Απορρίφθηκε η έφεση του Φερνάντο Σάντος για φοροδιαφυγή… θα πληρώσει 4,5 εκατ. ευρώ!

Τα μπλεξίματα με τη δικαιοσύνη συνεχίζονται για τον Φερνάντο Σάντος! Σύμφωνα με την Πορτογαλική «A Bola», η έφεση που κατέθεσε για να απαλλαχθεί από τις κατηγορίες φοροδιαφυγής απορρίφθηκε από το Δικαστήριο και πλέον ο προπονητής της εθνικής Πορτογαλίας καλείται να πληρώσει το ποσό των 4,5 εκατομμυρίων ευρώ στην εφορία!

Όπως είχε αποκαλύψει η «Expresso» με αποκλειστικό της δημοσίευμα τον προηγούμενο Μάιο, φαινομενικά ο άλλοτε τεχνικός της εθνικής Ελλάδος είχε αποκρύψει έσοδα από τις φορολογικές Αρχές της Πορτογαλίας, με συνέπεια να χρωστά εκατομμύρια!

Συγκεκριμένα το εν λόγω δημοσίευμα υποστηρίζει ότι η FPF προσέλαβε τον Πορτογάλο προπονητή και τους βοηθούς του μέσω της Femacosa, με τις δυο πλευρές ωστόσο τις χρονιές 2016 και 2017 να εκμεταλλεύονται την εταιρεία για να μην δηλώσουν εξ ολοκλήρου τους μισθούς του Σάντος στην εφορία.

Από την πρώτη στιγμή τόσο ο ίδιος ο Πορτογάλος όσο και η ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Πορτογαλίας αρνήθηκαν τις κατηγορίες, όμως η υπόθεση ακολούθησε τη νομική οδό. Σύμφωνα με τα νεότερα ρεπορτάζ, το Δικαστήριο αποφάσισε να απορρίψει την έφεση του άλλοτε τεχνικού των ΠΑΟΚ και ΑΕΚ, ο οποίος πλέον κινδυνεύει να πληρώσει περί τα 4,5 εκατομμύρια ευρώ στις φορολογικές Αρχές.

Check Also

H ΑΕΚ νίκησε τον Απόλλων 1-0  – Σήμερα ΑΠΟΕΛ – Ομόνοια και ΑΕΛ – Ανόρθωση

Σημαντική νίκη επί του Απόλλωνα με 1-0 πέτυχε η ΑΕΚ Λάρνακας σε αγώνα για η …

Ακρίτας Χλώρακας – Ένωση Νέων Παραλιμνίου 2-1 – Σήμερα ΑΕΚ – Απόλλων

Επιστροφή στην αγωνιστική δράση στο Πρωτάθλημα Cyta με τη διεξαγωγή των αγώνων της 12ης αγωνιστικής. …