ΑΚΕΛ: Ο Υπ. Παιδείας ξεπλένει προκαταβολικά ρατσιστικές συμπεριφορές

Ο Υπ. Παιδείας,  ξεπλένει προκαταβολικά ρατσιστικές συμπεριφορές, αναφέρει σε δήλωσή του ο βουλευτής του ΑΚΕΛ, Γιώργος Κουκουμάς.

Η δήλωση:

Η αντίδραση του Υπουργού Παιδείας στις καταγγελίες για ρατσιστική και αντιπαιδαγωγική συμπεριφορά Διευθυντή Γυμνασίου στη Λάρνακα αποκαλύπτει πού βρίσκεται η ρίζα του προβλήματος.

Ένας Διευθυντής καταγγέλλεται για πολλοστή φορά για ρατσιστικές και αυταρχικές συμπεριφορές σε βάρος παιδιών Γυμνασίου. Εντούτοις, ο Υπουργός Παιδείας όχι μόνο αποφασίζει ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα αλλά επιχειρεί – προκλητικά- να υποβιβάσει το θέμα σε μικροπολιτική.

Έρευνες σε βάρος εκπαιδευτικών για έργα τέχνης που δημιουργούνται εκτός σχολείου, ξέρει να διατάσσει με υπερβάλλοντα ζήλο ο Υπουργός Παιδείας και η κυβέρνησή του. Για τον ρατσισμό που θυματοποιεί παιδιά όχι μόνο δεν διερευνά πραγματικά, αλλά ξεπλένει προκαταβολικά τους φερόμενους δράστες.

Ας μην ξεχνά κανείς ότι την ίδια στάση τήρησε ο συγκεκριμένος Υπουργός και σε άλλα γνωστά περιστατικά ρατσιστικής ή/και αυταρχικής συμπεριφοράς μέσα στα σχολεία του τόπου.

Η αλήθεια είναι ότι ο Υπουργός και οι κυβερνώντες δεν ενοχλούνται από αυτά τα ιδεολογήματα και αυτές τις συμπεριφορές. Αυτό είναι το μεγάλο πρόβλημα.

 

Check Also

Εντοπίστηκαν πέραν των 5 κιλών κάνναβης – Τέσσερεις συλλήψεις

Εντοπίστηκαν πέραν των 5 κιλών κάνναβης – Τέσσερεις συλλήψεις Μέλη της ΥΚΑΝ διενήργησαν χθες, έρευνα …

Συννεφιασμένος ο καιρός σήμερα – Η πρόγνωση μέχρι την Κυριακή

Ασθενής χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή. Στην ατμόσφαιρα θα παρατηρείται κατά διαστήματα αραιή σκόνη. Σήμερα …