Αστρολογία – Ανάδρομος Ποσειδώνας: Προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Αστρολογία – Ανάδρομος Ποσειδώνας: Προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Οι ανάδρομοι πλανήτες δεν περιστρέφονται προς τα πίσω – είναι μια οπτική ψευδαίσθηση όπως φαίνεται από τη Γη λόγω του ότι οι πλανήτες ταξιδεύουν με τις αντίστοιχες ταχύτητές τους, γύρω από τον ήλιο.

Στην αστρολογία, αυτή η ψευδαίσθηση εκδηλώνεται σαν ανάδρομη λειτουργία των πλανητικών ρόλων.

Από τον Απρίλιο του 2011, ο Ποσειδώνας βρίσκεται «στο σπίτι» του στους Ιχθύες. Με τον Ποσειδώνα, συνεχίζει να ξεδιπλώνεται μια παγκόσμια πνευματική αφύπνιση – σκεφτείτε μόνο πόσο ισχυρό ήταν το 2012. Αυτή η διέλευση συνεχίζει να εκδηλώνεται σαν μια συλλογική υπαρξιακή κρίση.

Κριός 

Τι είναι πραγματικό και τι φανταστικό, αγαπητοί Κριοί; Ίσως χρειαστείτε ένα μονοπάτι με ψίχουλα στην πορεία σας, για να επιστρέψετε από τις ονειροπολήσεις τους επόμενους πέντε μήνες! Με τον νεφελώδη Ποσειδώνα ανάδρομο στον 12ο Οίκο σας, η ζωή θα φαντάζει σαν αίθουσα με καθρέφτες μέχρι την 1η Δεκεμβρίου. Από τη μία πλευρά, τώρα ευνοούνται οι δημιουργικές και πνευματικές αναζητήσεις όπως ο διαλογισμός. Από την άλλη, ο θεός της θάλασσας είναι διάσημος για τη σύγχυση που επιφέρει ανάμεσα στο συναίσθημα και τα γεγονότα. Επειδή θα αντανακλά τις ελπίδες αλλά και τους φόβους σας, φροντίστε να κάνετε συχνά έλεγχο της πραγματικότητας!

Ταύρος

Προσέξτε περισσότερο τις παρέες σας, αγαπητοί Ταύροι! Ο διαισθητικός Ποσειδώνας γυρίζει ανάδρομος στους ευαίσθητους Ιχθύες και τον 11ο Οίκο σας της δικτύωσης μέχρι την 1η Δεκεμβρίου. Η προσφορά του θα είναι οι αρκετές ευκαιρίες να επιθεωρήσετε τον στενό κύκλο σας – και τον ευρύτερο. Μπορεί σε αυτό τον πεντάμηνο κύκλο να ανακαλύψετε ότι ανοίγεστε υπερβολικά, σε άτομα που απομυζούν την ενέργειά σας. Χωρίς να κάνετε δραματικές απορρίψεις, φροντίστε σταδιακά να τα απομακρύνετε από κοντά σας!

Δίδυμοι

Αγαπητοί Δίδυμοι, επιλογές καριέρας μπορεί να προκύψουν από τις πιο ανέλπιστες πηγές! Να ευχαριστήσετε τον Ποσειδώνα της φαντασίας, που θα κινείται ανάδρομος στον επαγγελματικό 10ο Οίκο σας μέχρι την 1η Δεκεμβρίου. Επειδή δεν θα είναι όλα όπως φαίνονται, πρέπει να μελετάτε διεξοδικά τα πάντα. Αλλά αυτή η αργοκίνητη φάση ενδείκνυται για να επιστρέψετε σε εγχειρήματα που έχετε παραμερίσει – και με διορθωτικές κινήσεις να σας δώσουν ικανοποίηση. Τώρα μπορείτε να στήσετε τη δουλειά των ονείρων σας ή να συνδεθείτε περισσότερο με την παρούσα!

