ΑΚΕΛ: Οι ώρες είναι κρίσιμες αλλά η Κυβέρνηση Αναστασιάδη-Συναγερμού περί άλλα τυρβάζει

Οι ώρες είναι κρίσιμες αλλά η Κυβέρνηση Αναστασιάδη-Συναγερμού περί άλλα τυρβάζει, αναφέρει σε γραπτή δήλωσή του το μέλος του Π.Γ. της Κ.Ε. ΑΚΕΛ, Χάρης Πολυκάρπου

Αυτούσια η δήλωση

Την ώρα που η Κυβέρνηση Αναστασιάδη – Συναγερμού παρακολουθεί αμήχανα τις εξελίξεις μια ολόκληρη κοινωνία δοκιμάζεται από την ακρίβεια σε βασικά είδη πρώτης ανάγκης όπως τα καύσιμα, τα τρόφιμα και το ηλεκτρικό ρεύμα.

Οι ώρες είναι κρίσιμες και απαιτούν άμεσα παρέμβαση από το κράτος. Είναι τόσο κρίσιμες που ακόμα και η Ευρωπαϊκή Επιτροπή έχει καλέσει τα κράτη μέλη να αναλάβουν μέτρα για να αντιμετωπίσουν το αυξανόμενο κόστους ενέργειας και θέρμανσης. Το Κράτος θα πρέπει θα πρέπει να βρει τους τρόπους να επωμιστεί μέρος του αυξανόμενου κόστους διαβίωσης, με προτεραιότητα τα νοικοκυριά που έχουν τη μεγαλύτερη ανάγκη.

Δυστυχώς η Κυβέρνηση Αναστασιάδη Συναγερμού περί άλλων τυρβάζει. Έχει αφήσει την κοινωνία απροστάτευτη και επιλέγει προκλητικά την απάθεια.

Για το ΑΚΕΛ το θέμα δεν είναι ούτε παροδικό ούτε λήξαν. Γι’ αυτό και θα αναλάβουμε ξανά πρωτοβουλία για εμπλουτισμό των συγκεκριμένων προτάσεων που έχουμε εισηγηθεί, με στόχο να στηρίξουμε την κοινωνία απέναντι στο αυξανόμενο κύμα ακρίβειας.

 

Check Also

24 καταγγελίες πολιτών και τριών υποστατικών για παραβίαση των μέτρων

Σε 24 καταγγελίες πολιτών και υπεύθυνων τριών υποστατικών προχώρησε η Αστυνομία το τελευταίο 24ωρο, στο …

Θανατηφόρο τροχαίο – Πάφος: «Οι επιβαίνοντες στα οχήματα φέρονται να μην έφεραν ζώνη»

«Σύμφωνα με τις προκαταρτικές εξετάσεις, οι επιβαίνοντες στα δύο οχήματα φέρονται να μην έφεραν προστατευτική …