Αμμόχωστος: Ακυρώνεται η αυριανή λειτουργία στον Άγιο Γεώργιο

«Λόγω πρακτικών δυσκολιών», η προγραμματισμένη για αύριο Τετάρτη 23 Απριλίου, Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου Εξορινού στην κατεχόμενη Αμμόχωστο, ακυρώνεται.

Σε γραπτή ανακοίνωση της Ιεράς Μητροπόλεως Κωνσταντίας και Αμμοχώστου, η οποία μαζί με τον Δήμο Αμμοχώστου και την Ομάδα Πρωτοβουλίας «Αμμόχωστος η πόλη μας» διοργάνωσαν την μετάβαση των πιστών για τη θεία λειτουργία, αυτό αναφέρθηκε.

Συγκεκριμένα στην ανακοίνωση αναφέρεται ότι «η προγραμματισμένη θεία λειτουργία στις 23 Απριλίου 2014 στον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου Εξορινού στην κατεχόμενη Αμμόχωστο ακυρώνεται, λόγω πρακτικών δυσκολιών όπως είναι η μικρή προσέλευση πιστών ένεκα εργάσιμης ημέρας».

Ως εκ τούτου, προστίθεται στην ανακοίνωση «όσοι έχουν διευθετήσει μετάβασή τους στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Εξορινού στην κατεχόμενη Αμμόχωστο είτε με λεωφορεία, είτε με ιδιωτικά αυτοκίνητα, όπως ματαιώσουν την εκεί επίσκεψή τους».

Η εορτή του Αγίου Γεωργίου «μεταφέρεται για την Κυριακή 25 Μαΐου, ημέρα κατά την οποία θα τελεστεί θεία λειτουργία στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Εξορινού στην κατεχόμενη Αμμόχωστο».

Check Also

Νέος Βοηθός Αρχηγός της Αστυνομίας ο Ιωάννης Γεωργίου

Νέος Βοηθός Αρχηγός της Αστυνομίας ο κ. Ιωάννης Γεωργίου Η Υπουργός Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως …

Αβέρωφ: Η ανανέωση δεν έρχεται από αυτούς που αντιγράφουν οράματα και προγράμματα

Αβέρωφ: Η διασφάλιση του παρόντος και του μέλλοντος του τόπου μας είναι η κρίσιμη απόφαση …