Καρκίνος

Η αλλαγή πλανάται στον αέρα, αγαπητοί Καρκίνοι! Ο Ποσειδώνας θα κινείται ανάδρομος στον διεθνή 9ο Οίκο σας μέχρι την 1η Δεκεμβρίου. Μπορεί να μην είναι εφικτό να ικανοποιήσετε όλες τις νομαδικές παρορμήσεις σας… Αλλά θα βρείτε τρόπους να «περιηγηθείτε» στα βάθη των επαφών σας, πιο δημιουργικά και πνευματικά. Αναζητήστε τον δικό σας ρόλο στη βελτίωση του περιβάλλοντος αυτή τη χρονιά. Για τους επόμενους πέντε μήνες μπορεί να εμπλακείτε ουσιαστικά σε καίριες δράσεις, που θα βοηθήσουν ξεπεράσετε «όρια» που ίσως βάζετε οι ίδιοι στον εαυτό σας!

Λέων

Αγαπητοί Λέοντες, ο διαισθητικός Ποσειδώνας ξεκινά την ανάδρομη πορεία του στον 8ο Οίκο σας της σαγήνης και του μυστηρίου… Μέχρι την 1η Δεκεμβρίου θα «τραβηχτεί» η κουρτίνα σε πτυχές της ζωής σας και σχέσεις, που ίσως έμεναν κρυμμένες ή νεφελώδεις. Αξιοποιήστε τη συγκυρία για να εμβαθύνετε στις πνευματικές ανησυχίες σας και τις πιο προσωπικές επαφές. Αυτός ο Οίκος αφορά και τις συνέργειες, γι’ αυτό θα έχετε σίγουρα συμμάχους στα νέα εγχειρήματά σας. Ωστόσο, να είστε επιφυλακτικοί με τα άτομα που θα επιλέξετε… Φροντίστε να ξεκαθαρίσετε όλες τις λεπτομέρειες πριν καταλήξετε σε κάποια δέσμευση!

Παρθένος

Αγαπητοί Παρθένοι, θέλετε να έρθετε πιο κοντά ή να κάνετε βήματα πίσω; Ο ευαίσθητος Ποσειδώνας αρχίζει τον πεντάμηνο ανάδρομο κύκλο του, στον 7ο Οίκο σας των σχέσεων. Μπορεί όσα φωτιστούν τώρα, να είχαν διαφύγει της αντίληψής σας. Ειδικά στις στενές σχέσεις, εύκολα η συνήθεια δεν αφήνει να συνειδητοποιήσετε τι μπορεί να μην σας χαροποιεί. Αν και σας αρέσει να προσφέρετε στους άλλους, μην προκαλείτε την υπομονή σας και διαπραγματευτείτε για πιο υγιή όρια!

Ζυγός

Πόσο υγιείς είναι οι συνήθειές σας, αγαπητοί Ζυγοί; Ο ευαίσθητος Ποσειδώνας γυρίζει ανάδρομος στον 6ο Οίκο σας της ευημερίας και της προσωπικής σας φροντίδας! Σε αυτό τον πεντάμηνο κύκλο μπορείτε να μελετήσετε την καθημερινότητά σας, ώστε να κάνετε κινήσεις βελτίωσης. Μειώστε την ταχύτητά σας και ακούστε συνειδητά το σώμα – και το μυαλό και την καρδιά σας – για να καταλήξετε. Η μείωση του άγχους θα βοηθήσει, όπως και να μην αναλαμβάνετε υποχρεώσεις που σας εξουθενώνουν και σας πιέζουν. Η καλύτερες συνθήκες ζωής είναι μόνο θέμα ενός ειλικρινούς διαλόγου με τον εαυτό σας!

Σκορπιός

Αγαπητοί Σκορπιοί, ίσως δεν μπορέσετε να κινηθείτε ανεπαίσθητα μέχρι την 1η Δεκεμβρίου! Ο Ποσειδώνας του μυστηρίου και των ψευδαισθήσεων γυρίζει ανάδρομος στον 5ο Οίκο σας του ρομάντζου, της δημιουργικότητας και της φήμης. Απολαύστε την προσοχή που θα δέχεστε, χωρίς να ενδώσετε στα δράματα. Όσον αφορά την αγάπη, να θυμάστε ότι πρέπει να δώσετε για να λάβετε. Τολμήστε να ρισκάρετε και να δείξετε την πιο ευάλωτη και ευαίσθητη πτυχή σας. Ωστόσο, μην παραμερίσετε όλα τα όριά σας καθ’ οδόν… Κάποια υπάρχουν για συγκεκριμένους λόγους!

