τη ρομαντική Αφροδίτη στο ζώδιό σας. Γράψτε στο ταίρι σας ένα ερωτικό σημείωμα, σε κάποιον άλλον αγαπημένο ένα εγκάρδιο μήνυμα, σε ένα τετράδιο τις πρόσφατες ερωτικές εμπειρίες σας: Μπορεί να είναι ιδιαίτερα θεραπευτικό. Αφήστε τη διαίσθηση και την καρδιά σας να σας καθοδηγήσουν, αξιοποιείστε οποιεσδήποτε δημιουργικές παρορμήσεις έχετε. Θα νιώσετε ότι είστε στον σωστό δρόμο.

Από 14 Σεπτεμβρίου έως 3 Οκτωβρίου, ο Ερμής διασχίζει τον δεύτερο οίκο σας του εισοδήματος. Σας προτρέπει να γράψετε και να εκφράσετε τις πιο καλλιτεχνικές, συναρπαστικές επιχειρηματικές προτάσεις σας. Το πάθος που δείχνετε στις συζητήσεις με συναδέλφους και φίλους για το όραμά σας, μπορεί να σας βοηθήσει να βάλετε τους τροχούς σε κίνηση και τελικά να φέρει οικονομικές ανταμοιβές.

Ζυγός

Ενώ η ρομαντική Αφροδίτη περνά μέσα από το ζώδιό σας από 14 Σεπτεμβρίου έως 8 Οκτωβρίου, θα νιώθετε ιδιαίτερα μαγνητικοί. Επίσης, θα σας ενδιαφέρει να δώσετε προτεραιότητα στις ρουτίνες αυτοφροντίδας σας. Δεν θα ήταν ασυνήθιστο για εσάς να εστιάσετε στους πιθανούς τρόπους, για να ενισχύσετε και να απολαύσετε τις πιο οικείες σχέσεις σας. Θα θέλετε να σχεδιάσετε συναντήσεις και πάρτι με φίλους και να βρείτε χρόνο για ξεχωριστά ραντεβού με το ταίρι σας ή έναν πιθανό σύντροφο. Αυτή η διέλευση μπορεί να χρησιμεύσει στην ενίσχυση των δεσμών σας και να σας κάνει να αισθάνεστε καταπληκτικά μέσα και έξω.

Την ίδια ημέρα περίπου αναδύεται η Πανσέληνος στον έκτο οίκο σας της ευεξίας. Θα σας εμπνεύσει να εξετάσετε μια ολιστική ρουτίνα φροντίδας μυαλού και σώματος, όπως το να χρησιμοποιήσετε μια εφαρμογή διαλογισμού. Όσο περισσότερο επηρεάζει την ψυχική σας ευεξία αυτή η πρακτική, όπως και τη φυσική σας κατάσταση, τόσο καλύτερα θα είναι τα αποτελέσματα συνολικά.

Σκορπιός

Θα έχετε μια έκρηξη ενέργειας που θα κάνει ένα ομαδικό έργο παιχνιδάκι στις 9 Σεπτεμβρίου. Τότε ο Άρης στον ενδέκατο οίκο σας της δικτύωσης σχηματίζει μια αρμονική γωνία με τον Κρόνο στον τρίτο οίκο σας της επικοινωνίας. Η αποδοχή αυτής της πρόκλησης θα σας προσγειώσει στην κορυφή. Και γύρω στις 13 Σεπτεμβρίου η Πανσέληνος θα είναι στον πέμπτο οίκο σας του ρομαντισμού. Ίσως να απογοητευτείτε, αν νιώθετε ότι οι διέξοδοι για δημιουργική ή στοργική αυτοέκφραση έχουν μπλοκαριστεί.

Αυτή η αίσθηση τέλματος, μπορεί να σας ωθήσει να αντιδράσετε στις τρέχουσες συνθήκες και να υψώσετε το ανάστημά σας. Ίσως να ζητήσετε μερικές ημέρες διακοπών, να απολαύσετε ένα μεσημεριανό ραντεβού με έναν ρομαντικό σύντροφο ή να βουτήξετε σε ένα καλλιτεχνικό έργο για το οποίο είστε ιδιαίτερα παθιασμένοι. Εμπιστευτείτε το ένστικτό σας για να σας οδηγήσει.

Τοξότης

Στις 13 Σεπτεμβρίου ο πλανήτης της επικοινωνίας Ερμής ζευγαρώνει με την καλλιτεχνική Αφροδίτη στον δέκατο οίκο σας της καριέρας. Θα νιώθετε την ανάγκη να μοιραστείτε τις πιο ευφάνταστες ιδέες σας με συναδέλφους και προϊστάμενους. Βεβαιωθείτε ότι αυτές είναι οι προτάσεις που αγαπάτε περισσότερο, γιατί οι άλλοι θα πιάσουν τον ενθουσιασμό σας και θα θέλουν να συμμετέχουν!

