Αστρολογία: Εβδομαδιαία πρόβλεψη για όλα τα ζώδια

Αστρολογία: Εβδομαδιαία πρόβλεψη για όλα τα ζώδια

Κριός

Παρόλο που μπορεί να έρχεται σε αντίθεση με την ανεξάρτητη φύση σας, θα λαχταράτε μια αίσθηση συντροφικότητας γύρω στις 15 Αυγούστου. Τότε η πανσέληνος φωτίζει τον ενδέκατο οίκο σας της δικτύωσης. Συνεργαστείτε με τους συναδέλφους σας για να φτάσετε ένα φιλόδοξο έργο στη γραμμή τερματισμού ή περάστε χρόνο σε έναν οργανισμό ή ένα σωματείο με το οποίο νιώθετε συνδεδεμένοι. Η εμπειρία θα είναι συναισθηματικά ικανοποιητική και θα οδηγήσει σε ένα επιτυχημένο αποτέλεσμα.

Και θα έχετε μια έκρηξη αυτοπεποίθησης και ενέργειας για να επιδιώξετε τους στόχους σας, όταν ο Άρης βρεθεί στον έκτο οίκο σας της υγείας από τις 18 Αυγούστου έως τις 3 Οκτωβρίου. Η ιδιαίτερη προσοχή στις λεπτομέρειες (όπως το πόσο νερό πίνετε ή την εξισορρόπηση των έντονων προπονήσεων με επαρκή ανάπαυση) είναι το κλειδί για την επίτευξη του αποτελέσματος που έχετε οραματιστεί.

Ταύρος

Όλη η σκληρή δουλειά σας θα αποδώσει στις 15 Αυγούστου, όταν η πανσέληνος βρεθεί στον δέκατο οίκο σας της καριέρας. Αν δουλεύατε πάνω σε ένα μεγάλο έργο και νιώθατε ότι δεν λαμβάνατε την αναγνώριση που αξίζετε, αυτό πρόκειται να αλλάξει. Οι προϊστάμενοί σας θα αναγνωρίσουν την εργασιακή σας ηθική. Και όσο πιο προνοητικοί είστε τώρα, τόσο καλύτερα τα αποτελέσματα.

Η όρεξή σας για φλερτ, αισθησιακό παιχνίδι, παλιομοδίτικες χειρονομίες όπως λουλούδια και μαγικές βραδιές ραντεβού αυξάνονται. Ο Άρης περνάει μέσα από τον πέμπτο οίκο σας του ρομαντισμού από τις 18 Αυγούστου έως τις 3 Οκτωβρίου. Θα έχετε την ενέργεια και την επιθυμία να δώσετε ακριβώς όσα θέλετε να λάβετε. Δείξτε λοιπόν ξεκάθαρα τις ανάγκες σας και θα βιώσετε πυροτεχνήματα.

Δίδυμοι

Μετά χαράς εκπληρώνετε τις εργασιακές σας ευθύνες, αλλά θα θέλετε να ταρακουνήσετε τα πράγματα γύρω στις 15 Αυγούστου. Τότε η Πανσέληνος βρίσκεται στον ένατο οίκο σας της ανώτερης εκπαίδευσης. Χρειάζεστε μια εμπειρία που θα σας ανοίξει τα μάτια. Δύο οδοί που μπορείτε να επιλέξετε είναι οι διακοπές ή η επένδυση σε μαθήματα για να ακονίσετε το σύνολο των δεξιοτήτων σας και τελικά να προχωρήσετε την καριέρα σας. Τώρα είναι ο καιρός να ακολουθήσετε το ένστικτό σας.

Στις 16 Αυγούστου, ο συλλέκτης πληροφοριών Ερμής στον τρίτο οίκο σας της επικοινωνίας συγκρούεται με τον Ουρανό στον δωδέκατο οίκο σας της πνευματικότητας. Θα αντιμετωπίσετε μια επίθεση μηνυμάτων και ενέργειας που θα σας κάνει να θέλετε να κρυφτείτε κάτω από την κουβέρτα σας. Κάνετε διαλείμματα για να φροντίσετε τον εαυτό σας –σύντομες ασκήσεις βαθιάς αναπνοής. Αυτά θα σας βοηθήσουν να νιώσετε επικεντρωμένοι μέσα σε όλο το χάος.

