ΑΚΕΛ: Ο κ. Αναστασιάδης πάλι προεκλογικά μοίραζε απλόχερα τα διάφορα περίφημα «δεσμεύομαι»

Σε γραπτή του δήλωση ο εκπρόσωπος Τύπου το ΑΚΕΛ Στέφανος Στεφάνου, αναφέρθηκε “τις χθεσινές νέες προεκλογικές εξαγγελίες της κυβέρνησης Αναστασιάδη – Συναγερμού” τονίζοντας πως “οι πολίτες δικαιολογημένα θα σκέφτονται πως θα είναι καλά να έχουμε εκλογές κάθε χρόνο.

“Η κυβέρνηση για τέσσερα χρόνια πετσόκοβε από τους μισθοσυντήρητους, τους χαμηλοσυνταξιούχους, από τους λήπτες δημοσίου βοηθήματος, ξεπερνώντας ακόμα κι αυτά που έλεγε η Τρόικα στο Μνημόνιο της, και τώρα κάνει ένα προεκλογικό διάλειμμα επιστρέφοντας κάποια από αυτά, για να ξεγελάσει τους πολίτες” αναφέρει.

Παράλληλα έθεσε το ερώτημα “θα ξεγελαστούν οι πολίτες έχοντας υπόψη την αναξιοπιστία του κ. Αναστασιάδη, ο οποίος πάλι προεκλογικά μοίραζε απλόχερα τα διάφορα περίφημα «δεσμεύομαι»;”.

“Οι πολίτες δεν θα πρέπει να ξεγελαστούν από τις προεκλογικές μεταμορφώσεις των κυβερνώντων, γιατί αμέσως μετά τις εκλογές θα το μετανιώσουν ξανά, όπως έγινε και το 2013” καταλήγει.

Check Also

ΔΗΚΟ: Η απόφαση του Ανωτάτου δεν αναιρεί την αυταπόδεικτη σύγκρουση συμφέροντος

«Η απόφαση του Ανωτάτου Δικαστηρίου δεν αναιρεί το πολιτικά μεμπτό γεγονός» δηλαδή την  αυταπόδεικτη σύγκρουση …

Ανώτατο: Αντισυνταγματική η απόφαση της Βουλής για έλεγχο Γ. και Β. Εισαγγελέα

Αντισυνταγματική, εξ υπαρχής άκυρη και άνευ οιουδήποτε απολύτως νομικού αποτελέσματος κρίθηκε από το Ανώτατο Δικαστήριο …