Απάντηση ΡΙΚ για την ακύρωση εκπομπής με φιλοξενούμενο τον Μ. Δρουσιώτη

Απάντηση ΡΙΚ για την ακύρωση εκπομπής με φιλοξενούμενο τον Μ. Δρουσιώτη

 «Το ΡΙΚ  επιθυμεί να διευκρινίσει ότι  έχει ακυρώσει  τη φιλοξενία συγκεκριμένου δημοσιογράφου στην εκπομπή “Με τη Φωνή σου”, αφού έκρινε ότι ήταν εντελώς ξένη προς το φάσμα της θεματολογίας της συγκεκριμένης εκπομπής, η οποία σχεδιάστηκε και βγήκε στον αέρα μόλις πρόσφατα, αποκλειστικά για να δώσει βήμα και φωνή σε θέματα μόνο κοινωνικού χαρακτήρα που αφορούν, προβληματίζουν και ταλανίζουν μαζικά την κυπριακή κοινωνία, όπως θέματα παιδείας, υγείας και κοινωνικής πρόνοιας.

Για αυτό δε τον σκοπό, το ΡΙΚ αποφάσισε  η εν λόγω εκπομπή να μεταδίδεται ζωντανή με τη συμμετοχή των πολιτών, δίνοντας το δικαίωμα σε όλους να παρεμβαίνουν, να καταγγέλλουν και να αναδεικνύουν στην πραγματική τους διάσταση, θέματα που ταλανίζουν  συμπολίτες μας με σκοπό αυτά να βλέπουν το φως της δημοσιότητας και αν είναι δυνατό να επιλύονται για το κοινό καλό.

Το ΡΙΚ επιθυμεί τέλος να ξεκαθαρίσει ότι δεν υπήρξε καμία άνωθεν παρέμβαση για το συγκεκριμένο θέμα και κρίνει ότι οποιαδήποτε περαιτέρω συζήτηση είναι αχρείαστη και δεν προσφέρει τίποτε σε κανένα.

Εκφράζει τέλος τη λύπη του για την εσφαλμένη εντύπωση που έχει δημιουργηθεί και την όποια αναστάτωση ή και ενόχληση προς τον συγκεκριμένο δημοσιογράφο.»

 

Check Also

Διπλό φονικό στον Αμίαντο: Για 8 ημέρες στο κελί ο 32χρονος Σύρος

Την 8ημερη κράτηση του 32χρονού Σύρου διέταξε το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού, αναφορικά με τη υπόθεση …

Πάφος: Βρέθηκαν σε χωράφι τα τρία όπλα που είχαν κλαπεί από οικία

Εντοπίστηκαν χθες, από μέλη της Αστυνομίας, τα τρία πυροβόλα όπλα που είχαν κλαπεί από κατοικία …