 Καρκίνος

Μια έκρηξη δημιουργικότητας και κοινωνικής ενέργειας κάνει εύκολο να πάτε ένα έργο στο επόμενο επίπεδο στις 14 Αυγούστου. Τότε ο Ήλιος ζευγαρώνει με την καλλιτεχνική Αφροδίτη στον δεύτερο οίκο σας του εισοδήματος. Εάν αισθάνεστε κολλημένοι, αυτή η δυναμική ενισχύει την αυτοπεποίθησή σας. Μοιραστείτε και γιορτάστε την επιτυχία σας με συναδέλφους!

Στις 15 Αυγούστου, με την Πανσέληνο στον όγδοο οίκο σας της σεξουαλικής οικειότητας, θα σκέφτεστε πώς μπορείτε να ισορροπήσετε καλύτερα τις επιθυμίες και τις ανάγκες σας με του ταιριού σας. Αυτή η έντονη διέλευση που φέρνει όμως ισορροπία αφορά την εξασφάλιση της αμοιβαιότητας στους πιο στενούς δεσμούς σας. Αν δεν υπάρχει, ίσως χρειαστεί να κάνετε μια δύσκολη συζήτηση για να μετακινηθείτε προς μια πιο υγιή κατεύθυνση.

Λέων

Οι προβολείς σας φωτίζουν με ζεστό και όμορφο τρόπο, που σας κάνει να αισθάνεστε ακτινοβόλοι, χαρισματικοί και ιδιαίτερα ελκυστικοί στις 14 Αυγούστου. Τότε ο Ήλιος ζευγαρώνει με τη ρομαντική Αφροδίτη στο ζώδιό σας. Θα θελήσετε να βγείτε από τη ζώνη άνεσής σας: Να απολαύσετε τον ποιοτικό χρόνο με τους καλύτερους φίλους και το ταίρι σας… Είτε αν είστε ελεύθεροι, να βρεθείτε σε μέρη που θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε γνωριμίες. Οι γλυκές σπίθες που απολαμβάνετε αυτή τη στιγμή πιθανότατα θα συνεχίσουν να καίνε και να λάμπουν!

Έπειτα, από τις 18 Αυγούστου έως τις 3 Οκτωβρίου, ο Άρης περνά από τον δεύτερο οίκο σας του εισοδήματος και τροφοδοτεί τις προσπάθειές σας. Καθώς ξεκινάτε το όνειρό σας, θα έχετε επιπλέον αυτοπεποίθηση, ενέργεια και ορμή στο πλευρό σας.

Παρθένος

Ο διαλογισμός, το γράψιμο ή η απόλαυση της αγαπημένης σας αυτοφροντίδας έρχονται στις 14 Αυγούστου, όταν ο Ήλιος ζευγαρώνει με τη ρομαντική Αφροδίτη στον δωδέκατο οίκο σας της πνευματικότητας. Περνάτε χρόνο μόνοι σας, σκέφτεστε και φροντίζετε για τη συναισθηματική και ψυχική σας ευεξία. Αυτή η ήρεμη, αποκαταστατική στιγμή μπορεί να σας κάνει να αισθάνεστε σαν να λάμπετε από μέσα προς τα έξω. Αυτό θα σας βάλει σε ακόμη πιο ισχυρή θέση για να κυνηγήσετε επαγγελματικούς και προσωπικούς στόχους.

Στη συνέχεια ο προσανατολισμένος στην δράση Άρης είναι στο ζώδιό σας από τις 18 Αυγούστου έως τις 3 Οκτωβρίου. Μπορεί να είναι πιο εύκολο να ακολουθήσετε μια φιλόδοξη ρουτίνα ευεξίας. Όσο αφορά το πρόγραμμα γυμναστικής σας ή το να δώσετε προτεραιότητα στην ευεξία του νου και του σώματός σας: Έχετε επιπλέον δύναμη και εστίαση. Και θα πάρετε τα αποτελέσματα που αναζητάτε.

