Αναστάτωσαν την Κρήτη 24 καλλονές από την Ουκρανία

Αναστάτωσαν την αγορά του Ηρακλείου στην Κρήτη οι καλλονές από την Ουκρανία οι οποίες φιλοξενήθηκαν για μία βδομάδα στο νησί. Οι 24 υποψήφιες των ουκρανικών καλλιστείων χάρηκαν την ελληνική θάλασσα, τον ήλιο, τη φιλοξενία και τις ελληνικές γεύσεις…

Τις 24 φιναλίστ των καλλιστείων της Ουκρανίας ακολουθούσαν τρία μεγάλα τηλεοπτικά κανάλια τα οποία κατέγραφαν τις ομορφιές της Κρήτης  διαφημίζοντας τη χώρα μας.

Τα κορίτσια όχι μόνο γεύτηκαν την ελληνική κουζίνα, αλλά έμαθαν να μαγειρεύουν δίπλα στη σεφ Ντίνα Νικολάου…

Η ίδια δήλωσε στην κάμερα του Star: «Τα μαθήματα μαγειρικής γίνονται κάθε μέρα. Με 8 κορίτσια από τα καλλιστεία αγοράσαμε χταπόδι και μαγειρέψαμε χταπόδι κρασάτο με μέλι. Είχε μεγάλη επιτυχία το χταπόδι. Πιστεύω εκτός από την ωραία γεύση που έχουν και μάθανε θα μάθουν και τη συνταγή. Το σημαντικό είναι ότι περάσανε καλά και είναι ευτυχισμένες εδώ κι αυτό θα μεταφέρουν στη χώρα τους. Είμαστε φιλόξενη χώρα, που έχουμε χιλιάδες καλά και καταπληκτικά προϊόντα».

Τα καλλιστεία στην Ουκρανία έχουν μεγάλη δημοσιότητα κάθε χρόνο ενώ εκατομμύρια τηλεθεατές τα παρακολουθούν. Η καλύτερη διαφήμιση για την Ελλάδα.

Check Also

Robert Downey Jr: Έπαιρνα ναρκωτικά από8 ετών, μου πήρε 20 χρόνια να καθαρίσω

Για τα χρόνια εξάρτησης στα ναρκωτικά και στο αλκοόλ μιλά ο Robert Downey Jr στο …

Ο Έλον Μασκ έκλεισε τον λογαριασμό του Κάνιε Γουέστ στο Twitter μετά τα αντισημιτικά σχόλια

Το Twitter έκλεισε τον λογαριασμό του Κάνιε Γουέστ καθώς τα μηνύματά του παραβίασαν τους κανόνες …