ΑΚΕΛ: Η ηγεσία του ΔΗΣΥ συνειδητά θέτει σε περιπέτειες τον νέο Δήμο Αγίας Νάπας

Η ηγεσία του ΔΗΣΥ συνειδητά θέτει σε περιπέτειες τον νέο Δήμο Αγίας Νάπας, αναφέρει σε ανακοίνωση το ΑΚΕΛ.

Η παρουσία της Προέδρου του ΔΗΣΥ στην προεκλογική σύναξη ενός προσώπου που έχει ήδη παραπεμφθεί στο Κακουργιοδικείο δημιουργεί σοβαρά ερωτήματα, πολιτικά και ηθικά. Η ηγεσία του Δημοκρατικού Συναγερμού εκτίθεται σοβαρά όταν επιμένει να στηρίζει τον κ. Χρίστο Ζαννέτο για τη δημαρχία Αγίας Νάπας, την ώρα που αυτός διώκεται για υπόθεση πλαστογραφίας και απόσπασης χρημάτων με ψευδείς παραστάσεις, σε σχέση με ευρωπαϊκά κονδύλια. Πρόκειται για μια υπόθεση που αφορά προσωπικά τον κ. Ζαννέτο και προέκυψε μετά από έκθεση της Ελεγκτικής Υπηρεσίας και μακρές αστυνομικές έρευνες.

Δεδομένου ότι ακόμα κι αν εκλεγεί, ο κ. Ζαννέτος θα τεθεί σε αργία καθ’ όλη τη διάρκεια της δίκης, η οποία προβλέπεται να είναι μακρόχρονη, και δεν θα μπορεί να ασκεί τα καθήκοντά του, είναι προφανές ότι με τις ενέργειες της η ηγεσία του ΔΗΣΥ θα αφήσουν τον Δήμο ακέφαλο και θα τον σύρουν σε πρωτόγνωρες περιπέτειες, αν εκλεγεί ο κ. Ζαννέττος. Με αυτή τους την απόφαση η ηγεσία του ΔΗΣΥ δείχνει την περιφρόνησή της προς τον Δήμο και τους Δημότες της Αγίας Νάπας, της Σωτήρας, του Αυγόρου, του Λιοπετρίου και της Άχνας.

Αν ο κ. Ζαννέτος και η ηγεσία του κόμματός του έθεταν το καλό του Δήμου και των Δημοτών πάνω από την καρέκλα, δεν θα έσερναν όλη την περιοχή σε αυτή την περιπέτεια.