Ζυγός

Θα λαχταράτε να εκφραστείτε με δημιουργικό, ίσως και ιδιόμορφο τρόπο στο ταίρι σας ή σε έναν πιθανό εραστή γύρω στις 15 Αυγούστου. Τότε η πανσέληνος βρίσκεται στον πέμπτο οίκο σας του ρομαντισμού. Αφήστε τα προμελετημένα σχέδια και ακολουθήστε τη ροή και θα διευκολύνετε την επικοινωνία του πώς αισθάνεστε πραγματικά. Αυτό, με τη σειρά του, θα ενισχύσει τη σύνδεσή σας με έναν απίστευτα γνήσιο και γλυκό τρόπο.

Ενώ ο Άρης περνά από τον δωδέκατο οίκο σας της πνευματικότητας από τις 18 Αυγούστου έως τις 3 Οκτωβρίου, θα έχετε πιο προσεγμένη προσέγγιση στις πρακτικές σώματος – νου. Είτε θέλετε να εξερευνήσετε μια εναλλακτική θεραπεία, όπως το μασάζ λεμφικής αποστράγγισης ή απλώς να κάνετε γιόγκα κάθε πρωί, μπορείτε να το κάνετε με την επιπλέον ορμή που έχετε τώρα.

Σκορπιός

Μπορεί να νιώσετε ότι είναι τελικά η ώρα να θέσετε σταθερά όρια στη δουλειά σας για να επιτύχετε καλύτερη ισορροπία εργασίας-ζωής γύρω στις 15 Αυγούστου. Τότε η πανσέληνος θα βρίσκεται στον τέταρτο οίκο σας της ζωής σας στο σπίτι. Ενώ εντοπίζετε τον καλύτερο τρόπο για να το κάνετε αυτό, ίσως στην αρχή να είναι τρομακτικό. Έχετε κίνητρο, όμως, καθώς ξέρετε ότι είστε στο χείλος της σωματικής και συναισθηματικής εξουθένωσης αν δεν κάνετε συγκεκριμένες αλλαγές τώρα.

Στη συνέχεια, ενώ ο Άρης περνά μέσα από τον ενδέκατο οίκο σας της δικτύωσης από τις 18 Αυγούστου έως τις 3 Οκτωβρίου, περιμένετε το πρόγραμμά σας να είναι γεμάτο με συναντήσεις, βόλτες, μεγάλες κοινωνικές εκδηλώσεις. Θα θέλετε να τα κάνετε όλα, αλλά η ιεράρχηση θα διατηρήσει τα επίπεδα της ενέργειάς σας.

 Τοξότης

Μια εκδρομή ή ένα ραντεβού γεμάτο αδρεναλίνη (αναρρίχηση, π.χ.) μπορεί να είναι αυτό που ονειρευόσασταν στις 14 Αυγούστου. Τότε ο Ήλιος ζευγαρώνει με τη ρομαντική Αφροδίτη στον ένατο οίκο σας της περιπέτειας. Ενδώστε στις επιθυμίες σας και θα ενισχύσετε τη χημεία με το ταίρι σας ή, αν είστε ελεύθεροι, θα οδηγηθείτε σε κάποιον συναρπαστικό.

Στις 15 Αυγούστου η Πανσέληνος θα βρεθεί στον τρίτο οίκο σας της επικοινωνίας. Ο κατάλογός σας με τις καθημερινές εργασίες, δουλειές και επείγοντα μηνύματα που πρέπει να απαντήσετε, μπορεί να μοιάζει ατέλειωτος. Η ενέργεια αυτή το κάνει εύκολο να νιώσετε ότι κατακλύζεστε από όλα όσα έχετε να κάνετε. Πάρτε μια βαθιά ανάσα και προχωρήστε ένα βήμα τη φορά.

Αιγόκερως

Θα εστιάσετε στον τρόπο με τον οποίο μπορείτε καλύτερα να αντιμετωπίσετε τις προσωπικές σας ανάγκες και να εκπληρώσετε τις ευθύνες σας στην εργασία γύρω στις 15 Αυγούστου. Τότε η πανσέληνος βρίσκεται στον δεύτερο οίκο σας του εισοδήματος. Θα μπορούσατε να φτάσετε σε μια σκληρή αλλά αναγκαία συνειδητοποίηση: Η υπόθεση ότι η εργασία πρέπει να έρχεται πρώτη δεν σας εξυπηρετεί πλέον. Αξίζετε να κάνετε ένα μεγάλο διάλειμμα για να εστιάσετε στις ρουτίνες που ενισχύουν την ευημερία σας.

