Αν.ΚΕ: Το ΑΚΕΛ προσπαθεί να ασκήσει τρομοκρατία κατά των δημοσιογράφων του ΡΙΚ

Γραπτή απάντηση του Αναπληρωτή Κυβερνητικού Εκπροσώπου κ. Βίκτωρα Παπαδόπουλου στο ΑΚΕΛ για τη σημερινή παρουσία του Κυβερνητικού Εκπροσώπου στο ΡΙΚ:

“Με λύπη μας παρατηρούμε ότι είναι η πολλοστή φορά που το τελευταίο διάστημα το ΑΚΕΛ προσπαθεί να ασκήσει τρομοκρατία κατά των δημοσιογράφων του ΡΙΚ με συχνές ανακοινώσεις αλλά και παρεμβάσεις του προς το Ίδρυμα.

Το ΑΚΕΛ διαμαρτύρεται γιατί τάχα ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Νίκος Χριστοδουλίδης φιλοξενήθηκε σήμερα στο πρωινό δρομολόγιο του Γ’ Ραδιοφώνου του ΡΙΚ στο οποίο κλήθηκε να απαντήσει σε τρία – τέσσερα διαφορετικά θέματα και όχι μόνον για το θέμα της ΑΟΖ, που αφορούσαν κυρίως την εξωτερική πολιτική της Δημοκρατίας και ότι τάχα δεν υπήρχε αντίλογος.

Παρέβλεψε όμως το ΑΚΕΛ ότι, στην ίδια εκπομπή, την οποία κατηγορεί, φιλοξενήθηκε βουλευτής του για 45 και πλέον λεπτά να εξηγεί νομοσχέδιο της Κυβέρνησης για τους χαμηλοσυνταξιούχους, παρουσιάζοντας το ως επίτευγμα του ΑΚΕΛ χωρίς κανένα αντίλογο.

Αυτό δεν ενοχλεί το ΑΚΕΛ.

Εν πάση περιπτώσει η Κυβέρνηση ουδέποτε έχει παρέμβει για να επηρεάσει το έργο των δημοσιογράφων του ΡΙΚ ή όποιων άλλων ΜΜΕ όπως είναι η προσφιλής τακτική του ΑΚΕΛ.

Καλούμε τους δημοσιογράφους του ΡΙΚ να αρθούν στο ύψος των περιστάσεων και να μην υποκύψουν στην τρομοκρατία που προσπαθεί να επιβάλει το ΑΚΕΛ, το οποίο φαίνεται δεν έχει ξεχάσει τις πρακτικές μιας άλλης εποχής των ολοκληρωτικών καθεστώτων που υποστηρίζει.”

Check Also

Δρ.Κωστρίκης για «Όμικρον»: Είναι σχεδόν διαφορετικός ιός – Τι είπε για εμβόλια

Οι πρώτες ενδείξεις αναφέρουν πως η μετάλλαξη «Όμικρον» είναι 7-8 φορές πιο μεταδοτική από τη …

Φυλάκιση 9 χρόνων σε 27χρονο για απόπειρα φόνου

Το Κακουργιοδικείο Λεμεσού αποφάσισε την ποινή 27χρονου για απόπειρα φόνου. Ποινή φυλάκισης εννέα χρόνων επέβαλε …