ΑΚΕΛ: Πανικός Αβέρωφ και μηνύματα μαύρης προπαγάνδας

Κατανοούμε τους λόγους που προκαλούν τον πανικό στον κ. Νεοφύτου γι’ αυτό και θα αποφύγουμε με τα σχόλιά μας να κάνουμε τη ζωή και τη θέση του δυσκολότερη, ανέφερε σε απάντησή του στον πρόεδρο του ΔΗΣΥ, ο εκπρόσωπος τύπου του ΑΚΕΛ, Στέφανος Στεφάνου.

Και συνεχίζοντας είπε:

Γιατί μόνο πανικό προδίδουν τα μηνύματα μαύρης προπαγάνδας που εκπέμπει. Μόνο πανικό προδίδει η απεγνωσμένη προσπάθειά του να πείσει τη μεγάλη πλειοψηφία των απογοητευμένων ψηφοφόρων του κόμματός του για τα δήθεν επιτεύγματα της κυβέρνησης Αναστασιάδη-Συναγερμού.

Μόνο πανικό προδίδει η προσπάθειά του να συνεχίζει στον έβδομο χρόνο της διακυβέρνησης να αντιπολιτεύεται την προηγούμενη κυβέρνηση.

Είναι παγκόσμια πρωτοτυπία πρόεδρος κυβερνώντος κόμματος να ζητά από τους ψηφοφόρους του να τον υπερψηφίσουν ως αντιπολίτευση. Άραγε, είναι τον εαυτό του στον καθρέφτη που βλέπει ο κ. Νεοφύτου όταν μιλά για πισωγύρισμα;

Γιατί το πραγματικό πισωγύρισμα το βιώνουν καθημερινά όλοι οι Κύπριοι με τους αλλοπρόσαλλους χειρισμούς των κυβερνώντων στο Κυπριακό, τη διάψευση του “success story” στην οικονομία, τη χρεοκοπία του Συνεργατισμού, την αποθέωση της κουμπαρο-γαμπροκρατίας, το διεθνή διασυρμό της Κυπριακής Δημοκρατίας για τα χρυσά διαβατήρια, για τις ευρωπαϊκές πρωτιές της Κύπρου στις εισοδηματικές ανισότητες, στη φτωχοποίηση, στην εργασιακή και κοινωνική ανασφάλεια.

Με τις τραγικές συνέπειες μιας άνευ προηγουμένου κακοδιοίκησης, η οποία με θλιβερό τρόπο βγαίνει και πάλι στην επιφάνεια με τις αποκαλύψεις των ειδεχθών πράξεων του κατά συρροήν δολοφόνου.

Δυστυχώς για το ΔΗΣΥ, ο πανικός της ηγεσίας του φαίνεται να είναι κολλητικός. Μεταδόθηκε και στον κ. Αναστασιάδη, μετατρέποντάς τον από πρόεδρο σε κομματάρχη. Γιατί μόνο ο πανικός μπορεί να εξηγήσει τους λόγους για τους οποίους ο πρόεδρος, που υποτίθεται θα “ένωνε δυνάμεις”, διαχωρίζει τους Κυπρίους σε πατριώτες και μη.

Check Also

Νέος Δήμαρχος Αμμοχώστου, ο Σίμος Ιωάννου

Share Twitter Ο Σίμος Ιωάννου είναι ο νικητής της αναπληρωματικής εκλογής που διεξήχθη σήμερα για …

Νέα τραγωδία στην άσφαλτο – Νεκρός 71χρονος από τη Λεμεσό

Share Twitter Νέα τραγωδία στην άσφαλτο – Νεκρός 71χρονος από τη Λεμεσό Νέο θανατηφόρο τροχαίο …