Αλβανός ράπερ κατά SinBoy: Είσαι ανέκδοτο! Δεν είσαι ούτε Έλληνας, ούτε Αλβανός!

Στον ράπερ Sin Boy, απαντά μέσα από το νέο του τραγούδι ο Αλβανικής καταγωγής ράπερ G-Bani, που έγινε γνωστός μέσα από την σειρά του Mega «10 Λεπτά Κήρυγμα».

Στο τραγούδι του με τίτλο «Αμαρτία» ο κατά κόσμον Αλμπάν Περλάλα επιτέθηκε στον Sin Boy, σχολιάζοντας τις πρόσφατες «ανησυχίες» του στο instagram. «Εσύ δεν είσαι ραπ, είσαι αντιγραφή κάνεις πολιτική μα δεν είσαι πολιτικός, Εσύ δεν είσαι Έλληνας! Δεν είσαι Αλβανός!», ακούγεται να λέει στο τραγούδι του ο G-Bani.

«Μπορεί να πήρες λίγη δόξα lately, μα το καβάλησες, δεν ξέρω πώς την είδες», λέει στο ρεφραίν ο ράπερ, προσθέτοντας «υπάρχουν mcs που κράζουν κυβερνητικούς αλλά εσύ είσαι ανέκδοτο, δεν είσαι απ’αυτούς».

Ποιος είναι ο G-Bani

Γεννήθηκε στην Αλβανία και μεγάλωσε στην Αθήνα. Στην ηλικία των 17 ετών μπήκε φυλακή και αθωώθηκε από το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων. Έγινε γνωστός από τη συμμετοχή του στην σειρά του Mega «10 Λεπτά Κήρυγμα» ενώ ήταν μέλος του θρυλικού σχηματισμού Barcode Crew που ίδρυσε ο Λεκτικός Επεξεργαστής (Ανδρέας Μαρνέζος) το 1998.

O G-Bani στο «10 Λεπτά Κήρυγμα»

Check Also

Πρίγκιπας Φίλιππος: Μέγκαν και Χάρι θα επιστρέψουν στη Βρετανία για την κηδεία του;

Στη Βρετανία είναι το πιο πιθανόν να βρεθούν ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ …

Βρετανία: Πέθανε ο πρίγκιπας Φίλιππος σε ηλικία 99 ετών

Έφυγε «ειρηνικά» από τη ζωή σε ηλικία 99 ετών ο πρίγκιπας Φίλιππος, έχοντας αφιερώσει το …