ΑΚΕΛ: Σήψη και διαφθορά στα πρωταθλήματα της ΚΟΠ

Το Αθλητικό Γραφείο της Κ.Ε του ΑΚΕΛ εκφράζει έντονη ανησυχία για την κατάσταση που επικρατεί στο χώρο του κυπριακού ποδοσφαίρου και ειδικότερα στο επαναλαμβανόμενο φαινόμενο των ύποπτων αγώνων. Το γεγονός ότι αυτό εμφανίζεται στο πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας καθόλου δεν μειώνει τη σοβαρότητα του αλλά επιβεβαιώνει τη μεγάλη σήψη και διαφθορά που έχει διεισδύσει στα πρωταθλήματα της ΚΟΠ εδώ και χρόνια.

Τα μέτρα που ανακοίνωσε το Δ.Σ της Ομοσπονδίας παίρνονται με μεγάλη καθυστέρηση και αφού γίναμε και πάλι ρεζίλι διεθνώς με τις συνεχείς εκθέσεις της UEFA για τα στημένα παιχνίδια στη Β’ Κατηγορία.

Η ΚΟΠ φέρει τεράστια ευθύνη για την κωλυσιεργία που επέδειξε και την κατάσταση όπως έχει εξελιχθεί.

Παράλληλα ασήκωτες είναι οι ευθύνες της Αστυνομίας και του Υπουργού Δικαιοσύνης για το γεγονός ότι όλοι οι κόκκινοι φάκελοι για ύποπτους αγώνες παραμένουν ανεξιχνίαστοι, παρά τα ατράνταχτα στοιχεία που υπάρχουν.

Η γενικότερη εικόνα που επικρατεί στο χώρο του κυπριακού ποδοσφαίρου, με την κάρτα φιλάθλου και όλα τα συνεπακόλουθα, αλλά και πολλά άλλα χρόνια προβλήματα, θα πρέπει να προβληματίσει και την ανώτατη αθλητική αρχή του ΚΟΑ , που θα πρέπει να εγκύψει σε αυτά και να πάρει ριζοσπαστικές αποφάσεις για την προστασία του αθλήματος και τη διοργάνωση καθαρών και αξιόπιστων πρωταθλημάτων..

Check Also

ΣΟΚ στο Μιτσερό: Το δεύτερο πτώμα ανήκει σε άγνωστη γυναίκα

Share Twitter Σοκαριστικές είναι  οι εξελίξεις στην υπόθεση φόνου της 38χρονης Marry Rose από τις …

Συγκλονιστικές εξελίξεις – Εντοπίστηκε δεύτερο πτώμα στο φρεάτιο

Share Twitter Συγκλονιστικές είναι οι εξελίξεις μετά την σύλληψη του 35χρονου ύποπτου ο οποίος είναι …