Αλληλεγγύη για πολιτογραφήσεις: Η Κυβέρνηση κολυμπά στη διαφθορά

Η Κυβέρνηση κολυμπά στη διαφθορά και υποτιμά τη νοημοσύνη των πολιτών, αναφέρει σε γραπτή ανακοίνωση για την «έρευνα» για τις πολιτογραφήσεις, το Κίνημα Αλληλεγγύη.

Αυτούσια η ανακοίνωση:

Η ανακοίνωση του Κυβερνητικού Εκπροσώπου για τους όρους εντολής της «Ερευνητικής Επιτροπής» για το έγκλημα των πολιτογραφήσεων -από τις οποίες συγκεκριμένα άτομα έχουν αποκομίσει πολλά εκατομμύρια ευρώ χωρίς να δοθεί οιαδήποτε ώθηση στην πραγματική οικονομία- αποδεικνύει ότι η κυβέρνηση αυτή αποδέχεται ότι κολυμπά στην διαφθορά, μαζί με τους υποστηρικτές και συνεργάτες της.

Τόσο οι δηλώσεις Προδρόμου όσο και ο εξωραϊσμός τους από τις επιβεβαιωτικές δηλώσεις του υπ. Εσωτερικών Κωνσταντίνου Πετρίδη, ότι «η επιτροπή θα εξετάσει τα πορίσματα των ΝΕΩΝ ελέγχων του υπουργείο Εσωτερικών» (το οποίο θα ελέγχει τον εαυτό του) αποδεικνύουν ότι η κυβέρνηση ευρισκόμενη στο βούρκο υποτιμά την νοημοσύνη των πολιτών και των πολιτικών κομμάτων.

Η θέση μας είναι ότι όποιος έχει στοιχειώδη ευθιξία αυτή τη στιγμή πρέπει να παραιτηθεί και επιτέλους σε αυτό τον τόπο να αρχίσει μια διαδικασία κάθαρσης των στάβλων του Αυγεία.

Check Also

Υπ. Δικαιοσύνης: Νέες προσλήψεις και εντατικοποίηση επιχειρήσεων

Share Twitter Ο Υπουργός Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως κ. Γιώργος Σαββίδης και ο Αρχηγός Αστυνομίας …

ΕΛΑΜ: Η συνέντευξη Ακιντζί επιβεβαιώνει την υποχωρητικότητα της Κ.Δ.

Share Twitter Η χθεσινή διακαναλική συνέντευξη του ηγέτη της κατοχής επιβεβαιώνει την υποχωρητικότητα που διέπει …