Αννίτα: Ο ΔΗΣΥ στέκει στο πλευρό των εργαζομένων στο λιμάνι και στη μαρίνα της Λάρνακας

Το λιμάνι και τη μαρίνα της Λάρνακας επισκέφθηκε σήμερα και συνομίλησε με τους εργαζόμενους η Πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού κ. Αννίτα Δημητρίου συνοδευόμενη από τον Εκπρόσωπο Τύπου και Βουλευτή κ. Ονούφριο Κουλλά.

Σε δηλώσεις της στους δημοσιογράφους η κ. Δημητρίου τόνισε ότι ο Δημοκρατικός Συναγερμός στέκει στο πλευρό των εργαζομένων στο λιμάνι και στη μαρίνα της Λάρνακας. Τα εργασιακά τους δικαιώματα, σημείωσε, θα πρέπει να διασφαλιστούν και να γίνουν πλήρως σεβαστά, υπογραμμίζοντας ότι προς αυτήν την κατεύθυνση θα πρέπει να γίνει μια συνάντηση με τον αρμόδιο Υπουργό το συντομότερο εφόσον οι εργαζόμενοι στο μεγάλο και πολύ σημαντικό αναπτυξιακό έργο είναι οι τελευταίοι που ευθύνονται για τα όσα προηγήθηκαν.

Παρά τις όποιες αστοχίες, τα έργα και οι σχεδιασμοί για το λιμάνι και τη μαρίνα της Λάρνακας θα πρέπει να συνεχιστούν και να ολοκληρωθούν, υπογράμμισε επιπρόσθετα η Πρόεδρος του ΔΗΣΥ, σημειώνοντας χαρακτηριστικά ότι το έργο έχει μείζονα σημασία για όλη την Κύπρο αλλά και ειδικότερα για την πόλη της Λάρνακας.

«Θα καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια και θα παρακολουθούμε την κάθε εξέλιξη. Πρέπει να δοθούν απαντήσεις και πρέπει να βρούμε τον τρόπο και να προχωρήσει το έργο και να διασφαλιστούν οι εργαζόμενοι», κατέληξε η Πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού.