ΑΚΕΛ: Μας έχει προβληματίσει ιδιαίτερα το κλείσιμο της Cobalt

Δήλωση Βουλευτή Χριστάκη Τζιοβάνη για το κλείσιμο της αεροπορικής εταιρείας Cobalt

Το κλείσιμο της αεροπορικής εταιρείας Cobalt μας έχει προβληματίσει και ανησυχήσει ιδιαίτερα. Αυτή την ώρα η σκέψη μας βρίσκεται κοντά στους εργαζόμενους που έχουν απωλέσει την εργασία τους, παρ’ όλες τις διαβεβαιώσεις της εταιρείας πως όλα βαίνουν καλώς.

Επίσης από αυτή τη δυσάρεστη εξέλιξη ταλαιπωρούνται χιλιάδες συμπολίτες μας οι οποίοι έχουν εγκλωβιστεί στο εξωτερικό είτε έχουν αναβάλει καθορισμένα ταξίδια.

Μέσα από τις δηλώσεις της Υπουργού Μεταφορών φαίνεται ξεκάθαρα πως γνώριζαν οι κυβερνώντες από καιρό τα προβλήματα της εταιρείας. Άρα σήμερα καλείται η κυβέρνηση να απαντήσει σημαντικά ερωτήματα όπως το τι έχει πράξει μέχρι σήμερα για να αποτρέψει ένα τέτοιο αποτέλεσμα, και με ποιο τρόπο έγινε η αδειοδότηση και ο έλεγχος της εταιρείας , αλλά και άλλων εταιρειών ίδιου περιεχομένου.

Ως Κοινοβουλευτική Ομάδα ζητήσαμε από τον πρόεδρο της επιτροπής Μεταφορών όπως αναβληθούν όλα τα θέματα της αυριανής συνεδρίας και τεθεί ως μοναδικό θέμα στην ημερήσια διάταξη το θέμα της αεροπορικής εταιρείας Cobalt.

Check Also

Φράγκος για ΡΙΚ: Τα πολιτικά κόμματα ν’ αναλάβουν τις δικές τους ευθύνες

Share Twitter Φράγκος: Τα ψέματα, σημείωσε με έμφαση, έχουν τελειώσει! Αν η Βουλή δεν ψηφίσει …

Γ. Ελεγκτής για ΡΙΚ: Χρειάζεται μία νεά μελέτη με τις πραγματικές ανάγκες

Share Twitter Μετά τη δημοσιοποίηση της έκθεσης της Ελεγκτικής Υπηρεσίας για το ΡΙΚ και το …