Αργεντινή: Πα-τέρας βίαζε την κόρη του από τα 9 της χρόνια για 20 χρόνια! Της έκανε 4 παιδιά!

Έναν εφιάλτη που διήρκησε 20 ολόκληρα χρόνια βίωσε μια 29χρονη κοπέλα την οποία βίαζε ο πατέρας της από τα 9 της χρόνια και μαζί της έκανε 4 παιδιά. Τα παιδιά είναι ηλικίας 11,13,15 και 17 και σε όλα ο πατέρας – βιαστής έδωσε ονόματα από τη Βίβλο. Η «οικογένεια» ζούσε σε ένα άθλιο μπαγνκαλόου στην περιοχή Σάντα Φε της Αργεντινής.

Μάλιστα στο χωριό Αρεκουίτο της Σάντα Φε, ένα χωριό 7.000 κατοίκων, το σπίτι όπου έμενε μαζί με την κακοποιημένη κόρη του και τα παιδιά τους, οι χωριανοί το είχαν ονομάσει «Σπίτι του φόβου».

Ο εισαγγελέας Χουάν Πάμπλο Μπάνος επιβεβαίωσε ότι η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη και ότι ο ύποπτος πατέρας των τεσσάρων παιδιών κρατείται, ύστερα από καταγγελία της κόρης του στην αστυνομία.

Ο εισαγγελέας δήλωσε: «Τη Δευτέρα μια γυναίκα ηλικίας 29 ετών πήγε στην αστυνομία για να πει ότι είχε πέσει θύμα σεξουαλικής εκμετάλλευσης από τον πατέρα της από την ηλικία των εννέα ετών και ότι είχε γεννήσει τέσσερα παιδιά ηλικίας 11 έως 17 ετών»

Οι εξετάσεις DNA που έγιναν πιστοποιούν ότι ο πατέρας των παιδιών είναι ο 57χρονος άνδρας, που φυσικά είναι και πατέρας της 29χρονης κοπέλας.

Check Also

Ανησυχία στη Δύση για το «Όπλο της Αποκάλυψης» του Πούτιν την τορπίλη «Poseidon»

Ανησυχία προκαλεί στην Ευρώπη το πυρηνοκίνητο υποβρύχιο της Ρωσίας που βρίσκεται στην είσοδο της Αρκτικής …

Μήνυση Τραμπ στο CNN, αξιώνει αποζημίωση 475 εκατ. δολαρίων

Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ κατέθεσε σήμερα αγωγή για συκοφαντική δυσφήμηση σε βάρος …