Αλέκα Καμηλά: Πρέπει να κάνω αισθητική επέμβαση

Στο περιοδικό «Close up» παραχώρησε συνέντευξη η Αλέκα Καμηλά και μίλησε, μεταξύ στην Μαίρη Αλισάνογλου για την επιστροφή της στην τηλεόραση με το «Όλα παίζουν» στον Alpha, την οικογένειά της και τις αισθητικές επεμβάσεις.

Για την επιστροφή της στην τηλεόραση: «Αισθάνθηκα αυτή τη δεδομένη στιγμή, που τα παιδιά μου έχουν λίγο μεγαλώσει και έχω περισσότερο χρόνο για μένα, πως μπορώ να ασχοληθώ με τα επαγγελματικά μου. Θα έλεγα ότι η παρουσία της Μπέτυς (Μαγγίρα) στην εκπομπή έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην απόφασή μου, καθώς είμαστε πολλά χρόνια φίλες και με “ώθησε” προς αυτήν την κατεύθυνση. Στην πορεία, όταν άρχισα να γνωρίζω τους ανθρώπους οι οποίοι εργάζονται γι’ αυτήν την εκπομπή, όταν διαπίστωσα πόσο καλά ξέρουν αυτό που λέγεται “τηλεόραση”, άρχισα να αισθάνομαι όλο και πιο ασφαλής, επομένως και πιο σίγουρη για την απόφασή μου».

Για τον ρόλο της εργαζόμενης μητέρας: «Τα παιδιά μου δεν τα αφήνω. Επειδή επιστρέφουν αργά από το σχολείο, το διάστημα που μεσολαβεί μέχρι να γυρίσω είναι μια με δύο ώρες, στη διάρκεια των οποίων βρίσκονται με τον μπαμπά τους. Όταν επιστρέφω, συνεχίζουμε το πρόγραμμά μας, διαβάζουμε για την επόμενη μέρα, γράφουμε κάνουμε μπάνιο, τρώμε κ.λ.π. Δε συμβαίνει, επομένως, κάποια δραματική αλλαγή στην καθημερινότητά τους».

Για την αντίδραση του συζύγου της στο νέο ξεκίνημα: «Είναι κάτι που αποδέχεται χωρίς να έχει κάποια ένσταση. Το μόνο που θέλει είναι να περνάω ωραία, για να μην γκρινιάζω και να είναι εκείνος ήσυχος. Γιατί όσο είμαι σπίτι, γκρινιάζω».

Για το πώς βλέπει τις αισθητικές επεμβάσεις: «Με πολλή αγάπη! Δεν έχω κάνει μέχρι τώρα -άλλωστε, αν με δει κάποιος από κοντά θα καταλάβει. Αλλά οπωσδήποτε πρέπει φέτος να κάνω, γιατί βλέπω τα πρόσωπα γύρω μου πολύ “τσίτα”! Έχω εντοπίσει τι ακριβώς χρειάζομαι και ψάχνω να δω πού θα το κάνω. Δε φοβάμαι καθόλου και δε θα κάνω πίσω. Θα είναι κάτι σαν φρεσκάρισμα, ίσως ένα botox».

kakamila

 

Check Also

Το νέο ”λουκ” του Γιώργου Μαζωνάκη (Video)

Μετά την αποχώρηση του Διονύση Σχοινά από το νυχτερινό σχήμα στο Κέντρο Αθηνών, ο Γιώργος …

Τομ Χανκς στο περιοδικό «People»: «Έχω γυρίσει ένα τόνο ταινίες, μόνο τέσσερις είναι πολύ καλές»

O Τομ Χανκς είναι ένας από τους πιο διάσημους και παραγωγικούς ηθοποιούς του Χόλιγουντ. Έχει …