ΑΚΕΛ: Η απόφαση για αποδοχή ή απόρριψης της πρότασης ανήκε αποκλειστικά στον Αδάμου

Το ΑΚΕΛ, σε ανακοίνωση για τον κυβερνητικό ανασχηματισμό, αναφέρθηκε και στη πρ΄ποταση υπουργοποίησης του τέως πρόεδρου της Βουλής και τόνισε ότι η απόφαση για αποδοχή ή απόρριψης της πρότασης ανήκε αποκλειστικά στον Αδάμου

Η ανακοίνωση:

Ο κ. Αναστασιάδης επιβεβαίωσε χθες ότι ο ανασχηματισμός έγινε για να υπηρετηθεί το Πρόγραμμα και την εικόνα του. Ενώ ισχυριζόταν ότι αναζητούσε συνεργασίες και συναινέσεις, στην πράξη αναζητούσε συνεργούς στις πολιτικές του, στο ήθος και το ύφος της διακυβέρνησής του.

Οι δε επιλογές του κ. Αναστασιάδη εγείρουν ερωτηματικά. Ο νέος κυβερνητικός εκπρόσωπος απασχόλησε επανειλημμένα για τις ακραίες θέσεις του στο μεταναστευτικό, σε σημείο που ακόμα και το κόμμα του επιχειρεί να αποστασιοποιηθεί από αυτές. Ο δε διορισμός του τέως διευθυντή του Γραφείου του Προέδρου, κ. Βίκτωρα Παπαδόπουλου στο Υπουργείο Εξωτερικών χρήζει απαντήσεων για τη νομιμότητα και τη σκοπιμότητά του.

Όσον αφορά την επίθεση του κ. Αναστασιάδη στο ΑΚΕΛ για το θέμα της υπουργοποίησης του Αδάμου Αδάμου, υπογραμμίζουμε ότι η απόφαση για αποδοχή ή απόρριψης της πρότασης άνηκε αποκλειστικά στον ίδιο τον Αδάμο Αδάμου.

Αυτό που υπέδειξε το ΑΚΕΛ είναι την αντίφαση που θα υπήρχε στην συμμετοχή ενός καταξιωμένου πολιτικού που υπηρέτησε για χρόνια από τα έδρανα της Αριστεράς σε μια κυβέρνηση του Συναγερμού, λέγοντας ότι τελικά όλους μάς κρίνει ο λαός.

Check Also

Πρόσθετα μέτρα πρόληψης πυρκαγιών ύψους 150 χιλ. ευρώ για ενισχυμένες περιπολίες

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Προεδρίας, το Υπουργικό Συμβούλιο αποφάσισε κατά τη σημερινή του συνεδρία τη …

Τελετές ορκωμοσίας των νεοσυλλέκτων με live streaming χωρίς την παρουσία συγγενών

Το Υπουργείο Άμυνας σε ανακοίνωση αναφέρει ότι την Πέμπτη, 5 Αυγούστου 2021, θα πραγματοποιηθούν οι …