ΑΚΕΛ για Σιζόπουλο: Η κάθε πολιτική δύναμη κρίνεται από τις αποφάσεις της και την εν γένει συμπεριφορά της

ΑΚΕΛ για Σιζόπουλο: Η κάθε πολιτική δύναμη κρίνεται από τις αποφάσεις της και την εν γένει συμπεριφορά της

Δεν κατανοούμε την αντίδραση του κ. Σιζόπουλου στη χθεσινή μας ανακοίνωση. Δεν δικάσαμε και δεν καταδικάσαμε κανένα, ούτε και υπονοήσαμε οτιδήποτε, αναφέρει σε ανακοίνωση το ΑΚΕΛ.

Συνεχίζοντας,

Σε μια περίοδο που η κοινωνία απαξιώνει την πολιτική και τους πολιτικούς εξαιτίας του μεγάλου προβλήματος διαπλοκής και διαφθοράς που αντιμετωπίζουμε ως χώρα, θεωρούμε υποχρέωσή μας να ζητούμε διαφάνεια και λογοδοσία για κάθε ζήτημα που εγείρεται και εμπλέκει δημόσια πρόσωπα.

Αυτό ζητούμε κάθε φορά όποτε εγείρονται τέτοια ζητήματα. Αυτό ζητήσαμε και τώρα από τη Γενική Εισαγγελία να δώσει εξηγήσεις για υπόθεση που χειρίζεται και φέρεται να αφορά δημόσιο πρόσωπο. Για εμάς το θέμα δεν είναι προσωπικό.

Είναι πεποίθησή μας ότι μόνο με τη διαφάνεια και τη λογοδοσία μπορούμε να αντιμετωπίσουμε την απαξίωση και κανονικά θα έπρεπε να ήταν απαίτηση πρώτα απ’ όλα από τα πρόσωπα που φέρονται να εμπλέκονται σε υπό εξέταση υποθέσεις.

Δεν κατανοούμε επίσης την αναφορά του κ. Σιζόπουλου για τις προεδρικές εκλογές και τις ασύστολες κατηγορίες σε βάρος του ΑΚΕΛ. Το ΑΚΕΛ ξεκαθάρισε από την αρχή την επιδίωξή του για συνεργασία στη βάση αρχών όλων των δυνάμεων που συμμερίζονται την ανάγκη για τερματισμό της σημερινής διακυβέρνησης και την επίτευξη προοδευτικής αλλαγής. Η κάθε πολιτική δύναμη κρίνεται από τις αποφάσεις της και την εν γένει συμπεριφορά της.

Τα υπόλοιπα είναι εκ του περισσού.

 

Check Also

Πετροβολισμοί και επεισόδια στο Πουρνάρα – Τραυματίστηκαν 5 αλλοδαποί και 2 Αστυνομικοί…

Μάχη με τις πέτρες στο Πουρνάρα: Ενεπλάκησαν σε καυγά δύο διαφορετικές ομάδες – Τραυματίστηκαν αστυνομικοί …

Ουκρανικό: Επαφές Γκουτέρες με Ζελένσκι, Ερντογάν -Σιτηρά και Ζαπορίζια στην ατζέντα

Με τον Ουκρανό πρόεδρο Βολόντιμιρ Ζελένσκι συναντώνται σήμερα στη Λβιβ της Ουκρανίας ο ΓΓ του …