Τοξότης

Αγαπητοί Τοξότες, ας είστε προετοιμασμένοι για περισσότερη ευαισθησία στο οικιακό περιβάλλον σας! Ο ευγενής Ποσειδώνας θα κινείται ανάδρομος στον τομέα σας του σπιτικού τους επόμενους πέντε μήνες. Όσο κι αν αγαπάτε τα μέλη της οικογένειες ή/και τους συγκατοίκους σας, ενίοτε η αυτονομία σας δοκιμάζετε από τις ανάγκες και απαιτήσεις των άλλων. Αξιοποιήστε αυτή την περίοδο για να μιλήσετε με τους δικούς σας για το πώς νιώθετε. Πάντα υπάρχουν τρόποι να είστε όλοι ευτυχισμένοι, χωρίς να χρειάζονται θυσίες!

Αιγόκερως

Αγαπητοί Αιγόκεροι, ίσως να προκύψουν κάποιες αλλαγές στην κοινωνική σας ζωή μέχρι την 1η Δεκεμβρίου: Ο αιχμηρός Ποσειδώνας θα κινείται ανάδρομος στον 3ο Οίκο σας της φιλίας, των αδελφών και της κοινότητας. Ίσως να δείτε κάποια άτομα υπό διαφορετικό φως, να αποφασίσετε να απαλλαγείτε από ενεργειακά «βαμπίρ» ή απαισιόδοξους ανθρώπους. Αυτό δεν σας κάνει σνομπ ή αλαζόνες, είναι απαραίτητο να θέσετε τα ατομικά σας όρια!

Υδροχόος

Προσέξτε περισσότερα τα οικονομικά σας, αγαπητοί Υδροχόοι! Ο μεγαλόκαρδος Ποσειδώνας θα κινείται ανάδρομος στη ζώνη σας των χρημάτων μέχρι την 1η Δεκεμβρίου… Αν δεν είστε συνετοί, οι αποταμιεύσεις σας μπορεί να εξανεμιστούν πριν το καταλάβετε. Είναι απαραίτητο να τηρήσετε με αυστηρότητα τον προϋπολογισμό σας, να κάνετε αργά βήματα για κάθε νέο εγχείρημα. Όσο κι αν σας δελεάσουν ιδεατά σχέδια, αξιολογήστε τα ρεαλιστικά. Αν έρθει η ευκαιρία για μια πρόσθετη απασχόληση αυτό το καλοκαίρι, να την αδράξετε!

Ιχθύες

Αγαπητοί Ιχθύες, καιρός να κάνετε ένα ταξίδι στα βάθη της ψυχής σας! Ο ευέλικτος Ποσειδώνας που σας κυβερνά, θα κινείται ανάδρομος για πέντε μήνες στα δικά σας ύδατα. Ως οι χαμαιλέοντες του ζωδιακού κύκλου, κανείς δεν μπορεί να σας «κατηγοριοποιήσει». Αλλά εσείς οι ίδιοι θα έχετε τώρα την ευκαιρία να επιστρέψετε στο σχεδιαστήριο του πλάνου ζωής σας. Εστιάστε στη βελτίωση της υγείας, της ψυχολογίας και της σοφίας σας. Μέχρι την επιστροφή του Ποσειδώνα σε ορθή πορεία την 1η Δεκεμβρίου, μπορείτε να έχετε δημιουργήσει μια καινούργια εκδοχή σας!

Check Also

Αστρολογία – Πανσέληνος: Σημαντικές αλλαγές για αυτά τα 4 ζώδια

Αστρολογία – Πανσέληνος: Ανατροπές για αυτά τα 4 ζώδια  Τα μεταβλητά ζώδια καλό θα είναι …

Αστρολογία – Προβλέψεις: Οι αποφάσεις που θα πάρετε αυτή την εβδομάδα

Αστρολογία – Προβλέψεις: Οι αποφάσεις που θα πάρετε αυτή την εβδομάδα Kριός  Κριέ φορέστε την …