Αποκάλυψη! Η Mέριλιν Μονρόε δεν φορούσε εσώρουχα όταν τραγουδούσε το «Happy Birthday Mr President»

Όταν το ξανθό σύμβολο του σεξ τραγούδαγε «Happy Birthday Mr. President» τον Μάιο του 1962», κοιτώντας με λάγνο βλέμμα τον Τζον Φιτζέραλντ Κένεντι, το κοινό είχε καρφωθεί στο ημιδιάφανο κολλητό φόρεμά της.

Πενήντα επτά χρόνια αργότερα, στις σελίδες ενός νέου βιβλίου που κυκλοφορεί αποκαλύπτεται ότι, εκείνη την βραδιά, η Μέριλιν Μονρόε δεν φορούσε τίποτα κάτω από το υπέροχο κολλητό φόρεμα που έμεινε στην ιστορία…

«Η Μέριλιν δεν φορούσε εσώρουχα μέσα από το φόρεμα που αναδείκνυε τις καμπύλες της. Το φόρεμα ήταν τόσο στενό που έπρεπε να ραφτεί πάνω της από τον σχεδιαστή Jean Louis. Και τώρα, στο βιβλίο που κυκλοφορεί, φίλοι του αείμνηστου σκηνοθέτη Μάικ Νίκολς αποκαλύπτουν άγνωστες ιστορίες, μεταξύ των οποίων ότι η Μέριλιν Μονρόε δεν φορούσε εσώρουχα στην εμφάνισή της αυτή», όπως γράφει η βρετανική εφημερίδα Daily Mail.

Η αρθρογράφος των «New York Times» Μορίν Ντόουντ είναι μία από τις φίλες του σκηνοθέτη Νίκολς που αποκάλυψε στο βιβλίο των συγγραφέων Κάρτερ και Σαμ Κάσνερ: «Όταν η Μέριλιν Μονρόε τραγούδησε στις 19 Μαίου του 1962 στα γενέθλια του Τζον Κένεντι φορώντας εκείνο το διάσημο φόρεμα που έπρεπε να ραφτεί πάνω της, ο Μάικ ήταν εκεί, εκείνο το βράδυ».

Μου είπε: «Καθόμουν πίσω της δεξιά όταν τραγουδούσε το «Happy Birthday, κύριε Πρόεδρε». Τότε είδε ότι Μέριλιν δεν φορούσε εσώρουχα».

Στις μέρες μας οι γυναίκες συνηθίζουν να μην φορούν εσώρουχα με κολλητό κάτι όμως που δεν ήταν σύνηθες το 1962.

Το εμβληματικό φόρεμα της Μέριλιν, στο χρώμα του δέρματος, κοσμούσαν πάνω από τέσσερις χιλιάδες στρας. Δεν ήταν μάλλον τυχαίο όταν η Μέριλιν το είχε χαρακτηρίσει «δέρμα και χάντρες»…

Check Also

ΗΠΑ: Πέταξε την 4χρονη κόρη του πάνω σε φράχτη για να τη σώσει από τα δόντια κροκόδειλου

Share Twitter Ένας πατέρας κατάφερε να παρέμβει την καθοριστική στιγμή και να σώσει την κορούλα …

Δείτε τον Σάκη Ρουβά αγουροξυπνημένο στο σκάφος να κάνει βουτιά στη θάλασσα

Share Twitter Το καλοκαίρι παρέα με την οικογένειά του απολαμβάνει ο Σάκης Ρουβάς. Ο δημοφιλής …