ΑΚΕΛ: Κακόγουστο αστείο οι νέες προεδρικές προεκλογικές εξαγγελίες

Κακόγουστο αστείο οι νέες προεδρικές προεκλογικές εξαγγελίες, ανέφερε σε δήλωσή του ο εκπρόσωπος τύπου του ΑΚΕΛ, Στέφανος Στεφάνου

Αφού ο Συναγερμός εξάντλησε όλα τα μέσα που είχε στη διάθεσή του για να συσπειρώσει τους ψηφοφόρους και δεν απέδωσαν, επιστράτευσε την πιο παλαιοκομματική προεκλογική μέθοδο: τις εξαγγελίες με τα κάμποσα «θα». Θα κάνουμε αυτό, θα κάνουμε εκείνο, ένα προεκλογικό ευχολόγιο διάτρητης αξιοπιστίας.

Δεν θα μπούμε στον κόπο να σχολιάσουμε τα όσα απλόχερα μοίρασε και σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας υποσχόμενος την Κύπρο του αύριο. Οι εξαγγελίες του Ν. Αναστασιάδη και του ΔΗΣΥ, δεν αντέχουν σε σοβαρή κριτική γιατί αφενός, πολλές αποτελούν ξαναζεσταμένο φαγητό και αφετέρου, το μητρώο των κυβερνώντων είναι υπερφορτωμένο από αθέτηση υποσχέσεων. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι επί ημερών της διακυβέρνησης του ΔΗΣΥ το ρήμα «δεσμεύομαι» κατάντησε να είναι το πιο σύντομο ανέκδοτο της πολιτικής ιστορίας στη χώρα μας.

Είναι αστείο ο ΔΗΣΥ και η κυβέρνησή του να μιλούν για την «Κύπρο του αύριο», όταν επί οκτώ χρόνια που βρίσκονται στην εξουσία, έφεραν τον τόπο μας στο παρά ένα της διχοτόμησης, δυσφήμισαν τη χώρα μας σε όλες τις γωνιές του πλανήτη με το σκάνδαλο των χρυσών διαβατηρίων και υποβίβασαν την κοινωνία μας στην τρίτη θέση από το τέλος της Ευρώπης για την ποιότητα ζωής των πολιτών.

Αυτά είναι τα θλιβερά αποτελέσματα των πολιτικών του ΔΗΣΥ και της κυβέρνησής του εξού και η αδυναμία του να συσπειρώσει ακόμα και τους ψηφοφόρους του.

Οι πολίτες πλέον γνωρίζουν καλά τις μεθόδους παραπλάνησης που χρησιμοποιούν οι κυβερνώντες γι’ αυτό και δεν θα πέσουν ξανά θύμα τους.

Check Also

Ο ΠτΔ συνεχίζει τις επαφές του με τους αρχηγούς των κοινοβουλευτικών κομμάτων

Ο ΠτΔ συνεχίζει τις επαφές του με τους αρχηγούς των κοινοβουλευτικών κομμάτων Ο Πρόεδρος της …

Στην εντατική 8χρονο κοριτσάκι μετά από τροχαίο

Στην εντατική 8χρονο κοριτσάκι μετά από τροχαίο Διασωληνωμένο, σε σοβαρή κατάσταση, νοσηλεύεται στο Μακάριο Νοσοκομείο …