Απίστευτο! Αφήνει το πρόσωπο του να το καλύψουν 60.000 μέλισσες! (Video)

Ακόμη και έμπειροι μελισσοκόμοι κινδυνεύουν να υποστούν κάποιο αλλεργικό σοκ από τα τσιμπήματα της μέλισσας. Όμως ένας άνδρας από την Ινδία, μελισσοκόμος και αυτός, όχι μόνο δεν τον απασχολεί να τον τσιμπάνε, αλλά αφήνει 60.000 μέλισσες να του καλύψουν ολόκληρο το πρόσωπο.

Είναι 22 ετών και το όνομα του είναι Naturem και θεωρεί πως οι μέλισσες είναι οι καλύτεροι του φίλοι κάτι το οποίο νιώθουν και αυτές που δεν τον βλέπουν σαν απειλή και για το λόγο αυτόν τον αφήνουν να τις πλησιάζει

Μάλιστα όπως λέει και ο ίδιος: «ο πατέρας μου ήταν και εκείνος μελισσοκόμος και από την ηλικία των 7 ετών βρίσκομαι ανάμεσα τους. Φυσικά και με έχουν τσιμπήσει και συνεχίζουν να με τσιμπούν, όμως φαίνεται πως έχω ανοσία στο κεντρί τους και δεν παθαίνω τίποτε»

Ο Naturem έσπασε μάλιστα και το ρεκόρ Γκίνες, αφού κατάφερε να μείνει με τις 60.000 μέλισσες στο πρόσωπο του για περισσότερες από 4 ώρες. Για την ακρίβεια 4 ώρες και δέκα λεπτά.

Check Also

Σκωτία: Εκτροχιάστηκε τρένο, πληροφορίες για έναν νεκρό…

Share Twitter Τρένο εκτροχιάσθηκε στην βορειοανατολική Σκωτία, ανακοίνωσε η βρετανική αστυνομία, ενώ η πρωθυπουργός της …

Η Μία Καλίφα έβγαλε σε δημοπρασία τα γυαλιά της για να στηρίξει τον Λίβανο…

Share Twitter Τη δημοσιότητα που απέκτησε μέσα από την καριέρα της στο χώρο του πορνό …