ΑΠΟΕΛ – Ανόρθωση: Διευθετήσεις της Αστυνομίας για τον αγώνα

Η Αστυνομία στo πλαίσιο της συνεργασίας της με το κοινό, καλεί όλο το φίλαθλο κόσμο, που θα παρευρεθεί την Τετάρτη, 24.9.2014 και ώρα 1900, στον ποδοσφαιρικό αγώνα για το Παγκύπριο Πρωτάθλημα Α΄ Κατηγορίας, μεταξύ των ομάδων ΑΠΟΕΛ – ΑΝΟΡΘΩΣΗ, να εκδηλώνεται πάντοτε με αθλητοπρέπεια και σεβασμό προς την ίδια του την ομάδα.

Λόγω της εφαρμογής του ηλεκτρονικού συστήματος ελέγχου εισιτηρίων (ticketing) κατά την είσοδο των φιλάθλων στο Στάδιο, προτρέπονται όλοι οι φίλαθλοι που θα παρακολουθήσουν τον αγώνα να προσέλθουν το αργότερο μία ώρα πριν την έναρξη του αγώνα, για αποφυγή τυχόν δικής τους ταλαιπωρίας. Οι είσοδοι του Σταδίου θα ανοίξουν η ώρα 1730.

Ανακοινώνεται ότι:

Οι φίλαθλοι του ΑΠΟΕΛ θα καταλάβουν τις Δυτικές και Ανατολικές Κερκίδες του Σταδίου. Οι Νότιες Κερκίδες θα παραμείνουν κλειστές. Προτρέπονται οι οπαδοί που προέρχονται από Λευκωσία, να κατευθυνθούν στο Στάδιο χρησιμοποιώντας τη Λεωφ. Αθαλάσσας – Λεωφ. Τροόδους – φώτα ΟΡΦΑΝΙΔΗ. Να αποφύγουν τον κυκλικό κόμβο Καλαμών και τον αυτοκινητόδρομο μπροστά από το NUEVO CAMPO και να σταθμεύσουν τα οχήματα τους στο Δυτικό και Νότιο χώρο στάθμευσης. Όσον αφορά τους φίλαθλους του ΑΠΟΕΛ που προέρχονται από άλλες Επαρχίες, να χρησιμοποιήσουν τον νέο κυκλικό κόμβο Λατσιών, αριστερά προς Γ.Σ.Π.

Οι φίλαθλοι της ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ θα καταλάβουν τις Βόρειες Κερκίδες του Σταδίου. Ως εκ τούτου προτρέπονται οι οπαδοί που θα εισέλθουν στις πιο πάνω κερκίδες να σταθμεύσουν τα οχήματα τους στο χώρο στάθμευσης του NUEVO CAMPO. Κατά την ημέρα διεξαγωγής του αγώνα, θα λειτουργήσουν από η ώρα 1730 τα δυτικά ταμεία, για τους φιλάθλους του ΑΠΟΕΛ. Για τους φιλάθλους της ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ θα υπάρξει μόνο προπώληση εισιτηρίων.

Τονίζεται σε όλους ότι, απαγορεύεται αυστηρώς η μεταφορά στο γήπεδο φωτοβολίδων, κροτίδων και άλλων επικίνδυνων αντικειμένων, καθώς επίσης πανό πολιτικού, υβριστικού ή άλλου προκλητικού περιεχομένου και ενδυμάτων με πολιτικά σύμβολα. Επιπρόσθετα γνωστοποιείται ότι απαγορεύεται η είσοδος φιλάθλων εντός του Σταδίου, έχοντας στην κατοχή τους τα προστατευτικά κράνη των μοτοσικλετών τους. Ως εκ τούτου εναπόκειται στον κάθε φίλαθλο να αναλάβει από μόνος του την ασφάλεια του κράνους του, σε χώρο εκτός του Σταδίου. Για προσωπικά αντικείμενα, να παραδίδονται για τους φιλάθλους του ΑΠΟΕΛ στα δυτικά ταμεία και για τους οπαδούς της ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ στα βόρεια ταμεία.

Όσον αφορά τη στάθμευση των οχημάτων πάνω στον νέο κυκλικό κόμβο Λατσιών και στα ερείσματα του δρόμου, αυτή απαγορεύεται και οι παραβάτες θα καταγγέλλονται.

Επισημαίνεται ότι η Αστυνομία, μαζί με τους Επιτηρητές, βρίσκονται στους αθλητικούς χώρους για την προστασία των φιλάθλων.

Διευκρινίζεται επίσης ότι η Τροχαία, θα βρίσκεται στη γύρω περιοχή του Σταδίου ΓΣΠ για παροχή τροχαίων διευκολύνσεων στο κοινό, τόσο κατά την προσέλευση, όσο και κατά την αποχώρησή τους.

Τέλος, όλες οι πληροφορίες για τις διευθετήσεις του πιο πάνω αγώνα, είναι καταχωρημένες στην εφαρμογή της Αστυνομίας για κινητά τηλέφωνα και ταμπλέτες (Cyprus – Police application) καθώς επίσης στις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης της Αστυνομίας (Facebook, Twitter, Google Plus) και καλούνται οι οπαδοί όπως ενημερώνονται για τις όποιες επιπρόσθετες πληροφορίες μπορεί να προκύψουν.

Check Also

Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς: «Είμαι σαν τον Μπέντζαμιν Μπάτον, αρχίζω γέρος και θα πεθαίνω νέος»

Share Twitter Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος για τη …

Ισραήλ – Κορωνοϊός: 13 κρούσματα από μια αγκαλιά στη Μακάμπι Τελ Αβίβ του Γιώργου Δώνη

Share Twitter Έξι παίκτες της Μακάμπι Τελ Αβίβ και επά μέλη του τεχνικού τιμ βρέθηκαν …