ΑΚΕΛ για Κυβέρνηση: Αντί να επικεντρώνονται στις επιθέσεις κατά του ΑΚΕΛ, ας προετοιμαστούν για το Κυπριακό

Δήλωση του Εκπροσώπου Τύπου του ΑΚΕΛ, Στέφανου Στεφάνου, για το Κυπριακό και την επίθεση του Κυβερνητικού Εκπροσώπου σε βάρος του Κόμματος

Αυτή τη στιγμή ο Πρόεδρος και το Προεδρικό αντί να επικεντρώνονται στις επιθέσεις κατά του ΑΚΕΛ, καλύτερα είναι να προετοιμάζονται για την κρίσιμη συνάντηση της 25ης Νοεμβρίου στο Βερολίνο.

Μόνο με ξεκάθαρες θέσεις, αταλάντευτη συνέπεια στα συμφωνηθέντα και εποικοδομητικό πνεύμα από τη δική μας πλευρά, θωρακίζεται το δίκαιο της υπόθεσης μας και αποκαλύπτεται η πραγματική στάση της Τουρκίας.

Αλλιώς θα λέμε μεταξύ μας ότι έχουμε δίκαιο αλλά αυτό δεν θα αποτυπώνεται στις Εκθέσεις του ΓΓ του ΟΗΕ. Αν η Τουρκία όντως δεν θέλει να πάει σε πενταμερή, εκείνη θα έχει το πρόβλημα. Το καθήκον της δικής μας πλευράς είναι να επικεντρωθεί στην προσπάθεια για επιτυχή κατάληξη στους όρους αναφοράς κατά την τριμερή συνάντηση στο Βερολίνο.

Τούτες τις στιγμές, ο Πρόεδρος, οι πολιτικές δυνάμεις, ολόκληρος ο λαός μας –Ελληνοκύπριοι και Τουρκοκύπριοι- πρέπει να συναισθανθούν ότι μόνο μια λύση αρχών στο Κυπριακό εγγυάται την ασφάλεια και την ειρήνη στον τόπο μας. Μόνο η απελευθέρωση και η επανένωση της Κύπρου μπορεί να εγγυηθεί πραγματικά το μέλλον του λαού μας.

Check Also

Γ.Εισαγγελέας: Καλώ σε τάξη τον Γ. Ελεγκτή και την Ελ. Υπηρεσία

Share Twitter Σε γραπτή δήλωση προέβη ο γενικός Εισαγγελέας της Δημοκρατίας, Γιώργος Σαββίδης αναφορικά με …

Κ.Ε: Η Κυβέρνηση καταδικάζει και καταγγέλει την είσοδο Οκτάι στο Βαρώσι

Share Twitter Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας και η Κυβέρνηση καταδικάζουν και καταγγέλλουν, με τον πλέον …