Την ίδια μέρα η Πανσέληνος προσγειώνεται στον τέταρτο οίκο σας της ζωής σας στο σπίτι. Φέρνει την εστίασή σας σε ένα συναισθηματικό ζήτημα με έναν αγαπημένο σας. Τώρα είναι η ώρα να αντιμετωπίσετε αυτό το ενοχλητικό ζήτημα με όλη σας την καρδιά. Απλά, όταν το συζητάτε, κάντε το με ευαισθησία. Δεν νιώθουν όλοι άνετα να συζητούν για δύσκολα θέματα με αφιλτράριστο τρόπο, όπως εσείς.

Αιγόκερως

Είναι εύκολο να νιώθετε συναισθηματικά πνιγμένοι από μικρές, καθημερινές, αλλά πολλές αγγαρείες στις 13 Σεπτεμβρίου. Τότε η Πανσέληνος θα είναι στον τρίτο οίκο σας της επικοινωνίας. Εσείς απαντάτε σε email, στέλνετε τιμολόγια, κάνετε εξωτερικές δουλειές, συζητάτε με συναδέλφους ή συνδέεστε με αγαπημένους μέσα από μαραθώνιους μηνυμάτων… Αλλά μπορεί να νιώθετε ότι φτάνετε στα όριά σας. Η καλύτερη λύση; Θέστε ως προτεραιότητα το να βρείτε χρόνο για αυτοφροντίδα. Ακόμα κι ένα απόγευμα στην μπανιέρα ή κάποια ώρα διαλογισμού, θα κάνει θαύματα για τα νεύρα σας.

Από τις 14 Σεπτεμβρίου έως τις 3 Οκτωβρίου, η καλλιτεχνική Αφροδίτη περνά μέσα από τον δέκατο οίκο σας της καριέρας. Σας εμπνέει να χρησιμοποιήσετε μια πιο κοινωνική, καλλιτεχνική προσέγγιση στους επαγγελματικούς στόχους σας. Αφήστε τη φαντασία σας ελεύθερη!

 Υδροχόος

Στις 13 Σεπτεμβρίου, ο πλανήτης της επικοινωνίας Ερμής ζευγαρώνει με τη ρομαντική Αφροδίτη στον όγδοο οίκο σας της σεξουαλικής οικειότητας. Κάνει τη γλώσσα και τις πνευματικές συζητήσεις, πιο διεγερτικές απ’ όσο συνήθως. Απολαύστε μια εμπειρία που προκαλεί τη σκέψη, με το ταίρι σας ή έναν πιθανό σύντροφο. Μια έκθεση σε μουσείο μπορεί να αποδειχθεί διαφωτιστική και για τους δύο… Και να προετοιμάσει την ατμόσφαιρα για να έρθετε ακόμα πιο κοντά διανοητικά, συναισθηματικά και σωματικά.

Την ίδια ημέρα η Πανσέληνος θα είναι στον δεύτερο οίκο σας του εισοδήματος. Μπορεί να δυσκολεύεστε να βρείτε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε, για να κάνετε μια σημαντική κίνηση που θα ενισχύσει το εισόδημά σας. Θα είστε έτοιμοι να βουτήξετε συναισθηματικά… Αλλά θα σας λείπουν τα απαραίτητα έγγραφα ή οι αριθμοί για να κλείσετε τη συμφωνία. Κάντε ό,τι καλύτερο μπορείτε και παραμείνετε υπομονετικοί, καθώς η σκόνη θα κατακάτσει μόλις φύγει η έντονη ενέργεια της στιγμής.

 Ιχθύες

Γύρω στις 13 Σεπτεμβρίου αναδύεται η Πανσέληνος στο ζώδιό σας. Μπορεί να νιώθετε στραγγισμένοι από ενέργεια, να δυσκολεύεστε να προχωρήσετε σε έργα που εστιάζατε τις τελευταίες εβδομάδες. Μπορεί και να επιβαρύνεστε, εάν αισθάνεστε ότι οι προσπάθειές σας στη δουλειά δεν αναγνωρίζονται. Αντιμετωπίστε το, βρίσκοντας ένα τελετουργικό που σας γειώνει: Θα σας βοηθήσει να έρθετε σε επαφή με τις πραγματικές ανάγκες και τα συναισθήματά σας. Με το να αισθάνεστε πιο συγκεντρωμένοι, θα μπορέσετε να ξεπεράσετε αυτή τη δύσκολη στιγμή.

Από τις 14 Σεπτεμβρίου έως τις 8 Οκτωβρίου, η ρομαντική Αφροδίτη περνά μέσα από τον όγδοο οίκο σας της σεξουαλικής οικειότητας. Θα λαχταράτε μια βαθιά και έντονη σύνδεση με το ταίρι σας ή έναν πιθανό σύντροφο. Καλά θα κάνετε να εκφράσετε τις επιθυμίες σας, ενώ λαμβάνετε παράλληλα υπόψη τις ανάγκες των αγαπημένων σας.

Check Also

Αστρολογία: Ο Ιούνιος θα είναι ο καλύτερος μήνας για αυτά τα ζώδια

Share Twitter Αστρολογία: Ο Ιούνιος θα είναι ο καλύτερος μήνας για αυτά τα ζώδια Ο …

Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Share Twitter Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια Κριός  Νιώθετε ετοιμοπόλεμοι, αγαπητοί Κριοί; Προσπαθήστε …