Στη συνέχεια, ο Άρης περνάει μέσα από τον ένατο οίκο σας της ανώτερης εκπαίδευσης από τις 18 Αυγούστου έως τις 3 Οκτωβρίου. Θα θελήσετε να κάνετε ένα επαγγελματικό ταξίδι ή να εγγραφείτε σε κάποιο μάθημα που θα διευρύνει τους ορίζοντές σας. Προσπερνώντας την καθημερινότητα, βιώνοντας ποικιλία πραγμάτων και ήχων, ενώ κάνετε σημαντικές νέες συνδέσεις, μπορεί να αποδειχθεί κινητήριο και δυναμωτικό.

 Υδροχόος

Εάν αισθάνεστε ότι άλλοι δεν αναγνωρίζουν τη σκληρή δουλειά σας και πόσα πολλά κάνετε πρόσφατα, ίσως αισθάνεστε λίγο κακοδιάθετοι στις 15 Αυγούστου, όταν η πανσέληνος είναι στο ζώδιό σας. Καλά θα κάνετε να προβάλλετε τις πιο δημιουργικές δουλειές σας και να γιορτάσετε τα επιτεύγματά σας με τον πιο επιδεικτικό τρόπο. Οι άλλοι θα το προσέξουν και αξίζετε τα χειροκροτήματα!

Ο Άρης περνά μέσα από τον όγδοο οίκο σας της σεξουαλικής οικειότητας από τις 18 Αυγούστου έως τις 3 Οκτωβρίου. Η όρεξή σας και η ενέργειά σας για φυσική σύνδεση μπορεί να ενισχυθούν σημαντικά. Εκμεταλλευτείτε τη στιγμή, βλέποντας καθαρά τις φαντασιώσεις σας και, στη συνέχεια, επικοινωνώντας τες με το ταίρι σας. Από εκεί, ο ουρανός είναι το όριο.

 Ιχθύες

Μπορεί να αποδειχθεί έξυπνη κίνηση να ξεκινήσετε μια νέα προπόνηση ή να προσκαλέσετε φίλους να σας ακολουθήσουν σε έναν σημαντικό στόχο για τη φυσική σας κατάσταση στις 14 Αυγούστου. Τότε ο σίγουρος Ήλιος και η κοινωνική Αφροδίτη συναντιούνται στον έκτο οίκο σας της ευεξίας. Θα έχετε εστίαση και ορμή για να ενισχύσετε τη ζωντάνια σας και ενθουσιασμό: Να κάνετε τους φίλους σας να σας ακολουθήσουν. Η παρέα τους και η υποστήριξή τους σας κάνουν να νιώθετε ότι μπορείτε να φτάσετε στη γραμμή του τερματισμού και να συνεχίσετε και παραπέρα!

Γύρω στις 15 Αυγούστου η Πανσέληνος βρίσκεται στον δωδέκατο οίκο σας της πνευματικότητας. Μπορεί να νιώσετε ότι πρέπει να βάλετε προτεραιότητα την ξεκούραση, τη χαλάρωση και την σκέψη. Πατώντας παύση στην καθημερινή σας ρουτίνα, θα έχετε την ευκαιρία να επαναφορτιστείτε και θα νιώσετε ακόμα πιο δυνατοί και πιο εστιασμένοι τις επόμενες εβδομάδες.

Check Also

Αστρολογία – Ταρώ: Ερωτικές προβλέψεις

Share Twitter Αστρολογία – Ταρώ: Ερωτικές προβλέψεις  Κριός Το εφτά των ξιφών Νιώθετε ευάλωτοι; Δεν …

Αστρολογία – Ζώδια: Προβλέψεις για το Σαββατοκυρίακο

Share Twitter Αστρολογία – Ζώδια: Προβλέψεις για το Σαββατοκυρίακο  Κριός Μην πέσετε στη συναισθηματική ρουφήχτρα, …